25

Анонимен

преди 6 години

Който следи руските сайтове знае какви небивалици от името на Ванга изобилстват в тях. Общото от небивалиците е неминуемия крах на САЩ и издигането на Русия като господар на света и то в най-скоро време след месеци или година.

24

Василев

преди 6 години

Баба Ванга е един социален феномен за едни прости селяни, които по времето на комунизма намираха утеха и отдушник за своите проблеми и болки в пранаормалното, свръхествественото,таласъми,мъртъвци и т.н.!Която и власт да дойде, никога няма да може да лекува душевните болки на хора изпаднали в беда, нещо по лошо бих казал, червените другари използваха и още използват Баба Ванга да настройват и манипулират селяните прости!Какво е казала Баба Ванга за Русия, велика ли ще бъде при Владимир?Неш!ЦРУ

23

Анонимен

преди 6 години

Повечето от "предсказанията" на Ванга през последните 20 години са сътворени на Лубянка, така че това си е жива пропаганда, агитация и елемент на руската хибридпа война срящу останалия свят а не предсказания.

22

****

преди 6 години

Историята се повтаря през определени периоди,и тези така наречени гадателки,боравят с това общо понятие,но без цифри,а винаги в бъдеще,и ако по някаква случайност ,има някакво съвпадение на дадено събитие,и хората започват от уста на уста,да казват,ето тя или той познава.

21

Вуте

преди 6 години

Нека тръпне. Я че си пием гроздовата. С туршия. Наздраве!

20

До 15

преди 6 години

Севрюкова е българка!!! Била е женена за белогвардеец. От там идва фамилията й. Прочети малко.

19

Пчеличката Мая

преди 6 години

Интересно е да върнете назад и да кажете какво от предсказанията за 2017 се сбъдна, за да знаем дали изобщо да гледаме за 2018!!!!!!! Та? Какво се сбъдна?

18

реалист

преди 6 години

По важния въпрос е трябва ли да вярваме на вещици и хора занимащи се с окултизъм?

17

Burzum

преди 6 години

Ванга казала ,че на откриване на европредседателството първия минискус на държавата ще се пръсне и това ще бъде края на ЕС ...ще бъде глад и мор ...и хилядолетен мрак.....

16

Анонимен

преди 6 години

Идващата 2018 да ни донесе само едно, Бабуина от Банкя и слугата му, Цецо Ентелекта, вън от властта, съд и конфискация на откраднатото! Шайкаджиите, също, от *** и ДПС, дето живеят като Крезове, също. Тогава наистина ще имаме една Истински Нова година, тогава ще можем да тръгнем напред, водени от умни и независими люде.

15

до 9

преди 6 години

И Тамара Глоба и Севрюкова са пълни шарлатани!Ако не вярваш намери си книгата на Глоба от 90-те години, и виж колко от предсказанията и се оказаха верни! Що се отнася до баба Ванга, тя е призната в цял свят, а не като руските измамници!

14

Анонимен

преди 6 години

Наистина който вярва на т.н. Ясновидки е наистина ***. Случайно познавам жена, която без да ме цеви дала и 1 секунда, ми каза наистина неща от миналото. И то за травми за които никой не знае. Явно има хора невероятно сензитивни, но чак за бъдещето толкова, просто е налучкване.

13

Анонимен

преди 6 години

14 Кво е познала бе

12

Сияние

преди 6 години

Не плюй по Ванга ,тя е ясновидец и познала много.Мир на праха и .

11

Анонимен

преди 6 години

Направо понякога ме е срам, че живея с толкова много прости хора в таз държава... как пък не се родих другаде ве майка му стара...

10

Анонимен

преди 6 години

Tazi otkachena babiera e hliab za duchovno bednite i jurnaliata

9

Анонимен

преди 6 години

Стига сте я тиражирали Ванга. Не е най-добрата ясновидка. За Слава Севрюкова не се ли чувал, Златко. Я прочети малко за нея да ти се объркат представите.

8

Анонимен

преди 6 години

Всичките тия "предсказания" до не знам си коя година бяха пуснати от един руски журналист преди години и мисля, че на всички им е ясно. Чувала е баба ти за Венера или за САЩ. Толкова глупаво население направо ме хваща яд!

7

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости! Ванга, както и повечето гадатели като Нострадамус никога не говорят с цифри и години! Навсякъде където се споменават цифри и години, това е плод на болния журналистически мозък!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. Тая никога не е предсказвала каквото и да е. Всеки който е ходил знае каква загуба на време беше. Тая беше просто един ПР продукт за наивни глупaци.