32

Анонимен

преди 6 години

Намразил съм си и народа, и държавата, вече нищо не ме интересува.Освен мене си.

31

врачанин

преди 6 години

Прокурори, полиция и средства покровителстват органициранта и битова престъпнотс във Враца. Другарите Мишо Петков, Славей Григоров години наред въртят незаконна търговия с ел. енергия в вилната и промишлените зони във Враца.Смятайте колко трябва да си пропаднал за да рекитираш пенсионерите с 60 ст. на киловат, в резултат на което останаха хиляди хора без ток.

30

Анонимен

преди 6 години

Прави са хората.Майка ми е от този край и знам какво чудо е там.Преди 25 години този край цъфтеше,а сега е като след война.И всичко това стана с благословията на държавата.Между другото очаквам такива подписки да се появят и в други региони.Не може да се толерира само столицата и донякъде още 2-3 града.Просто това положение не е нормално.Не може държава колкото един лондонски квартал да не може да осигури на гражданите си що годе приличен живот навсякъде и да се дели на"богати"и бедни региони.

29

лозар от Врача

преди 6 години

Корумпирани прокурори и неграмотни като Начков Дилков и сие, пропаднали тъ.панрачета имащи се за "полицай", като Гъзибареца, Митов, Джипалски ит т.н, пеперуди като Киконова и *** като Криводолски и т.н ни рекитират в продължение на години да плащаме по 60 ст. за ток, като и фирмите в промишлените зони на гр. Враца.

28

врачанин във Варна

преди 6 години

Аз ще ги подкрепя хората. Защото Северзопада е пропаднал заради неграмотни, корумпирани милиционери, прокурори и местна власт. Тези три области трябва да се закрият и да минат по шапката пряко управелние на държавата.

27

До 27

преди 6 години

Изключително точен коментар

26

До 26

преди 6 години

Много си отварш софииската со ро сои д на уста та гледай тебе да не те набият ....

25

Анонимен

преди 6 години

Направо да разтурваме държавата и да се свършва. И без друго за нищо не ставаме. Лош материал. 80% лумп_ени. Морето става руско, северозапада румънски, благоевград гръцки а кърджали турско. София остава самостоятелна държава щото никой не ще такива бок_луц_и.

24

:)

преди 6 години

Това със сепаратизма е идея на някой про-руско настроен ***. Говорих си с много приятели от региона и няма такива настроения. За такива опити за разделение в обществото трябва и журналята и неговото семейство да ги набият на кол пред Донду(р)ков 1 и 2.

23

омг

преди 6 години

на кметът на монтана златьо майка му е с еврейски произход - това защо не го уточнихте в статията???

22

Анонимен

преди 6 години

5 - Ти забравяш, че и местното РПУ са все хора, които са на същия хал ... А ако наистина има 400 000 готови да се отделят, мини ги събирай с 1000та полицаи в региона ...

21

до 15

преди 6 години

Много си интересен дай да ядат корени и трева за да не злепоставят тиквата, трябва да си наясно, че Тиквата е един чиновник и не стои над няколко стотин хиляди човека също не са длъжни да ходят в ЕС да слугуват там и да спят под мостовете.

20

georg

преди 6 години

Ние от Хасковска област искаме да минем към потъналата в криза Гърция. 800 евро пенсия ми звучи по-добре от 280лв

19

Анонимен

преди 6 години

Тия кметьове да не би да се мислят за целият народ, та се изказват вместо него?

18

Анонимен

преди 6 години

И като се отделят всичката *** дошла в София също да заминава!

17

Анонимен

преди 6 години

Ето какво прави пиянството две седмици в този регион. Както се казва тия са изкарали най дългата вечер 23ти срещу 4ти на домошарка и сега като свърши....

16

ЛЕПА БРЕНА

преди 6 години

А АЗ ИСКАМ, АКО ПОЗВОЛИТЕ, КЪМ СЪРБИЯ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМЕ.

15

Анонимен

преди 6 години

Човека ги бъзика, защото там положението е трагично.Винаги си е бил Северозападналият регион - и при комунизма и при демокрацията.На никого не му пука за хората в този регион, това е самата истина.

14

шматка

преди 6 години

Тука виждам червена ръка.БСП няма да се спре пред нищо за да злепостави Бг пред ЕС.Един референдум иска сериозна подготовка.

13

Боб

преди 6 години

Крайно време беше. Като майата България не я интересуват, ще си намери друга майка. До Номер 7 Ти в момента си оправляван от хора като Пучдемон. Не може да се сърдиш на хората, че търсят по-добри условия за децата си. Евала, къде да си сложа подписа!