67

гневен

преди 6 години

България в момента е в условията на психологическа война. От едната страна са народа и правителството, а от другата-приватизаторката и крадливата и лъжливата и партия, барабар с беквокалите и и президента, който се изживява като лидер на политическа партия. Тези които обявиха войната искат да ни върнат отнова към комунизма и да ни вкарат в орбитата на Русия въпреки, че те вече са капиталисти. Умело използват страховете на хората, лъжат ги, като непрекъсната пускат фалшиви новини. Съботират европ

66

маке

преди 6 години

шок и ужас навън паднаха първите снежинки а никой не ги събира хора помагайте

65

Уаууууу

преди 6 години

Един зъб вече 4 год не могат да го излекуват.Пари за лекари бол, а пари за технологии ?Абе , смешници... Всички ще мрем в болка и мъка. Нашите лекари са жив зян. Искат пари много, но ако проблема е малко по-сложен веднага се вижда резултата.Медуцински факултет - корупция, роднини, мързел!!!РАК? Нека Ви кажа нещо за РАК. Колкото повече пари се дават за РАК , толкова повече болните ще се увеличават. Вижте статистикта , ако не вярвате.Просто не ставаме за КАПИТАЛИЗЪМ!Скоро всичко ще си на

64

Анонимен

преди 6 години

Новина в която се съобщава, че този кривоглав *** е пукнсл, или гуруто му, Суджук паша, ще ме хвърли в делириум тременс. Ще празнувам с дни, ще черпя приятелите и ше гледам мишоците от Шайката как ще бягат или признават, че за всичко е виновен Той или Този, защото са изпълнявали заповеди. Ще хвърлят партийните билети, ще бягат в чужбина, защото на година крадат около 10 милуярда. Ще има ресто, няма начин. Да ги няма тези убийци и България ще дръпне напред, ще въздъхне, защото днес е смазана.

63

Иван Вазов

преди 6 години

Дядо Коледа, кажи ми,че не мога да реша -ток ли да платя таз Зима,или скъпата вода ?Дядо Коледа, помагай,в дните тежки в трудно време,че не мога да крада,Дявол да го вземе.Със внимание очаквам,този на-съдбовен час,де със сметки ще сурвака,герберския дядо Мраз.

62

Бръчков

преди 6 години

Да СтранджатаПо-добре брой, колко пъти хората изричат Боко Тиквата,защото той пак даде заден.

61

Румен

преди 6 години

Така ли се спира краденето от касата?С наливане на още 500 милиона?ухаа!

60

Анонимен

преди 6 години

*** била крадла, е колко да е откраднала- само някакви си 50 000 000 $, а я вижте агент Гоце е вече милиардер, агента на ДС и КГБ другаря Костов има над 600 000 000, агента на КГБ другаря Гергов 500 000 000 и още знайни и незнайни мултимилионери на олигахическата партия БСП, обаче с електорат бедни червени бабички, е тук е най-големия абсурд на прехода ни от социализъм към червен капитализъм!

59

Анонимен

преди 6 години

Насилих се да го слушам този *** тази сутрин. Наистина е ***! За какво има българите, за наивници ли? Всичко било в името на човека, за човека, за болния човек. Само че този човек, онко болния, намалява в геометрична прогресия. Радев е прав, Суджуците отнеха и надеждата, в името да не се краде от ЗК. А кой ръководи ЗК, Суджуклиите. Кой прехвърли 2 МИЛИЯРДА в бюджета по времето на Б 1? Преди време Бснкянският *** каза, че пенсионерите му изяждали бюджета. И вече трепе не само тях.

58

До анонимен

преди 6 години

Стига с тая Корнелия , Тая още ли не е в затвора ,- изкраде държавните предприятия , не иска да се прави ревизия на престъпната приватизация , а говори за корупция. Всички от висшият съвет на бесепето са социални милионери, някои и милиардери , асе правят , че защитават бедните ионеправданите. КАКВА НАГЛОСТ!

57

анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова е бъдещия премиер на България, тя ще натика всички крадливи гербери в затворите................освен това крадците реформатори,СДС, ДСБ - също в затворите.Както и крадците в БСП като Георги Гергов.

56

Анонимен

преди 6 години

До А бе 58Ще изчакаме Нинова да влезе в затвора , след нея Овчаров , след тях всичките от Позитано 20 .

55

Анонимен

преди 6 години

Шестоапартаментовият интелект отново ръси глупотевини. Само дето пропуснА да каже нещо за молекулите. Баси и *** дето се напъват да ни управляват.

54

анонимен

преди 6 години

До ПеняКорнелия Нинова и да е крала, си остава една аматьорка, не може да сравни с професионалните крадци, лъжци и манипулатори от ГЕРБ.

53

Анонимен

преди 6 години

Пропадняците откраднаха и парите на онкоболните пълни *** егати и племето долно

52

Драги

преди 6 години

Пенсионери др. Корнелия Нинова окраде целия Техноимпекс и сега най-нагло заявява, ами съдете ме ако можете. Ще я осъдят толкова - колкото осъдиха Масларова с нейните 4.5 млн. Нинова се опитва да окраде всички пенсионери.

51

агент Боярищник

преди 6 години

Радев е вербуван от руските служби малко след като става ясно че е определен да отиде на обучение в САЩ по линията на НАТО. Още тогава Решетников изпълнява задачата да привлече като агент на руснаците и за това после привиква *** и нарежда да работят за издигането на кандидатурата Грипена за президент. И не само за пари, но и след нареждане от Масква, фърчипатков лобира за Грипен за да прецакат американците и да не вземем техните самолети!

50

А бе

преди 6 години

Цецо,що не си в затвора,където ти е мястото?(Риторичен въпрос)

49

наблюдател

преди 6 години

На този корифеи интелекта му стига да научи 16 тактовото упражнение и капацитета се запълва.

48

Анонимен

преди 6 години

След няколко години Динко ще стане премиер и ще измести борисов от поста. Ще ударим дъното. Може да очакваме Сузанита да стане първата жена президент в България.