36

аз знам

преди 6 години

Ало промити мозъци всеки ден там загиват хора убивани от украинската армия и фашистките отряди,мислете преди да пишете лъжи и глупости ако имате с какво де,***....

35

Абсолютен факт

преди 6 години

Обстрелите на жилищни райони,болници и учебни заведения идват САМО и ЕДИНСТВЕНО от украинска страна.Нещо да ви напомнят тия безогледни бомбардировки?Познахте-американският стил си личи веднага....

34

СатаНАТО™

преди 6 години

Русский мир е дъното на помийната яма.Добре, че украинците се отскубнаха, па и набиха малко канчетата на москаляците.Москаляку - на гиляку!

33

русофил

преди 6 години

Войната се обезсмисли.В началото да, имаше някакви тези, някакви неща, но сега вече за какво точно се бият?За вяра ли? Ами и двата народа са православни. За кръв ли? Ами те са братя (малоруси=Украйна и великоруси=Русия). Заедно с Белорус трите народа правят едно.За какво става въпрос? Само умират хора. Не могат ли да се разберат на масата за преговори?Аз и друго не разбирам, всеки ден излизат филми, които са обща продукция на двете държави. Културно те са едно. Какъв е проблема? Политически?

32

От маалата

преди 6 години

Тея живеят като нас.

31

Съби Стойков Попович

преди 6 години

Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни Българи, че уж за тях отваря такъв бой и че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото отечество и да ги преселва малко по малко в земите си.

30

Анонимен

преди 6 години

Това е едно сравнително уредено руско село, има много по запуснати деревни от тая.

29

мдаа

преди 6 години

Повечето снимки показват обикновен руски стандарт . И да няма война те така си живеят. Тов им е разбирането за комфот , дизайн ,стил и пр. Пълно е в интернет със подобни снимки от необятната руска ***.

28

Съби Стойков Попович

преди 6 години

Лъжат се ония, които мислят, че руските дипломати са по начало против съединението. Те са готови днес да направят това съединение, но забележете, те да го направят сами, а не и българите. Те желаят, щото това съединение да го донесе някой беломустакат генерал, с покрити гърди от ордени, някой Обручев или Сомов, когото да срещат по всичките градове гологлави с хляб и сол, с камбани и молебен, а той да се надува, се да излизат само из устата му думите: так приказано", не разсуждать"!

27

Анонимен

преди 6 години

Да пази господ България от проклетия руски свят.

26

Анонимен

преди 6 години

Типична руска деревня.

25

нали?

преди 6 години

Такава сериозна тема а разни мекотели и *** пишат глупости и лъжи,типично за ......

24

Анонимен

преди 6 години

Руский мир пришол.....

23

Съби Стойков Попович

преди 6 години

Послушайте, братя Българе, а особено вие от Видинска област!Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, свещеното писание и първото образование. Това е познато беки от сички свят и техните учени го признават.

22

Хе-хе

преди 6 години

На някои от снимките има стари съборетини които просто са полуразрушени от старост а не че са пострадали от войната.

21

Един бългaрин

преди 6 години

В Русия гейовете кaто мене ги бият,не им дaвaт дa си чешaт нa воля .....,a тук имaме прaвa!Долу Русия!

20

do Hafen Wahrheit

преди 6 години

du bist eine grosse scheisse

19

Един бългaрин

преди 6 години

В Бългaрия е по- добре,ние ц и г a н и т е не рaботим a сaмо крaдем,не плaщaме ток и водa,дaвaт ни социaлни помощи,множим се ,създaвaме нови търтей..aбе друго си е в ЕС!

18

до Hafen die wahrhet

преди 6 години

Du bist ene grosse Scheisse

17

Българин

преди 6 години

Една от големите грешки на Русия е, че не анексира Донбас. Със сигурност разрушените къщи не са разрушени от проруските сепаратисти, а от украинската армия, която е на подчинение към узурпиралите властта. Една анексия на Донбас би решила всички тези проблеми и хората ще могат да се върнат обратно към нормалния си живоя.