75

Пустиняк

преди 6 години

булгаристанеца с вмирисаните си консервативно-сексистките си възгледи не е дорасъл умствено да мисли свободно и да му узрее в празната кратуна, че когато двама човека се обичат, независимо от какъв пол са, могат и да сключат брак. в това отношение той много повече прилича на азиатец от арабските страни, отколкото на европеец. затова и като се качи в самолета човек и след час и половина кацне в цивилизацията може да помисли, че се е телепортирал с няколкостотин години напред..

74

Рали

преди 6 години

Аз не мога да разбера защо някой хора са толкова чувствителни към тази тема. По принцип, ако си скрит гей, е вероятно да си избиваш комплексите и да ги мразиш

73

Анонимен

преди 6 години

Само посмейте ***. Третополовите да си ходят на запад. Там е за тях...Затова в whatsapp вече има емотиконка фея мъж (може да си я избереш и да е нег*р). Кой не иска фея нег*р да го навести в сънищата му. Аман от свободияP.P. Ето дори dnes.bg филтрират думата нег*р. Хахах без коментар

72

Webley revolver

преди 6 години

Що бе, като се има предвид колко швестерки бродят у нас, ако Боце даде благословия за нежните, ще генерира добър електорат.

71

Анонимен

преди 6 години

от 76та така де. Аз лично се чувствам женен за държавата, която е една голяма глезла дето ми харчи парите за глупости. Утешава ме факта че мога да подам бракоразводни документи на терминал 1 и 2

70

Анонимен

преди 6 години

Гражданския брак е просто един договор между двама че щели да делят от тук нататък имущество и ще плащат сметките заедно. Така че дали са мъж и жена или двама мъже - разлика няма. Даже защо да се ограничаваме до 2-***? Нека има бракове между трима, четирима, петима и т.н. Даже защо не направим един един договор и всички в държавата да се оженим и заедно да делим сметките... а вярно то това вече го има, но хората не се наричат младоженци а данъкоплатци...

69

Аха

преди 6 години

има как равенство на половете говори достатъчно ,половете не са равни ,имат си отличителни черти ,това че жена прилича на мъж ,не значи че е мъж .

68

Анонимен

преди 6 години

До Русофили - гейове ! А да си наркоманизиран ,алкохолизиран ,вмирисан ,многополов европеец-демократ ,как е ?

67

Анонимен

преди 6 години

Мисля да вляза в политиката. Мотото на кампанията ми ще е - ще направя така че всички българи да са с равни права.

66

Анонимен

преди 6 години

Егати иронията. Тази статия лепната до статията за ниската раждаемост и О,боже!- България умряDDDЕ то така става.

65

Анонимен

преди 6 години

А какво мислят по въпроса следните политически сили: "Да, България", ДСБ, " Зелените", "Нова република", "България на гражданите", "Протестна мрежа"....? ...не за друго питам, а защото имат общи собственици, които пък точно натискат за третия пол!

64

ВЪЙ

преди 6 години

ТАЗИ ГНУСНА ЖЕНИЦА Е БИЧ ЗА БЪЛГАРИЯ

63

Анонимен

преди 6 години

Трети пол е липсата на такъвДо кога ще откривате, че водата е мокра или не хората НЕ СА създадени с трета ръка?Разбирате ли какво питам? Утре ще искат специалнип рава тези със зъбри протези или сменили си цвета на косата.Уважаеми, законът не може да ви запълни личностнтине липси. Това не е начинът.

62

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха Левски и Ботев живи щяха да защитят правата на малцинствата.

61

Анонимен

преди 6 години

Че в Русия има най много гейове там не ги приемат браковете тук да ги въведат малко странно

60

а

преди 6 години

ако не бяхме слейвс на ес можеше да избегнем геизацията, ама толкова години вече си траем за кражби, мутри и малцинства, така че скоро и тая горчива чаша ще пийнем:))) и на нормалните хора, скоро ще се наложи да се присъединят към някаква малцинствена група за да съществуват нормално:)))

59

а бе,цървyл сбъркан

преди 6 години

До Русофили - гейове !Работя с Русия,с Волгоград,всеки месец съм там,и от година не съм виждал пиян руснак!Ама сте тъ*пи,ама тъ*пи, та чак вдлъбнати!Баси простотията!

58

did

преди 6 години

Нормално е да се замислят то те всичките от парламента са такива , цял живот си въртят %$% ту в едната посока т в другата :)

57

Анонимен

преди 6 години

За 200 лева ще бракосъчетая всеки в църквата независимо от пола.

56

Анонимен

преди 6 години

Мога да се обзаложа че ще ги приемат няма кой да се опъне на господарите