78

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за Зелените, защото и Боко пожарникаря, Цветко физкултурата и Валери фурнаджйската лопата и Нено или ***, по никакъв начин не могат да гарантират каквото и да е, по-добре да не се строи нищо, защото нямаме държава, но имаме недосегаем Прокурор, брат на Дажба. Имало зелена мафия? Може и да има, но не е по-силна от политическата мафия. Та в този ред на мисли по добре да няма втори лифт на Банско докато не вкараме политическата мафия в затвора. След тава с зелената лесно ще се оправим.

77

БГ

преди 6 години

Половината от пишман еколозите се отоплява сигурно на твърдо гориво но иначе протестира използва нефт който е изкаран от някой океан и мрът хиляди животински видове там за да могат те да отидат до София и да протестират и ПИРИН не е тяхна собственост!

76

Анонимен

преди 6 години

Пирин не е на Зелените, че те да решават. Нека банскалии решат какво им е нужно, все пак става дума за тяхното благоденствие. От тия "еколози" половината са виждали пирин само на снимка, но инак са много загрижени зелените ***.

75

Анонимен

преди 6 години

Зелената мафияпротестира срещу някаква си друга "мафия". Само че не Зелените хранят семействата на банскалии, а туризмът на "мафията". Нека местните решават!

74

чичо

преди 6 години

хайде всички заедно ОСТАВКА!ОСТАВКА! на некадърното и корумпрано правителство

73

noname

преди 6 години

"ромската" сеч по селата и саниране по градовете може да се спре, НО не само от Патриотите. Те не са основните на които е дадена властта. Някой писачи тук са като щраусите, заврели са си главите в пясъка и си мислят ,че се крият."Ромската " наглост и престъпност са защитава от ЕС, така че трябва да се вземат мерки, а не само да има ЗАБРАНИ за българите!

72

Анонимен

преди 6 години

Добре де, съборете правителството! И на мен не ми харесва. Но не ми обяснявайте, че е от загриженост за Пирин! То и Татовия реквием беше ЕКО, та това вече сме го живяли. Истината, дами и господа, е честният начин!

71

Анонимен

преди 6 години

До game1Троле, ромска сеч по селата има, защото твоя покровител Винкела не направи нищо да я спре! Въпреки че с анти ромска риторика дойде на власт, набързо забрави за нея след като натопи *** си в кацата с меда!

70

Анонимен

преди 6 години

Напразно се хабите ***, ВТОРИ ЛИФТ НА БАНСКО НЯМА ДА ИМА!Предстоят дълги години на обжалвания, включително и пред европейски институции, а до тогава политическата еднодневка Валери Симеонов отдавна ще е изритана от управлението! ФАКТ!

69

game1

преди 6 години

Този протест намирисва - зелените не бяха ли на Прокопиев? Прокопиев не го ли погнаха и сега той вдига контрапротест ??Толкова сеч има по селата от ромите защо никой не протестира ?? - Защото на Прокопиев му дреме и не ще да организира.Също ако се построи лифт - ставаме конкуренти на Швейцария и Австрия - а от там не искат и пускат техните лобита.Просто и елементарно *** !!!

68

Анонимен

преди 6 години

До 70Никакво диво къмпингуване. Задължително в хотел минимум да им шариш по 20 лева на вечер за хле.барките и неизпраните чаршафи. Те ако можеха и бариера на границата с Гърция ще ни сложат само на тях да плащаме.ти ходил ли си някога в Гърция бе каскет? Знаеш ли, че ако си опънеш палатка където ти падне, както го правите в България ще ти одерат кожата? Дай ви да сeрете по храстите само.

67

noname

преди 6 години

"Интегрираните роми" изсякоха Българския Балкан ,а измислените и платени от някой "екоактивисти , зелени и т.н. си правят пиар и лапат евро пари.Когато нещо се прави от професионалисти ,то се прави правилно И КАЧЕСТВЕНО, но когато се прави от "интегрирани особи", то се прави лошо и некачествено- саниране.За това пишете и проверявайте ,за санирането от кой и как?!

66

Горан от гората

преди 6 години

Зелените бих ги подкрепил ако със същата енергия протестират в ромсън махалата на Ихтиман против много по голямата сеч от тази в Пирин,но тогава ще ги направят на суджуци много бържее..

65

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71pitai gi onezi ot burgas kak valeri im opravi suprugite, kak im podari po edin apartament, kak gi npravi deputatiи затова ли ревете против 2-рия лифт? Бaхти тъпата логика. Заради *** като вас ще обискам по 3 часа.

64

АЗ

преди 6 години

Да беше дошъл да ни преброиш. Ама не ти стиска.

63

реално

преди 6 години

Това нито е протест, нито има нещо общо с екологията!

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 70Никакво диво къмпингуване. Задължително в хотел минимум да им шариш по 20 лева на вечер за хле.барките и неизпраните чаршафи.и да раждате по храстите, щото е по-екологично ли искаш?

61

Анонимен

преди 6 години

Троловете на Валери Симеонов да отговорят КАКВО СТАНА С ПЕНСИИТЕ ПО 300ЛВ.???????????????????Да не мислят за лифтове, че това са твърде сложни въпроси за мало-умния патриотарски електорат

60

Анонимен

преди 6 години

събрали се десет зелени пръдльoвци да тормозят хората

59

Анонимен

преди 6 години

Седе расти, докато... ..протстирате... ..така да се каже.. ....ромовете изсичат поне 10 пъти повече гора, от колкото терена за лифта!