25

Анонимен

преди 6 години

Циркът продължава, въпроса е, кога и кой ще застреля Росен. След 5-6 дни ще се забрави случката, резултат няма да има, всичко ще потъне в забвение.

24

Василев

преди 6 години

Много ми е интересно полицаите с наднормено тегло как ще правят претърсване в горска насечена местност!!!???Добър ден селяни прости!!!Агент Фил Бобкинс!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 6 години

''Случайно'' и отново, нито един журналист, нито една медия, ''не се сети'' да обяви, кой съдия се е влюбил в рецидивиста Росен Ангелов и го е освободил от следствения арест преди 9 години, вместо да го прати в затвора и така му е дал възможност да избяга, да се крие 9 години и да извърши 6-торно убийство. Всеки проблем (съдия) си има име, фамилия и адрес и щом журналистите крият за пореден път така усилено имената на виновните, значи са замесени в случващото се в последните 28 години.

22

Анонимен

преди 6 години

А дали изобщо търсят Росен и дали има такъв човек или е някой,който си почива в централния затвор и всичко е дезинформация с цел бандата извършила екзекуцията да не се подплаши?

21

онбашията

преди 6 години

щом го издирват от 2009та значи доста вероятно е напред с материала, фалшиви документи, умения за оцеляване в планината, умения да се дегизира вероятно също. е, сега стана по-известен, едва ли 2009та някой го е знаел че да го разпознае в супера, ама ще видим. това дето "не е напускал страната" за опитен планинар си е смешно да се твърди, хваща гората и утре е в сърбия или където реши, границата е напълно отворена, само турската граница има ограда.

20

Гробокопач

преди 6 години

До ВасилевВасилев, ние всеки ден гаврим, бог Боку и неговите сархоши! Значи пичът е железен! Слава Нему! Смърт на Боку!

19

лъжа

преди 6 години

Вчера подхвърлиха удавник, но номерът не мина и затова го обявиха, че е изчезналият през декември. Сега ще задължат близките на изчезналия да погребват чужд човек, за да се скрие, че това е подхвърлен от МВР труп. Нямам думи.

18

анонимен

преди 6 години

а удавения в реката един месец никои не го тьрси сега ако има кьща ще сепоявят наследници това е бьлгария в 21 век ***

17

Анонимен

преди 6 години

Фактически министрите на милиционерите досега са убийците задето не са го задържали за 9 години!Тоя Росен е само ръката която е държала пищова!Ако беше в затвора сега тия шестимата щяха да са живи!Тиквата да каже нещо по въпроса?

16

Василев

преди 6 години

Знаете ли под какъв псевдоним е бил профила на Роската в социалните мрежи!!!???Роко Боко!!!!Наистина , не си измислям истина е!!!Това е саботаж срещу Бати Бойко и европредседателството!!!Роската са гаври с топ професионалистите полицай!!!Агент Виъм Донъли!ЦРУ!!!

15

анонимен

преди 6 години

с рьце в джобовете хвьрлят фасове утьпкват следи изобщо нямам думивикаите хорешио и екипа му

14

Анонимен

преди 6 години

каква ревност. Убийството е за разчистване на сметки Тя случайно се запознала , движи с джипа а той сервизен техник бивш затворник с приятели дилъри. и тефтерче със сметкиТя бизнес дама и разчитала със секс да плаща но явно той е поискал повече и да има също къща..

13

Гробокопач

преди 6 години

А бастисването на жестокият управник, Боку Глъвоча, кога?

12

Анонимен

преди 6 години

толкова скалъпена история от 1 ден с лъжи и овъртания до днес 6 ден всичко се лъже маже печелят време за какво? истината само кети неделчо и георги я знаят!да питат колегите на георги там разковничето как е знаел че след 30 мин е мъртъв и не е отишъл с полиция и хора а сам с прибрал от работа ...пълно с неизвестни!

11

Анонимен

преди 6 години

Това страховито престъпление е мафиот ска история. Някой е много уплашен от последващи действия.

10

Василев

преди 6 години

Росен Ангелов ще ще се изгаври с родната полиция и ще се измъкне, гаранция ви давам!!А сега да видим дали родната полиция заслужава повече пари, всеки ден протестират, те вече са загубили тренинг и не могат да ловят престъпници!!!Агент Хенри Кийн!ЦРУ!!!

9

Дупката

преди 6 години

До АнонименОт дупка излизаме, за дупка се борим и в дупка приключваме!

8

Х

преди 6 години

Не знам лъжат ли, или нарочно премълчават ,но това което говорят по медиите няма никаква логика.Ако жената е първата похитена и убита,тези в къщата са знаели ,защо не са звъннали в полицията?Вместо това бащата е повикал сина си и му казал, е има проблем.Защото в къщата е имало други които са ги държали на мушка.Ако е похитена по време на разходката ,кучето нямаше да бъде убито в къщи.

7

Анонимен

преди 6 години

Не се обиждаите това е България

6

Анонимен

преди 6 години

И всичко това за една вмирисана дупка