27

до 28

преди 6 години

Не знам дали човек с никнейм: "Андрешко", има право да оборва Стивън Хокинг и да го нарича псевдо учен!?! .... Андрешко!!!

26

Andreshko

преди 6 години

Защо въобще се занимават и слушат глупостите на този псевдоучен. Кога смогна да ходи на Венера и разбрс каква е,че ни плаши с нея,за да снасяме пари на такива клатику.ровци. Венера не е съизмерима със Земята нито по големина,нито по гравитация,а най-малко повурхността й не е била 72% вода,благодатение на която Земята има саморегулираща се система. На Земята по-бързото затопляне се компенсира с по-интензивно изпарение и съответно облаци,които първо скриват слънцето,а също започват интензивни вале

25

Дървосекач

преди 6 години

Е как измислиха тази растителност на Венера? В статията в таблоида Daily Mail не се споменава нищо подобно.

24

И какво от това?

преди 6 години

И без това за повече от 95% от хората на планетата живота е гаден.

23

Анонимен

преди 6 години

Хопкин ще изгори преди Земята хаха

22

Анонимен

преди 6 години

"Хокинг не спести укора си и обвини президента Доналд Тръмп ..."---Е, сега разбрахте ли защо беше цялата тази "научна" публикация? Пълни глупости!

21

До 21 До младите....

преди 6 години

Абе те тези младоци си мислят че на 9 септември 44та,са спрели интернета в България ,ти за IQ им говориш.Мозъците на повечето от тях са колкото витами С.Подигравчии и многознайковци./Естественно от Интернет/

20

Анонимен

преди 6 години

Абе то е асно, че кравар ще унищожи планетата, нали имат опит с индианците.

19

До младите,,умници&q

преди 6 години

Боже какви блестящи ДЕТСКИ умове сте.Да ви се ненарадва човек.Ако всички хора бяха с вашето IQ щяхме да сме още в пещерите.Това че се ,,изказвате" на този уред в ръцете ви и си говорите по скайпа с приятели,ползвате всички нови технологии се дължи на хора като този човек.Когато преди 40-50 години баща ми казваше на баба че ще се виждаме като си говорим от разстояние тя реагираше с подигравка като вас.Не се смейте на умния,а се мъчете да го задминете млади мушмороци.

18

Анонимен

преди 6 години

Да му мислят след 500 млн. години...

17

Анонимен

преди 6 години

Хокинг не спести укора си и обвини президента Доналд Тръмп за подписването на "смъртната присъда" на нашата планета, след оттеглянето на САЩ от Парижкото споразумение за климата.Жалко че Хокинг не е русофил и не може да прозре близкя край на САЩ, така че земята ще просъществува още 10-15 милиарда години но за целта тя трябва дя се управлява от Русия.

16

Анонимен

преди 6 години

Този неумело го ползват за бостанско плашило. Кой ли му се връзва на глупостите?

15

Анонимен

преди 6 години

500 мил години. Ами да, като утре ще минат. Стават смешни. За 100г как се промениха нещата той за след 500 милиона се загрижил. Смех

14

МaйМyнaтa

преди 6 години

Статия целяща да стопли студуващите човеци, по целиот свет

13

Анонимен

преди 6 години

Как разбра Хокинг каква е била Венера преди 4 милиарда години???Никой никога не е кацал на Венера, не може да се направи радиовъглеродно датиране!!Абсолютна манипулация на Хокинг!!

12

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да каже какво е било на Венера преди 4 милиарда години!!Как го разбра Хокинг??Поредната глупост за манипулация на простите маси в целия свят!

11

обикновен работник

преди 6 години

до 6точно така пич това за бедните и изтрадали хора ще е -избавление.. но най-вероятно милярдерите ще измислят нещо от сорта на изкуствени острови например насред океана където да могат да продължат да живеят а робите да им снасят ресурси за да преживяват отново едвам едвам ...най-хубавия сценарии който е добре да се развие е като в филма -чистката, където хората да излизат и да избиват милярдерите

10

Анонимен

преди 6 години

Глобалното затопляне е една фалшива теория.

9

Анонимен

преди 6 години

това всеки който се интересува го знае въпроса е кога а това няма да е скоро не е нужно да си гений.

8

нострадамус

преди 6 години

... ако не са запалим .... ще се заледим