15

42

преди 6 години

А софиянци ходят по гръцките камънаци, за да помагат и финансово на гърците понеже са в пъти по-бедни от нас...

14

Въпрос

преди 6 години

Че Ница какви плажове има? Големи обли камъни с дървени скари върху тях!

13

:)

преди 6 години

Който иска да почива в БГ, миналата година пробвах в Гърция, страхотни плажове и вода, но хотели и обслужване не са толкова добри, както в Турция, затова си напрсвих резервация за Анталия...

12

Анонимен

преди 6 години

"плажовете са също толкова хубави"Стига бе? :)

11

Хм

преди 6 години

Ако ще сравняват Варна с Ница,нещата не вървят добре!Ница въобще не е онова славно място от 20-ти век,а град почти завладян от тарам*буките,ислямска коч*ина!Все още се държи на стара слава,но колко ще продължи това?Мой близък беше там месец преди атентата и е страшно разочарован.Вечерта въобще не са посмели да излязат от хотела.

10

Анонимен

преди 6 години

Като се насмучат с пърцуца на корем и за без пари на англичаните може да им се види че са навсякъде където им се поиска

9

Анонимен

преди 6 години

хехе , приличало на Ница а ? знаете ли как се нарича района в който се намира Ница ?cote d'azur . най добрите плажове в СВЕТА се намират там ...

8

Анонимен

преди 6 години

VARNA E STOLIZA NA EDNA MUTRENSKA GLUPILOVKA I E UGASNO MYASTO ZA GIVEENE.

7

ачо

преди 6 години

фейк нюз

6

Анонимен

преди 6 години

Района е дал началото на първите шампионати по балконинг. Затова толкова впечатлява англичаните. Трябва доста години да минат, докато и други страни преоткрият този вид спортен туризъм.

5

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да е презастроено Южното Ченоморие,ми харесва повече.Не го сравнявам с добрите в чужбина,защото там вече губи класацията.

4

Негър скиор

преди 6 години

Платено е от руснаците. Във Варненска и Добричка Област нищо не е българско, а окупирано от руснаците. Канализацията на Варна не може да поеме посетителите на Ница.Варна дори няма обществен транспорт до "Летище Варна" което е и в друга община. Автогарата на Ница е по-голяма от летище Варна. Руснаците май огладняха..........Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне.

3

Слава

преди 6 години

Намного ЛУЧШЕКогда работал зимой болшой басейн на" КОнстантин и Елена " до море и джакузи до корабл "Sirius"

2

Александър

преди 6 години

Всъщност Варна превъзхожда Ница и по други показатели, освен цените, но има и доста проблеми, както и всеки български град. Колкото и да се старае местната власт, държавата тежи повече.

1

АТАКИСТ

преди 6 години

"Това е най-стойностната плажна почивка, която открих в Европа", отбелязва авторът на материала.Ще се разплача ви казвам!Честно!Няма да пийш лиии...