123

Анонимен

преди 6 години

Нинова,предложете формули,математика,икономика,конструктивни и реалистични идеи срещу бедността и корупцията ! Действайте като опозиция,която работи за България,а не като опозиция,която работи срещу държавата като се занимавате с второстепенни проблеми! Огради,хитлериски жестове,Левски-бежанец и т.н.Кажете къде управляващите бъркат и дайте съвет,а не постоянно вотове на недоверие,избори и циркове

122

Да беше Пол като Пол

преди 6 години

По-долу 95 ви казва, че има само един Пол - Пол Макартни.Но сигурно не е чел хипотезата, че точно този Пол преди десетилетия е бил може би подменен с друг шоумен, защото истинският е загинал при злополука. Жалко, ако е така.Та не разбрахме значи, може ли да има пол (Пол)-двойник.Аз пък написах по-долу за научното си откритие относно един вид *** като пол, но коментарът май изчезна.Ко стаа тука, бе?

121

Ликантроп

преди 6 години

АААууууу,како Корнииииии,аааааууууу, не щат да ми пишат в паспорта, че съм върколак!Нарушиха ми праватаааааауууууу,како помогни ми, аааауууу!

120

Анонимен

преди 6 години

То и сега има закони, които инкриминират сексуален акт с малолетни. ЗАЩО НЕ ГИ СПАЗВАТЕ?Какво ново ще внесе тази конвенция, което го няма до сега у нас. Защо след като сте констатирали че има насилие НЯМА ОСЪДЕНИ?Нали не очаквате че наистина питам, мислещите хора задават въпроси, на които знаят отговорите. Аз се чувствам подложен на психическо насилие, в следствие на необходимастта на потъна в калта на обсъжданата материя. Не ви пука за ничии бити жени или деца, вие заразявате със зло....

119

Код Червено

преди 6 години

БСП-то от създаването си през 90-сте, по-голям мъжки лидер от *** Нинова не е имала....

118

Калеко Алеко

преди 6 години

До Анонимен .... Не се обиждайте другаре и другарки, вземете пример от лидерите си, *** твърди че е мъжко момиче, а Бат Ви Серго пред очите на цяла България се обясни в любов на Местан ... !!!

117

Ели: Re:120

преди 6 години

Не обсъждайте каква е жената. Ето това е дискриминация и подлежите на съд!Дайте аргументи, да интелектуалците носят очила, защото са чели!!!!Защото едно изречение не можеш да преведете на повече от един език.Хайде, Вашият изказ подлежи на санкции от всеки съд!И да, ще гласуваме за г-жа Нинова, не обиждаме г-н Борисов, Цачева, Плевенлиев, Фидосова.Защото сме начетени и уважаваме инакомислещият....Вие подлежите на санкции, и не си мислете, че сте анонимен!! Показахте интелекта си!!

116

Калеко Алеко

преди 6 години

От "БСП и СиЕ"АД е хубаво първо да се опитат да дефинират понятието 3-ти пол, а Нинова и Станишев да се разберат по "мъжки" и да уточнят кой е мъжът в случая, щото като спорят помежду си, могат да объркат и електората си ... !!!

115

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен121 Е да де ,ама не е за триполовите ! Като тебе -

114

Анонимен

преди 6 години

Тая на снимката много охранена бе. Как само се се е осланинила и напудрила и боядисала косата и избелила зъбите и сложила очила за поне 2000 лева. Всичко това не можете да платите с годишната си пенсия но гласувайте за нея щом искате, нали тя печели за сметка на такива като вас.

113

Анонимен

преди 6 години

Лелеее! Та я ги побърка . Ей сега като започнат едни тирамби , ,едни демократични ценности ,едни заклинания ,едни лъжи , едно лигавене......-Не може ,няма как ,задължително .....со поли ,ли ги . Направо ги нарита в търтела . Евалла !

112

Анонимен

преди 6 години

До 1"Аз не съм социалист, не съм марксист, не съм комунист."Си, си !!! и хомосексуалист си и руски *** си и кутевски плужак си !

111

Некъф

преди 6 години

Изгонете това недоносче СТанишев със мощен шут в задните части защото ни продава интересите. Стига с тая евро гейщина.

110

Анонимен

преди 6 години

Защитата на жените от насилие е осигурена законово, липсват обаче действия!Иначе тази конвенция го използва като маска за да прокара гнусни и деморализиращи тенденции...

109

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията не е третополова,това е измама,става дума за равноправие на двата пола ,не случайно е Истанбулска конвенция.Къв трети пов ва гони в Турция веееее заблудении.БСП са популисти

108

какво пък

преди 6 години

Последствията на този ход на БСП може да са изненадващи! Ако решението срещне голяма подкрепа, една по една и другите партии ще отхвърлят третополовата конвенция! И това е добре!

107

Анонимен

преди 6 години

Популистите от БСП няма да подкрепят защото 80%-тния дебилитет на електората им е заблуден и мисли ,че става дума за гейове,а то иде реч за равноправие на женския пол

106

Анонимен

преди 6 години

Дори и да не приемат ,,,конвенцията ,,пишман демократите, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП ,ЗАЩОТО ПЪРВИ СЕ ИЗПРАВИХА ПРОТИВ СО .ДОМИЯТА И ГО.МОРА .

105

1

преди 6 години

Аз не съм социалист, не съм марксист, не съм комунист. Странно ми е да го кажа, но БСП са напълно прави в позицията си. Не вярвах, че някога ще напиша такова нещо, но когато някой прави нещо стойностно за България това трябва да се казва високо и ясно Въпрос:Защо сега ГЕРБ не застанат на същата позиция ?Т.е. защо не приемат само законите за защита на жените и да разкарат третият пол.

104

Анонимен

преди 6 години

До Калеко Алеко Реши-НЕ НА ТРИПОЛОВИ КАТО ТЕБЕ.И внимавай- да не му счупиш *** ,чики джиьо !