73

До 67 Янко

преди 6 години

Не мисля, че желаещите в България да пътуват до Баку, Азербайджан ще са хиляди. Те ще са милиони! С този президент вече невиждани успехи имаме!

72

да обичаш на инат

преди 6 години

Точно това прави президента, даже и да е прав за нещо вече не му вярвам. Само вето за това за онова, то е ясно...

71

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали..

70

R

преди 6 години

Скъпи коментиращи, мисля разбирате, че става въпрос за здравна реформа. Няма реформа, прокарана без сътресения. За това, да благодарим на управляващите, че имат волята да я започнат.

69

Байфидан

преди 6 години

До до 61. Абсолютни глу.пости си написал - я пак.

68

Данъкоплатец

преди 6 години

Сега Борисов ще даде на заден ход.

67

Янко

преди 6 години

Всички сме много развълнувани и радостни, че нашият президент Радев лобира и ходотайства на международно ниво и осъществява редовната линия София - Баку! Отсега виждам хиляди желаещи да пътуват до Азербайджан!

66

до 61

преди 6 години

В голяма заблуда си.Последните избори ГЕРБ ги спечели освен с гласовете на администрацията и купените роми,също така и с вота на същите червени бабички,за които плямпаш.

65

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл от повече коментари,Народа даде своята оценка и на изботите и една година след тях.

64

Избирател

преди 6 години

Властта си има Правителствена Болница.Там мораториума няма.Браво на Президента.

63

Анонимен

преди 6 години

В интервю дадено от бб за CNN е казал, че в скоро време ще предприеме действия по инпийчмант на президента след което ще спечели изборите и ще стане дърве, пардон държавен глава. Това е новината от онзи ден, но не посмя никой да я коментира преди *** да даде съгласие.

62

Анонимен

преди 6 години

В момента България се управлява от две култови тройки.Става въпрос разбира се за трите прассета и тримата глуппаци.Всяка прилика с действителни лица от обществено политическия живот на страната е напълно случайна.

61

Анонимен

преди 6 години

Червените бабички се разнечтаха.Леко бе.Че с всяка година ставате все по-малко и по-малко.За БКП гласуват поредимно много възрастни хора, които жалеят за младините си.

60

Анонимен

преди 6 години

Герберастите вече цвилят от злоба,че рейтинга на президента лети нагоре,а на Суджук паша спада с всеки изминал ден.Sori,еднокнижници,това е действителното положение.

59

Весо

преди 6 години

Натисни палец надолу, ако и ти мислиш, че Радев Пелингатора действа по командата на Нинова, защото колкото няма собствено мнение, толкова и прави неадекватни действия.

58

Анонимен

преди 6 години

От както тоя стана резидент слънцето не е залязвало, пенсиите се вдигнаха, стандарта на живот се повиши, жизнь прекрасная (сори минах на роден език)...А дано, ама надали.Въобще какво сте се размучали трловете на Кутев?От тоя нищо не зависи.

57

Цигарения Джо

преди 6 години

Тиквата ще я сменяме но не с настойничката на Радев.

56

Анонимен

преди 6 години

Най-после един Президент застана от страната на народа!Ама ББ-то има "пачка" и плаща на троловте да плюят!Ако че гласуваме аз съм ЗА:- Да се отнемат правата на българите за безвизов режим!- Да се премахне "борда" и лева да стане пак по 2000 за 1 долар!- Да се въведе ражим с "право на изходна виза" (Както в РФ)- Право на Интернет - само с разрешение на "заптиета"!- ББ = ЦАР!- София = "Град държава", а останалото "крепостни"!- Точно определение - Република или Вилает;)

55

Зозо

преди 6 години

До Анонимен50 - чугуньНали много се пенихте по форумите преди изборите, че Радев щял да вдигне пенсиите, да вкара в затвора Бойко, да извади България от ЕС и НАТО и други врели-некипели.Та да попитам какво стана, освен за руските санкции друго направил ли е Руменчо?

54

Анонимен

преди 6 години

На герберската пасмина започна да и гори под краката и затова са готови да оплюят всичко живо,корто не е с тях.Щом и опитомените патриоти надигнаха глас на протест,считайте колко им е стабилна коалицията.