78

Анонимен

преди 6 години

Нашият премиер слънце ще оправи работата с европредседателството, а ако за пореден път се оака винаги ще се намери кой да подбърше вместо него.

77

Българин

преди 6 години

В Европейския съюз имаме тоалетна хартия и банани и живеем добре, а при соца нямахме тоалетна хартия и банани и живеем зле. ЕС и САЩ ни донесоха тоалетна хартия и банани да живеем добре.

76

Анонимен

преди 6 години

Лицемерното е, че западна Европа само размахва пръст по корупцията за която си знаем, но не предприема никакви активни мерки за промяна на средата тук. Като имаш куца икономика ще имаш и корупция. Очаквах през 1990 САЩ да направи нещо, 2007 ЕС да направи нещо, но не, просто ни заляха с техните стоки, ние пък с евтината квалифицирана и неквалифицирана работна ръка.

75

Василев

преди 6 години

Селяни прости, трансформацията и новите системи в Източна Европа бяха копирани едно към едно от Западна Европа, само с една малка разлика, че повечето държави в ЕС имат пазари,суровини,колонии и евтина емигрантска работна ръка???Иначе всичко ни е еднакво, даже и в процентно състояние свръх богатите са няколко стотици във всяка страна, и безследно взе да изчезва средната класа!!!Агент Уди Паркинс!ЦРУ!!!

74

Циник

преди 6 години

При соца докато акаха....хората прелистваха старите броеве на работническо дело

73

Анонимен

преди 6 години

Днес в България се живее добре благодарение на на Европейския съюз и на САЩ. В своята 1300 годишна история българите никога не са живели толкова добре както днес в ЕС и с партньорството на Съединените американски щати.

72

Анонимен

преди 6 години

При соца пенсиите бяха 7 лева, а в кофите нямаше огризки от храна защото хората бяха бедни и всичко си изяждаха, а днес при демокрацията богатите хора хвърлят много храна и пенсионерите ровят в кофите и намират оргизки и се хранят добре от кофите.

71

Тодор 74 години

преди 6 години

По времето на комунизма нямаше тоалетна хартия и банани и хората използваха вестници, а милицията и държавна сигурност нахлуваха в клозетите на хората когато се облекчават по голяма нужда и ако пслзваха вестник Работническо дело за задни цели ги арестуваха и изпращаха в комунистическите лагери на смъpтта. А днес при демокрацията имаме мека тоалетна хартия да ползваме след изхождане по голяма нужда.

70

Анонимен

преди 6 години

Минималната пенсия при соца беше 30 кинта. Баба ми взимаше 50 кинта.Нали се сещате, че баба ми на море не ходеше, нямаше как с тази пенсия.Сега пенсиите забравят, че и едно време за пенсионери беше зле.

69

Експерт

преди 6 години

Днес в НАТО и ЕС под управлението на ГЕРБ живеем най-добре. В своята 1300 годишна история българите никога не са живели толкова добре. България в НАТО и ЕС под управлението на ГЕРБ е най прекрасното място за живот за което българите могат да мечтаят. Гледайте bTV редовно за да научите и знаете обективната истина подкрепена с цифри и факти колко добре живеят българите в НАТО и ЕС под управлението на ГЕРБ.

68

Циник до 78

преди 6 години

Ръб наряза ли Работническо дело за тоалетната до *** в двора?

67

Анонимен

преди 6 години

1 лев при соца:кутия цигари - 0.60 лвбилетче за градски транспорт - 0.06 лвбаничка - 0.12 лвбоза - 0.04 лвдве вафли Чайка - 0.18 лв

66

Анонимен

преди 6 години

По времето на соца нямаше тоалетна хартия и банани а при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани!

65

Анонимен

преди 6 години

Доволен съм от демокрацията и ЕС. След идването на демокрацията рогът на изобилието се изля върху мен - сега съм собственик на милиони в банковите сметки, скъпи западни коли, имоти, финансови активи, пътувания в чужбина, шопинг в Париж и Милано. Умните и кадърните добре - а само загубеняците и мързеливците са зле при евроатлантизма - ЕС и демокрацията е най-добре.

64

Анонимен

преди 6 години

По време на соца заплатата беше 250 лв.Долара беше на черно 4 лв за 1 долар.Т.е. мизерия.Държавата дотираше всичко за да може хората въобще да живеят. И затова НРБ фалира 3 пъти. Само на заем да живееш не става.

63

Анонимен

преди 6 години

Да вземат да си укротят "гостите" и да спрат да се изживяват като последна инстанция!Писна ни от масонски началници дето разполагат с живота на европейските народи, както с ***! Ето това е, което трябва да се "укроти"!

62

Българин

преди 6 години

Полша. Чехия и Унгария се изчистиха от русофилити и сега взимат 1/2 от европейсктие заплати, за 30 години станаха втора категория европейци, а ние взимаме 1/5, ако искаме и ние да станеме втора категория европейци като Полша, Чехия и Унгария требе да се изчистиме от комунистите и русофилите.

61

Анонимен

преди 6 години

В "протоколите" пише, че САЩ, Япония и Китай ще са робите на юдео-масоните. Така, че тези три държави ги махнете и вече гледайте останалите. Тези държави са маши в ръцете на юдео-масоните, техни оръдия.Всички комунистически държави също бяха оръдия на юдео-масоните.

60

Хюго Бос

преди 6 години

Прочетох Дойче веле и дотам...Днес толерасто- либерастки мулти култи помии не ни се четат

59

Анонимен

преди 6 години

Тези държави отхвърлиха комунизма и разбира се ще са добре.Няма там платени "русофили".