21

Анонимен

преди 6 години

Тайфите от простаци винаги са стабилни! Самата простащина е едно от най-стабилните неща. "По-страшен от спин-а,по-жилав от рака,сега за сега се оказа ПРОСТАКА!"Ех,Радой,Радой...

20

Анонимен

преди 6 години

Една от протестиращите вчера се изцепи,че не искала бетон.Явно не беше разбрала въобще защо са я домъкнали на тоя протест.Ако репортерите не се бяха отказали от по-нататъшни интервюта,кой знае какви бисери щяхме да чуем.

19

До 17

преди 6 години

Какво правим, ако тази тази година няма наводнения? Ще си направиш ли харакири?

18

Анонимен

преди 6 години

В интерес на истината Валери Симеонов неочаквано за мен излезе много по-голям мъж от ББ, зае много по-принципни и разумни позиции, и в крайна сметка ги отстоя докрай. В днешния свят пълен с кресливи гейове Симеонов направо изпъква.

17

Анонимен

преди 6 години

Очаквайте наводнения през тази година, точно така както целият свят също трябва да ги очаква, вторият лифт в Банско ще ви е последният проблем, ама какво да се прави, че 99% сте от 80-те процента?

16

Анонимен

преди 6 години

Колко зелени талибани живеят в Банско, Разлог и региона? Какво правят зелените талибани в София, защо не отидат сред природата, защо не си пренесат миризливите дупета в Пирин?

15

Анонимен

преди 6 години

Втори лифт трябва да има възможно най-скоро,докато не сме изгонили и тези туристи,които още не са изгубили търпение да висят по 2 часа в студа за да се спуснат няколко пъти по и без това късите писти.Защо Словакия,Словения,Австрия,Швейцария и Франция не протестират срещу опасаните с писти и лифтове техни планини?Там няма ли еколози и ако няма да им внесем от нашите.Те ще ги оправят на бърза ръка.

14

зелени парици

преди 6 години

Зелени ,червени,бембени всичото това е платено!До кога ще търпим такива търтей да ни определят бъдещето!

13

Анонимен

преди 6 години

До AlekДа платен си, вижда се просто око. Всички вие зелени талибани сте платени, седите на заплатка при Тома Белев и по цял ден цъкате безсмислени простотии. Защо не отидеш да обясниш на хората в Банско, Разлог, Симитли, Благоевград и т.н. че трябва да мизерстват, защото така е казал шефа ти? Аман от леки жени като теб!

12

Анонимен

преди 6 години

Протестиращите били платени отвън, а Валери отвътре хахаха

11

Анонимен

преди 6 години

Лошо няма да протестират, но как избират поводите за протести е доста съмнително. За добива на газ в Добруджа например не ги видях ....Защо ли?

10

Анонимен

преди 6 години

До Ala_BalaТова лифтче и онези пързалки драги ми смехурко, са ключови за икономиката на целия югозапад.

9

Анонимен

преди 6 години

Очаквайте наводнения, река Глазне не е преливала скоро!

8

До ала-бала

преди 6 години

Това са пълни глупости.Някой иска да обърне внимание върху себе си и говори от името на цял район.Живеят в най-плодородната част на страната.Да работят,да произвеждат,да изнасят,а не да внасяме чушки и домати от Турция,а северозапада да плаче,че нямало работа.Работа има за целия китайски народ,ам няма кой да работи.Лозето иска мотика,а не молитва,уважаеми сънародници.

7

Анонимен

преди 6 години

Според него протестите на природозащитниците са платени от чужди държави, които имат интерес "да се провокира непрекъснато оспорване на нови инвестиционни проекти в България".... а според мен този е *** си ТУКАПА, с речник 300 думи - Винкелу

6

Alek

преди 6 години

Нещастника Симеонов - платен съм бил или пък ***, че подкрепих вчера протестта? И на какво основание обижда този? За него извадиха документи,че е платен, а че не подкрепям тези клоуни в правителството, наречени най-копумпираните в Европа, дали ме прави ***? И защо онова нещо дето ни е премиер се крие, като онази част от женската анатомия, сещате се, зад такъв клоун като Валерко?! *** и мъжкаря - нямам думи.

5

Анонимен

преди 6 години

Вицето е поредният некадърник, нямащ никаква представа за нещата и говорещ наизуст елементарни глупости без никакви доводи и доказателства. За сметка на това има документи от МОСВ показващи редица нарушения на Юлен като концесионер, плащаш смешна сума за концесията и подтискащ местния бизнес с монопола си! Но за това нищо не споменава, защото му е изгодно....но ще си замине от това постче ако продължава така, защото хората ще се събудят.

4

Трети трол

преди 6 години

Бойко Трети и Валери Третия глуппак!

3

Анонимен

преди 6 години

Клатят се, клатят се, но ВеЦето ги крепи с шепи.

2

Ala_Bala

преди 6 години

Вятър ви вее на бял кон. Цял район иска да се махне от Боколандия. Стига сте ни занимавали с разни лифтчета и пързалки. Съзнавате ли ***, какво означава тази вест - чист български район 1/6 от стараната иска да напусне страната!!!