156

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията е в опасност.

155

Анонимен

преди 6 години

Всъщност надграждането с Дендър, което е червената нишка в прословутата Ковенция, постулира факта че ВЕЧЕ НЯМА ПОЛ в смисъла на пол до сега. Третият пол се заменя със социална роля. И на всичкото отгоре "арт комисия" от мастити критици , ще ви бие преЗ пръстите и не само, ако не изпълнявате правилно ролевата игра.Ххахаха, режисьорите, престарахте се. "Клоунът след чаша чай си тръгва уморендо утре ВЕЧЕР В ДРУГИЯ СПЕКТАКЪЛ"

154

Анонимен

преди 6 години

Е!Убедихте ли се окончателно че ГЕРБ е една крадлива антибългарска шайка от престъпници!Предатели за които човека не е важен а са важни само парите!

153

Българин

преди 6 години

Символа на роклята на тази жена е антихристиянски и той символизира това за което те се борят - содомията антихристиянството и крайна точка - сатанизма. Анатема да бъдат. Долу конвенцията и долу Герб щом подкрепят това. ЩЕ ВИ СМАЧКАМЕ и ЩЕ ВИ СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ - щом нямате сила и гръбнак да пазите БЪЛГАРИЯ, долу ГЕРБ и предателите на България, долу меките китки

152

Анонимен

преди 6 години

Навремето още трябваше окончателно да се затрие вменяването на такива извращения.Още помня "Кукла " на група Атлас ,типичен пример за ненормалността- ше пееш че си влюбен в кукла??? Скоро време ще ни набутат гейове и трансове и разни други помии за нормално .РАЗПЛОДА САМО В ЕПРУВЕТКА ! ЗА ТОВА ЛИ БЕШЕ ТАЯ ЕВОЛЮЦИЯ ДА УЗАКОНЯВАМЕ ПСИХИЧНИ БОЛЕСТИ КАТО НЕЩО НОРМАЛНО!

151

Анонимен

преди 6 години

Тази Истанбулска конвенция дано има формата на точилка. Така реално жените да могат да се защитават. Други начин не виждам.

150

бг

преди 6 години

Как ще обясните на децата си третия пол бе Гербери. За пари сте готови на всякакви извращения към народа си. Ционистите-масони ви пълнят банковите сметки за да прокарват сатанинската си политика. СРАМ, СРАМ ЗА ВАС из-чадия долни.

149

бай колю

преди 6 години

Началниците са горе в европа ,ако рекът да ни изтедерстят на дърти години.Тъй да е .о туй ще трябва да изтърпим.

148

Анонимен

преди 6 години

Разбираемо е мурзиллажa да е против. Все пак единствените страни неподозирани конвенцията са Армения, Азербайджан и естествено матушка Рус. Най-напредничавите държави.

147

евродилема

преди 6 години

Семеиство с.той тя и то .Ами децата?...Те.

146

Анонимен

преди 6 години

Какво ни будалкат пак?Не била за трети пол, ами тогава текстовете вътре за третия пол да не са за украса бе?Интересно, след като успеят USA извратеняците да пробутат третия пол, да чакаме ли четвърти, пети и т.н. ... полове.

145

Анонимен

преди 6 години

Най-гаднот е че все пак ЩЕ ТРЯБАЛО ДА ПРИЕМЕМ КОНВЕНЦИЯТА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ, ЗАЩОТО ЕС ТАКА СА КАЗАЛИ.Аве Цезаре? Отиващите на смърт те поздравяват!Мислите, че не живеете в империя и диктатура? Помислите пак. Илюзията ви за свобода се поддържа с шарения и лъскави нещица и сладки храни...опитайте се да бъдете себе си. ЩЕ УСТАНОВИТЕ ЧЕ Е АДСКИ ТРУДНО. Да останете насаме дори е адски трудно)))"Крайно време е картите да се свалят на масата" DDD

144

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията не биа за трети пол?!? Ами тогава защо е написана в този стил?!?Айде у лево. Герберушките крадат - ок, връщат мутренските времена - ще го преживеем, ама да ми натрисат сексуални извращения няма да го търпя!

143

ПОЛ ПОТ

преди 6 години

Само диктатура ще ви намести половете.

142

ТО

преди 6 години

По лесно за администритане е да има един пол.Трети и единствен.Това е бъдещето.То

141

Природата

преди 6 години

"Терминът "социален пол" всъщност е от 70-те години, много широк в социологията, който означава разчупване на стереотипите за двата пола- мъж и жена, които поставят жената в неравноправно положение", обясни Захариева.==========Аз съм определила само едн пол и той е приет от билогията.Останалото е обекта на девиантност и патология....лекува се. Притеснителен е фактът че сексът се използва вече съвсем агресивно за налагане на нови роли в обшеството. Натискът да приеме е насилие върху цял народ

140

погребален агент

преди 6 години

Европейския съд вече ще съди хетеросексуалните, защото не са станали хомосексуални.

139

Анонимен

преди 6 години

Значи докато ратифицираме конвенцията бият на жени е разрешен.

138

BG-Гражданин

преди 6 години

В момента в предаването "120 минути" по БТВ, присъства другарката Елена Йончева. Водещият на предаването я попита може ли да дефинира, какво точно означава понятието "3-ти пол", на което тя не можа да даде смислен отговор и побърза да отклони разговора, към болната си тема - дупките в граничната ограда .... !!!

137

айси тир

преди 6 години

Да чакаме евродиректива колко време да съм мъж и колко жена .През останолото вррме свободноизбираем пол пети шести