22

Анонимен

преди 6 години

Екипът на днес.бг подхванахте и вие мантрата на елементарние българин.Защо ни трябвало ЕС, ненужно председателство, ненужно затваряне на булеварди...За българинът, а явно и за днес.бг това, че сме в ЕС е ненужно и приемано лековато.АНализът Ви е меко казано елементарен.Само човек с доста нисък коефициент на интелигентност би разсъждавал по този начин.Но...и това, в крайна сметка, доказва, че сме далече от Европа по манталитет, мислене и себеопределяне.

21

EURO

преди 6 години

Статията да не е писана лично от Решетников, разпространена от *** 20?

20

Анонимен

преди 6 години

Ррррръъъ офсиии...Баш чобано,ще ви вкара в кошарата...

19

Смешен плач

преди 6 години

Смешен плач е тази статия. Като не искате чиновници и задръствания защо толкова напирате да сте столица. Направете си референдум за отказване от столичните функции. И без това столицата отдавна трябваше да бъде преместена в северна България. Защото за южна България София е майка, а за северна - мащеха.П.С. Жителите на Каспичан и Полски Тръмбеш нямат проблеми с еврочиновници и задръствания.

18

Анонимен

преди 6 години

До от сидниАав$тралияЗатова, че толкова време се подиграваш с бившите си сънародници, тъпкано ще ти се върне. Не знам как и кого, но ще стане.

17

Анонимен

преди 6 години

Какъв е този евроскептицизъм? Ами то ЕС, да не е само фондове за плюскане от няколко фирмени обръча? не става така, в замяна стадото трябва да страда.Ама и нашите управници не блестят с интелект, можеше по-отрано да се замислят и да пуснат една директива - всички софиянци да се връщат по-родните места за времето на европредседателството. Да развият с труда си малко и затънтените региони

16

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте, след председателството пак сме на избори за парламент.

15

Анонимен

преди 6 години

Мрън мрън

14

от сидниАав$тралия

преди 6 години

Абе аз ЗАЩО нямам проблеми с придвижването? Еми защото минавам по Харбъра след Премиер стрийт и от там по Истерн Туннел който минава зад Операта на Сидни, точно покрай ботаническата градина.Минавайте и вие от там като мен и няма грижи. Някой да ви е забранил?

13

Анонимен

преди 6 години

Рептилите пристигат, наглеждат си робите!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Браво на екипа на днес.бг. Ето на това се казва право куме у очи. Само да не вземат "умните " селски управници да ви се ядосат и да ви изхвърлят от сцената на интернета! То от селяни може да се очаква всичко. Даже и нож в гърба.

11

Анонимен

преди 6 години

БРАТСКА АМЕРИКА ЩЕ ПРАТИ СОЦИАЛИСТИТЕ В БРАТСКА КУБА

10

Анонимен

преди 6 години

Не е лошо след като мине терора да направят едно допитване сред софиянци колко добре им е дошло и направо ........ във властта да си подават оставките няма да има кой да ги търпи повече.

9

Анонимен

преди 6 години

Засилвам се със колата и минавам нека ви гледат сеира хахаха ако щете ни арестувайте всички ли ще ни арестувате бе тикви.

8

Анонимен

преди 6 години

гуантанамо не идвай, ще ти пратим социалистите в кафези

7

Анонимен

преди 6 години

Нека да дойдат, само не става ясно защо Боко Eврослугата затваря улиците ние сме си у дома и ще пътувамер ако трябва ще блъскаме катаджиител Не ние трябва да се съобразяваме със тях, а те със нас.

6

Анонимен

преди 6 години

България може даси привлече проблем-до сега бяхме безинтересни на ония(терористи)тази блокада не сигурност.София бъка от масивни згради -не вярвам в сигорноста на българина.*** искара газов пистолет А.Доган.Затова по нисък тон независимо за коя азиятска държава става въпрос.Ще играе сопата.БОГ да пази българия

5

annybody

преди 6 години

Прането - върху радиаторите!За работа - тръгване час по-рано!Убийствата - само със заглушител!Банкоматите и частните бирници - само с киселина!Купоните - в звукоизолирани мазета!Дроновете забранениОчаквайте допълнителни разпоредби, наредби и подредбиДо второ нареждане

4

Психодиспансер

преди 6 години

Не са ни виновни чиновниците, а собствените институции. Когато в Брюксел газоосвободят, българските чиновници и ръководители им дефекират

3

Анонимен

преди 6 години

Браво за статията, в десетката направо!!! Абсолютно точно!