144

Анонимен

преди 6 години

Еничарче гадно, 500 години физически ни смазвахте, но българския дух не можахте. Въпреки, че много се старахте. Има ли съсед на Турция, който да не изпитеа омраза и отвращение към нея? Няма.А ревете защо не ви искат в Ес. Никога няма да ви поискат та ако ще да се разчекнете!Зсщото цяла Европа изпитва същото като нас.

143

Анонимен

преди 6 години

До 138 От твърдението ти ,че Казан е в Южна Русия разбирам ,че никога не си бил там на пазара ,за да говориш на турски с прабългари!

142

Анонимен

преди 6 години

"София и Истанбул - двете столици" - Бойко Борисов. И този е премиер на страна ни.

141

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 143Още по-малойумний коментар можеш ли да направиш, ако можеш, плииз?! В Турция всеки се кръсти както си иска и си взима паспорт с каквото си име иска! Българите сте паталогични лъжци и ***, ей! Това ви е в гените, да лъжете като ... българи!!

140

Анонимен

преди 6 години

езика на днешните потомци на прабългарите в Русия няма нищо общо с тюрския!Ха!Ти трябва да не си си пил медикаментите днеска. Татарстан, Башкирия, Якутия, Централноазиатските бивши республики, всички са тюркоезични.Разбират се помежди си по-добре от нас с македонците.

139

mdaaa

преди 6 години

До Да живее България!Неблагодарни бутарски ач-кьопеци!FY FAN BULGARISKA RASISTER!!

138

Eni4er

преди 6 години

Снишавайте се до като премине бурята!По-ниско от тревата по-тихо от водата.На думи бойни,топорниНа дела тихи,покорниПреклонна глава сабя не я сече.Кой ли народ се самохарактеризира с тези слова?Чакам отговор.

137

Анонимен

преди 6 години

До Да живее България!Хайде сега, типичен отговор на човек с диагноза "българин"! Сигурно си някой пубертет, който дори не е и чувал за вица "Ами вие защо ги биете ***?!" "Възродителният процес" е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ДИВАЩИНА в човешката история! И рано или късно ще платите за греховете си! Казвам ви, тежка ви е кармата, много тежка!

136

Анонимен

преди 6 години

До 134 За Възродителния процес,Ние гледахме и вземахме пример от вас,защото и преди ,и сега в Турция съществува арабско-тюрска имена с-*** ,и никой не може да кръсти децата си по-различно от нея,дори паспорт за чужди граждани се дава само с турско-арабски имена!

135

До 138

преди 6 години

Русия е в Азия, много мюсюлманско население има там от векове. Не е ни но ние да сме ги ислямизирали тези българи там.

134

Братя

преди 6 години

Наще братя Турци! Браво. Да забравим историята и да се прегърнем. Не може само българска омраза!

133

Българин до 126

преди 6 години

С тази разлика че коментарите не са на турци, а на турски мекерета. Те са турци, кога то Турция е във възход и европейски българи през останалото време!

132

Да живее България!

преди 6 години

134, какво си заревал за възродителния процес бе, ти знаеш ли какво е арменски геноцид и цели планини от кости на избити жени и деца! 2 милиона арменци! А за понтийския геноцид над гърците чувал ли си? А за подпалването на град Смирна и погромите над гърци в Константинопол? Ами за кланетата над българи в Източна Тракия? Ще наричаш дивак себе си, монголоид пробит! Очаквахте да ви целуваме зaдниците заради една макетена църква, но не сме вчерашни - знаем си историята, ПОМНИМ И НЕ ЗАБРАВЯМЕ.

131

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко години бях в Казан на панаир и изложба. С местните българи си общувам най-спокойно, като аз говоря съвременният турски език, а те говорят техния си майчин български език, който е 80% близък с книжовния турски език. Голяма част от младите хора говорят книжовен турски език. Кога ли сме ги потурчили и тези българи в южна Русия? И кога ли сме ги ислямизирали??! Насила?!

130

Анонимен

преди 6 години

Тези които пишат разумно, не са турци . Иска ви се, но са българи с по високо ай-кю виждащи шовинистичните ви лъжи

129

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да си казваме ,че не трябва да отъждествяваме днешните турци и Турция с най-мракобесните периоди от Османската империя,обаче коментарите на турците тук ме карат да мисля ,че турците не ни уважават ,като нация и винаги ще ламтят да се върнат отново!

128

Анонимен

преди 6 години

Така наречените турци се натрапват на българите.Никой българин не прави това освен политиканските ***.Политиката и толерастията са лъжливи работи,няма нищо общо с действителността.

127

Анонимен

преди 6 години

Няма да чета коментарите,представям си какви са,само да кажа не обръщайте внимание на провокаторите!За Свети Стефан чудесно,но тия които си позволяват да плюят българите да видят колко джамии са построени в България а и не виждам разруха например в софийската,пловдивската джамии,голямата Томбул джамия в Шумен се реставрира КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ???Иначе добре че Истанбул не е Константинопол че сега щеше да пише гръцка църква на табелата,на Екзрхията щяха да турят фанариотите табела гръцки дом!!!

126

Анонимен

преди 6 години

Ама моля ви господина коментиращ да не споменава македонците, че нима не знае , че българите са най големи и мразят и турци и сърби и македонци . Всичко започва от тях . Сега като им пишеш че като са дошли и са се съюзили със славяните македонци и съм им взели азбуката, езика , ки ти скочат онези със знамето с конската опашка дошли от Азия варвари и дори са по велики тези 6 милиона от 80 милиона турци .

125

Бат Кочо

преди 6 години

Ердоган каза нещо много умно и май това беше в основата на словото му той каза Реставрация ! Е от някъде трябва да се почне първо храмовете после и инфрастукурата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!