35

до SpaceX

преди 6 години

"Те знаят много добре какви ни управляват и че сме руски Троянски кон в ЕС ."Така ли смешнико? А Хърватия, Румъния, на които също им се налагат визи? А Полша? Всички те ли са руски троянски коне?

34

до SpaceX

преди 6 години

"Не знам какво ги бърка тях наличието на визи след като са срещу Америка . Какъв е този мазохизъмм . Та нали я отричат . Кво ги бъркат визите"Защото, нискоинтелигентни ми друже, САЩ прилага дискриминационна политика спрямо България, въпреки, че е членка на ЕС. Дреме ми на оная работа за *** ти американска кло.ака, но няма да търпя да третират страната ми като второ качество хора.

33

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

Нали , мразите хамериканците , бе....ВЗЕМЕТЕ СИ ВИЗИ ЗА пРОСИЯТА....

32

що бе

преди 6 години

да въведем като янките електронни формуляри, няма визи. просто онлайн регистрация и такса от 99 долара

31

SpaceX

преди 6 години

Тук продължават да пишат хора които нямат нищо общо с Америка или най-много да са били отхвърлени при кандидатстване за заветната виза . Не знам какво ги бърка тях наличието на визи след като са срещу Америка . Какъв е този мазохизъмм . Та нали я отричат . Кво ги бъркат визите

30

манафа

преди 6 години

Защо България еднолично не въведе визи за САЩ без значение какво казва ЕС?Ще ни глобят ли или какво.Да не би стана нещо с Висшеградската четворка като отказаха да приемат бежанци?Въвеждане на визи и 80% откази от нашите власти за тях.Даже и за президента им да има виза който и да е той.Не трябва да се цепи басма на тия.Твърди мерки и твърда политика срещу тях.

29

Анонимен

преди 6 години

Бокича им движи каналите, а хората ги яли кучета. Ей те т'ва е предана колония, не като Полша.

28

SpaceX

преди 6 години

27 На мен не можер да ми куца логиката защото следва тяхната логика . Те знаят много добре какви ни управляват и че сме руски Троянски кон в ЕС .Погледнете парламента , водещите партии , хората с досиета в тях Амерканците да не са гламави , че да ви поверват . Вярно е, че са малко наивни като нация , вярват в доброто у човека повече от необходимото, но не са чак толкова наивни да не знаят какво е дереджето у нас.Другото е дипломация и добри обноски , но сиренето е с пари.

27

****

преди 6 години

До-30:Ти да неси от посетилите я,или от завърналите се.

26

мда

преди 6 години

Ясно е ,че САЩ са виновни : 1. за да ни управлява мутра, 2. за да е корупцията при нас на нивото на най-изостаналите държави,3. за да са доходите ни по зле от редица държави от Африка, 4. за да има в НС дори и днес след близо 30г.--- десетки депутати агенти на ДС.....и при тези ФАКТИ - как да ни допуснат до обетованата земя? в най-хулената и най-желаната от комунистите държава.

25

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX - нещо ти куца логиката. US не ни дава визи не заради 'първите' които описваш - а защото си мисли за 'вторите' - дето ще катурнат стоя там!

24

SpaceX

преди 6 години

Визи ще *** другари докато не намалеете вие , докато не достигнете критично ниска точка , тогава ще паднат защото ще сме станали нормална страна.

23

Анонимен

преди 6 години

До Правилно! 16Ха-ха....разбира се че ще останат визите! Те в скоро време съвсем ще спуснат кепенците на тази говедарска тоалетна клетка! Да си седят и да си джапат в свинщините си! А нашите т.р.олчета на никого не са потрябвали, там си имат 230 милиона такива....съвсем откъснати от проблемите на света, живеещи само за собствено удоволствие (на кредит!!!!), плюскащи ГМО храни и водещи безобразен живот! Да я затварят тази кочинка, без нея Земята ще бъде Рай!

22

SpaceX

преди 6 години

Интересно от падането на американските визи би трябвало да се интересуват хора които се интересуват от Америка в положителен смисъл , които искат да я посетят, които са свързани по един или друг начин с Америка и с всичко американско а то тук се упражняват разни никаквици които дори не знаят защо са срещу Америка , слепци зомбирани от посткомунистическата пропаганда главно руска.

21

Интересно?

преди 6 години

До сега не съм видял български мафиот да има проблем с получаване на US виза??? Проблемите са за обикновенните хора. Някакви изводи да си правите от това?

20

****

преди 6 години

И що така бе,нали уж сме първи дружки,тука бази им даваме без пари,полигони полжват,а за благодарност визи,май е време да развалим приятелството,и да приосмислим членството си в НАТО.

19

Дядо ви

преди 6 години

Чакаме броколи и брюкселско зеле....

18

SpaceX

преди 6 години

Е как искате да паднат визите когато ви управлява мутра с помощта на русофилистични патреотари . Разбира се , че няма да паднат , американците си знаят работата . При тях има железни правила и докато отказите не паднат под 3% ще има визи . Всичко е скачени съдове Нали си знаете Независимо дали гласувате за ГЕРБ или за БСП получавате Волен и Белене

17

немо

преди 6 години

Те си знаят защо, вие също знаете защо. Задайте си няколко про-с-ти въпроса, отговорете им честно, и ще разберете защо американците ви нямат доверие. Слагайте ми минуси, но това е истината, причината не е в тях, а във вас. Вгледайте се в себе си, мислите, думите, постъпките...

16

SpaceX

преди 6 години

Falcon Heavy at the CapeВече е на стартовата площадка