169

темата е дълга

преди 6 години

България преди 44г е била на три морета и нямало "помашка нация и македонска такава". Анексират всичко от българските земеделци и производители и българския народ е обречен на глад.Докарват на власт криминално проявени шумкари от които все още не можем да се отървем 70г

168

Анонимен

преди 6 години

Бетоните ще продължават да се боядисват завинаги. Какво не разбрахте?

167

Анонимен

преди 6 години

Да проведем своеобразен референдум. Всеки да постави по една шашка в основите на паметниците. Които са "за" събарянето да драснат фитила, които са"против" да не го драсват. Каквото каже народа това да е!

166

Анонимен

преди 6 години

Обичам Русия, мразя СССР.Затова никога няма да посегна на руски паметник, но винаги с удоволствие ще мацам по комунистическите ***.

165

haha

преди 6 години

Разрушаването на каквото и да било няма да промени нищо. Простотията преобладава - това е то.Всички тия неща могат да се използват в полза на страната като атракция, ама *** тоя народ, бе!?****************************************************************************Кажи Матрял и до там...

164

Анонимен

преди 6 години

Русия е държавата на платените "НПО"-та платени от държавата. Всичко там е изкуствено все още все едно е комунизъм.Те и мумията още си я държат.

163

Анонимен

преди 6 години

Изкуствена работа са тия "паметници". Насила хубост не става.

162

Анонимен

преди 6 години

Тасс все едно е тази от едно време. Ами да се замислят защо ние и поляците мразим СССР и ще се сетят.

161

Анонимен

преди 6 години

Срамота е данямаме паметници на българските Царе, а да имаме огромни Альоши, *** и прочие простотии. Това са паметници на врагове на България.

160

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСега говорим на аборигенски и Правителството се прави че не знае.

159

Анонимен

преди 6 години

От какво точно са ни освободили болшевиките?

158

Анонимен

преди 6 години

Само 200 паметника ли имаме? Много малко бре. Дайте да им вдигнем поне още 20000.

157

(-_-)

преди 6 години

Щото сме прости, за това не пазим. Хората пазят паметници от завоеватели, окупатори и какво ли не, защото това е тяхната история! Разрушаването на каквото и да било няма да промени нищо. Простотията преобладава - това е то.Всички тия неща могат да се използват в полза на страната като атракция, ама *** тоя народ, бе!?

156

Кирето

преди 6 години

никой не му дреме за скапаната русия...стига ни надувахте с писаници и ЛАФКИ И лади кранти!!ш аз нищо руско неискам и няма да си купя!! от алкохолици и убиици сталинисти НЕ!!

155

бай иван

преди 6 години

Паметника в Бургас на отровилите се с метилов алкохол съветски войници през '44 към съветските ли спада?Питам щото се чудя какви герои са тези ?

154

Виж ти

преди 6 години

До hahaТой Бойко затова ходи при баба Меркел, да осребри фалшивите марки на Фюрера, обаче тя мъдро му рече - Ние в замяна на фалшивите марки пък ви освободихме от комунизма така, че лошия ти матриал да продължава да яде филии с мас и да не мрънка.

153

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко Съветската армия я нямаше сега цяла европа щеше да говори на немски------------------Е, и?Сега говори на английски и какво?

152

Анонимен

преди 6 години

Ако Съветската армия я нямаше сега цяла европа щеше да говори на немски

151

Иво Христов™

преди 6 години

Без значение от всичко, за мене тези паметници не са предмет на гордост.Това са паметници на някакви смрадливи азиати, които по конюнктурни съображения са се добрали до власт в Източна Европа и са си нацвъкали там паметниците. Не виждам защо да не се сринат тези истукани.

150

haha

преди 6 години

вярно че марките са им били фалшиви, но са пазарували.*****************************************************???????????????????????????????????????????????????????????????