147

Хитър Петър

преди 6 години

Бойко Борисов и Валери Симеонов не дават помощи за повече от 3 деца. Идете да пасете овце.

146

стейси

преди 6 години

Аз защо нямам 15 деца , ами въпрос на избор и кой е виновен а държавата ли и не че е важно ама жената не ми изглежда българка.

145

Анонимен

преди 6 години

Децата са единствена отговорност на родителите си! Трябва да се спре с това отвратително и деграданстко просене на пари - на всеки му трябват пари, но те се изкарват, а не не се подаряват.

144

.......

преди 6 години

Младата майка заявява, че няма да работи, защото жените не трябвало да работят, а да си стоят у дома.След като изкрънкаха каквото можаха от роднини, склонни да им помагат, успели някак да баламосат по-далечна възрастна роднина с 2 апартамента да им стане съкредитоискател. Не знам как са изтеглили заем от 22 000 лв, последългът станал 24 000. Не знам как са платили първите вноски, но след като са подлъгали наивницата, са спрели да плащат и сега банката ще вземе единият от нейните апартаменти

143

Анонимен

преди 6 години

До ПенсионерДядовците са бачкали като луди,но и тогава е имало значение дали си на заплатка или копаш.Защото ако си земеделец,минава даъчния и ти брои кокошките,примерно,за да дадеш съответния данък.Така е и с житото и стоката.За децата-каквото остане.От 5 деца остават 2.

142

Анонимен

преди 6 години

Все пак 15пъти така се случи,очевидно висша безотговорност

141

Гунчо

преди 6 години

Най голямо престъпление е да се дава на здрави хора нещо което не са го заработили!!!

140

До Я гледай...

преди 6 години

Много внимавайте с такива длъжници. И нашите се научиха от ромите да спекулират чрез децата си.Знам такова младо семейство, ожениха са веднага след гимназията и за 2 год.родиха 2 деца. Но по същото време и свекърът, и тъстът починаха. Младият татко не ще да работи, защото не искал да има шефове, искал да има собствен бизнес, но няма нито пари, нито професия. И се оплаква, че никой нему помага, не му дава 50 000, за да започнел някакъв бизнес. Младата майка открито заявява, че.......

139

Анонимен

преди 6 години

До Детски надбавки иНамери и работа при Свинетка,хем няма да има работа,хем ще си гледа децата.45 млн за ремонт на ндк,моля ти се...А на тези симпатични деца пожелавам късмет.Дайте на първо време сметка и см

138

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 166 Приятелю , това което си написал важеше до преди 9 Х.Дядо ми с 250 дк.земя е отгледал 5 деца. Трима със средно и двамо с висше, единия от които стигна до професор.Няма безработица , няма помощи. Но идват комунистите и слагат край на идилията.А сега няма работа.Ми тя работата отиде в ръцете на стотина супер богаташи земеделци.

137

Няма

преди 6 години

Пищим,че нацията ни намалява но когато някой отгледа и възпита 15 деца става безотговорен и "Да е мислел като ги прави". Смешно е когато се упрекват хора създали семейство и да в тази държава ти трябва кредит за да не ти падне покрива. А това,че *** се множат на наш гръб е проблем,който ние сме позволили да се случи.

136

Детски надбавки и

преди 6 години

други видове подпомагане да се дава само на пълнолетни хора, които работят и се осигуряват. Изключение може да се направи само за действителните инвалиди, които са наистина нетрудоспособни, и то само за едно или две деца.В случаи като това семейство от Свищов, едва ли заслужава поощрение жена, която никога не е работила. Би трябвало да има някакъв лимит на подпомагане.Иначе какво излиза? Аз съм хитра и си седя вкъщи, а вие ми давайте пари, взети от данъците на наивниците, които раждат по 1-2.

135

Основната грешка,

преди 6 години

която се допуска у нас днес, е да се дават пари на хора, които никога не са работили, а също и на такива, които са нарушили законите (осеменяване на малолетнии непълнолетни).Ако такива лица създават деца, значи те умишлено са планирали да ограбват данъкоплатците.Да се дават помощи на такива, означава да се поощрява безотговорността, паразитизма и силовото присвояване от джоба на работещите!Затова - принудителен труд за да платят глоба и да издържат децата си!Детски надбавки само на онези,...

134

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 149 За абортите си прав , но да го извадиш на време не е трудно.Ама: Хубаво ми е *** мамооо!Никакво помощи. То излезна че тези са средна класа.Да теглиш 25 000лв заеми на днешино време е лудост.И за какво ви беше тази съзлива история на Коледа?

133

Анонимен

преди 6 години

Точно така, отиват да бачкат на къра и пари няма да им трябват за храна. Вземат и един тъкачен стан, и пари за дрехи няма да им трябват. Вземат газови лампи и дърва, и пари за ток няма да им трябват. Лицемерно е да искаш от достиженията на цивилизацията, към която ти нямаш никакъв принос.

132

Анонимен

преди 6 години

Е социалните да му поемат и заема ли?Нещо май доста наглеят тези хора.А пълнолетните деца защо не работят?Може би по примера на майката.

131

До Бау

преди 6 години

Ако баби, майки, дядовци, бащи мислеха като теб, то теб, твоите авери нямаше да ви има, нямаше да имаш колата и парите, който имаш. Егоизмът е перфектен, но дали сме само тук и сега. Внимание и възпитание става лесно в по големи групи, напр детска градина. И в големи групи примера на близка възраст е основен. Да са живи и здрави децата и родителите, но защо злобата и завистта ви доставя удоволствие.

130

Анонимен

преди 6 години

Като имат 15 деца и живеят на село, нека да живеят както селяните преди 150 години - да си изкарват прехраната изцяло със земеделие и децата да им помагат. Ама не, искаме си достиженията на модерната цивилизация и държавата да ни храни децата.

129

Анонимен

преди 6 години

Безсмислена пропаганда.Децата намаляват поради мошеничеството на системата.Семейството от снимката сигурно също не плаща данъци върху приходите си било в натура, било когато тракторът се ползва за да оре на други хора.И да ми триете коментара, още по социализма НЛО пееха "най-добре е нашенка от село".Добре е, че са работливи, но не се опитвайте да ни умилявате до сълзливост.

128

Анонимен

преди 6 години

До ДимитърА защо са я изнасилили? Къде са я изнасилили, къде е ходила, по кое време и място са я изнасилили, с кой е била. Защо не изнасилват семейните жени които си стоят в къщи при децата и мъжете си?