38

Аман

преди 6 години

Чалгар и псевдоизвестен ***. Това ли ни е хай-лайфа :D Жалка история

37

Ташакларъ

преди 6 години

Пълна пор*нография гледахме, защо ли не съм учуден, че някакво "римлянче" - пълен *** стана победител?Явно това е идеалът за младото поктоление.

36

Анонимен

преди 6 години

Никой не го гледа и се радва, че свърши, ама всеки знае до детайл кво става вътре, е как така?!

35

Анонимен

преди 6 години

Динко завиждаше на Джино.И точно от това го беше страх,да не спечели отново.Джино му беше конкуренция.

34

Анонимен

преди 6 години

Александре, хубаво бистриш мъдрести мисли, ама май не си чувал за пълен и кратък член в българския език. Обяснявам ти бавно, защото виждам, че разбираш трудно: когато някой извършва някакво дейстие - тоест прави нещо (също и с частицата за отрицание "не") е пълен член. Когато изпълнява ролята на допълнение, тогава е кратък член (като например след предлог - това трябва да го знаеш какво е). А иначе не мога да повярвам, че някакъв играч от тия, дето завличат яката работа, го избраха.

33

Това е България

преди 6 години

Каквато ни е страната, такива са ни и Биг-брадърите, а и т.н. "победители".На здраве за рибите пусали СМС-и.

32

Анонимен

преди 6 години

Важното е,че не избраха ГОСПОДИН,който връзва живи души с свински опашки...Пълен пр...к!!

31

Анонимен

преди 6 години

За цялото цирково изпълнение,Луна взема по-сметката си 100 000 бонбона.Джино има страхотен характер от това,което представи и първият и този сезон.Характерът му е много мъжкарски с благородство.Има страхотен характер,от това което видях.Константин...добряга е.Относно Динко,който го е срам от името си Господин...Самочувствие без покритие.Мислеше,че победата му е в кърпа вързана.Не ми допада,много се перчи,надува и иска да е центърът на купона.Пълен ***,без капка интелект.

30

БРАВО, ТОШЕВ

преди 6 години

ТОЙ И Т.НАР. ПРЕМИЕР Е ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА, НЕ ЗНАЕ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ, СРАМУВА НИ ПРЕД СВЕТА, АМА Е МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЧАЛГАРИЯ. ДЖИНО Е ГОТИН, КАВАЛЕР, УМЕН, ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРОСТАЦИТЕ, ПЕРФЕКТЕН АНГЛИЙСКИ, РАБОТЯГА И СМЕЛ...

29

Анонимен

преди 6 години

Уникална пошлост лъха както от предаването, така и от участниците. А това, че се ангажира толкова ефирно време е просто жалко. Фактът, че се провежда някакво гласуване и народа пуска смс-и, може само да потвърди тезата на проф. И. Христов.

28

Анонимен

преди 6 години

А има и oлиroфрени които пускат смс, след смс ХАХАХАААААААА

27

ХИП, ХИП, УРА!

преди 6 години

НЯМА ИЗНЕНАДВАЩО! ТОВА Е ИНДИКАЦИЯ, ЧЕ НАРОДЪТ НИ ПОУМНЯВА. ДАЙ БОЖЕ. И ЩЕ БЪДЕ СЛОЖЕН КРАЙ НА ПРОСТАЩИНАТА, ЧАЛГАДЖИЙСТВОТО, ПРОСТОТИЯТА - СЕГА ВЪВ ВИП БРАДЪР, ПОСЛЕ И В ПОЛИТИКАТА. ПРОСТАЦИ, ПИЯНДЕТА, КУ.ВАРИ, НАРКОМАНИ И НАРКОТРАФИКАНТИ, В ЛИЦЕТО НА ЛИЦЕТО БОЙКО Б,. И ПОДОБНИЯТ МУ КОЦЕ, СКОРО ЩЕ СА АУТ, ВЪПРЕКИ НАТЯГАНЕТО И НАХАЛСТВОТО НА ПЛАТЕНИТЕ КЛАКЬОРИ. ДВА ПЪТИ ПО-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ЗА ДЖИНО. СМАЧКА ГАДНИЯ ЧАЛГАДЖИЯ.

26

Нинджа

преди 6 години

Жалкото е, че тези дето парадираха колко книги са прочели се държаха като пълни профани...... та не знам кое е е по-лошо....

25

Smej

преди 6 години

Това е игра, но все пак изводите са плашещи. Един млад мъж в образа на шеф на чикагска банда, без никакви успехи или видими качества, е избран за победител. Следващият Биг Брадър трябва да е само със затворници - мъже и жени. Да спечели осъден на доживот за убийство. И овцете радостно да блеят.Бееее.

24

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Джино щом е любимец,може да се пробва в политиката.За президент е слаб,защото...летвата е вдигната;не може да...лети.Но за премиер...става.Поне е научил в Чикаго английски,покрай жена си(бившата)поназнайва и италиански,българския говори с леко...наречие,но това да е кусура.Само дето книги не е чел,но това не пречи,защото от много четене може да...пиркулясаш.

23

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че големия победител беше Луна. Насмете ги едно хубаво всичките звезди излезна от шоуто с 100 000 лв. в сметката.

22

Анонимен

преди 6 години

И после ревем че *** ни "въртят на пръста си"или как беше не се намазваме на малкия му пръст!Ха честито- WELCOME TO THE .......Дадохме добър пример *** децата си че да четеш и учиш е безмислено,я го виж *** всичко има за какво му е да чете!

21

Иван

преди 6 години

Джино е символ на новото поколение- за добро или лошо. Книги не четат, извличат си синтезирана информация от интернет, искат всичко тук и сега. Нямат време за "глупости". Ние с книгите сме вече за пенсия, който не го е разбрал е вън от бизнеса и живота.

20

Анонимен

преди 6 години

Тупарев исках да кажа!

19

Анонимен

преди 6 години

СЕМ да съди Сапарев и да го махне от праймтайм-а, няма ли етични норми в тая държава????