107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 107Ооооооооо.......на руснаците ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ТРЯБВА вашата съвременна "цивилизация"!!!! По-отвратително изкривяване на нормалните човешки, обществени, социални, психологически и интелектуални отношения СКОРО НЯМА ДА СЕ ПОВТОРЯТ!!! Дай Боже да им дойде акъла и да не се водят по вас!

106

до 88

преди 6 години

Представата ви за САЩ е много повърхностна. Ако нещо разбирате от мозъчна патология, гледайте на utube реакцията на Х. Клинтън за убийството на Кадафи. Не че разликата между двамата беше голяма.

105

Анонимен

преди 6 години

"Руското общество обаче и до днес издига в култ грубата сила."А какво да кажем са руския балет, особено балета по-времето на СССР. Едно друго измерение недостижимо за западната раса. Само едно име от многото - гениалната Мая Плисецкая. Когато от западната раса се роди гений от такава величина, тогава да говорят за груба сила. А сега да си гледат техните крави с техните хештагове.

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 101Ха-ха-ха....да те "светна"...толкова, колкото САМИ краварчетата мога да направят по повод "антиамериканската пропаганда".....никой не може да може да направи, даже "всесилните руски хакери"...ха-ха-ха...Те със всичките си щуротии от ден на ден стават все по-откачени!!!

103

Анонимен

преди 6 години

Цивилизацията в Русия обикновенно идва със 150 години закъснение.

102

погр ебален агент

преди 6 години

Колко процента от американските артистки са стигнали до върха на филмовата си кариера скачайки от канапе на канапе?

101

бабуля

преди 6 години

Нашите православни братя и сьостри се изсмели.

100

Анонимен

преди 6 години

В България и в Русия е на почит култа към грубата сила. Време е да се изправим срещу насилието!

99

Анонимен

преди 6 години

Хи-хи-ха-ха.....значи на нормалните ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА вече му викат "култ към грубата сила"!!! КОЛКО СТЕ СМЕШНИ!!!! Всъщност, още малко такива отношения в еуропката няма и да видиш! БРАВО БРАТУШКИ! ДРЪЖТЕ СЕ! Не се бойте, и на нашите и.з.в.ра.те.ня.ци скоро ще им мине "модата" и всичко ще си дойде на своите места! ДРЪЖТЕ НОРМАЛНИТЕ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ, и на нас скоро ще ни дойде акъла в главата! Още малко! Колкото повече тия ни насилват с техните щу.ро.тии, толкова по-бързо ще е!

98

Анонимен

преди 6 години

Какво се случва?Млада актриса замсйва главата на въпросния еблю след това се женят и развеждат!Минава време и ето вижте,аз бях обект за секс.ми чи за кво друго да си?женската красота е да радва мъжете а не жените!Всяка готина мадама има опашки от мераклии .извинете че ви гледаме като секс обекти а не като готвачки и чистачки Ето още един парадокс

97

Анонимен

преди 6 години

Вие можете ли да направите разлика между жена спала доброволно с мъж за да участва във филм (проституция и к...лък)и такава, която е изнасилена? Щото в случая става въпрос за вторите. Защо мешате нещата? За да сеете антиамериканска пропаганда

96

без ценности

преди 6 години

В Сащ няма ценности! Войните ли са ценност? Корупцията ли е ценност? Концлагерът в Гуантанамо ли е ценност? Измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад ли е ценност? Липсата на нравственост ли е ценност? Подкрепата на фашисткия режим в Куев ли е ценност? Бедността ли е ценност? Зависимостта от Уолстрийт ли е ценност? Алчните и крадливи банки ли са ценност? Расизма ли е ценност? Завладяването на света ли е ценност? Тоталното подслушване на света ли е ценност? Цру, най-голямата терористична организация в света ли е ценност!

95

Защо?

преди 6 години

Защо американците произвеждат сто пъти повече порно филми със сексуално насилие, отколкото руснаците? Защо компютърните игри с насилие са американски?

94

Йово

преди 6 години

Тези артистки защо не се оплакваха от секс тормоз когато бяха второ и трето разрядни артистки. Оплакват се чак сега когато вече станаха известни и богати. Иначе ако *** не бяха давали навремето сега щяха да се сервитьорки в някой бар а не артистки с Оскар.

93

ау ха ха

преди 6 години

ежедневие, а

92

Лулита

преди 6 години

Доста неадекватна реакция от страна на руските актриси.

91

K

преди 6 години

Много ясно ! Браво руснаци

90

Анонимен

преди 6 години

Не смях..ами незнам какво...Цирк цирк... За ПАРИ

89

Анонимен

преди 6 години

САЩ са велика и морална нация. Там има отворени дискусии и виновниците си получават заслуженото. Не е като в Русия - содом и гомор. Удариш две водки и завлечеш някоя тьотkа в конюшната.

88

Анонимен

преди 6 години

Всеки трети българин поне веднъж в живота си е извършвал сексуално насилие над жена. По този показател България се нарежда до Конго.