155

Анонимен

преди 6 години

как няма да спечели тоя ве, я гледая как зомбират младежта... даже аляска щели да си връщата... луда работа: youtube/ watch ?v=-AViL_Q7t5kпп. да се махнат интервалите

154

не причом

преди 6 години

Путин е една кукла на конци. Просто игра на съдбата. Той е лицето, а олигархията си върти игричките. От него нищо не зависи, така както и от народа. Ще го държат докато ритне камбаната и седмица до десет дни след това. После ще дойде друг като него. В Империята на Злото се прави така.

153

Анонимен

преди 6 години

Русия при Горбачов и Елцин беше изключително прозападно настроена, но САЩ не я прие с уважение и продължи да се отнася с подозрение и високомерие. Путиновата Русия след 2000-та година е отговор на това, започна се ново съревнование по въоръжаване и експанзията на НАТО в Източна Европа само усили това.

152

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 178За "руска мафия" чувал ли си??? Да, естествено, всички сме чували. За "немска мафия" обаче никой не е чувал.

151

Анонимен

преди 6 години

Значи за Меркел четвърти мандат е успех, а за Путин - трагедия, е как става това и защо и за кого е трагедия?

150

cazzo duro

преди 6 години

Айде малко сериозно. Путин е хванат за гърлото. Няма да кажа 'за топките' щото такива едва ли има. Джуджето си помисли, че е най-великия тарикат след игричката с Тръмп. Даже се беше главозамаял -спомнете си наздравиците на олигарсите след победата му. Да ама не!! Демокрацията в САЩ работи. Сената не само, че прие поправките в закона "Магнитски" ами и забрани на Тръмп да ги отменя!!! Поняли ***???? На 28.01.2018. ще избухне бомба!! Поняли, ***??? Ей тогава ще ви се.............

149

ех

преди 6 години

Загуби Украйна.Разбиха му любимата ислямска Сирия.Наложиха санкции на Русия.Свали цените на петрола наполовина с което и доходите на Русия.Погуби няколко хиляди руски момчета в Украйна и Сирия.Напълни си банковата сметка.Децата му и тези на авера му Лавров си живеят с парите на руските данъкоплатци в прогнилия Запад.Руснака пие боряшник и проклина съдбата,аджеба,как сме пак на дъното.

148

До Анонимен

преди 6 години

Напишете нещо смислено и могат и да ви сложат някой плюс, а ако не можете по-добре си допийте бояришника и вървете да отправите вечерния си Намаз към Аятолах путин ... !!!

147

Анонимен

преди 6 години

знаете ли колко хора искат да имат президент като Путин??знаете, ама не може да го признаете! не искате! по лесно е да се пишат глупости(и почти едни и същи)важното е, че руснпците си го искат!а нашите приятели от ЕС и по-големия ни брат не могат да се примирят с независимия, умен и смел Путин!!може да ме изтриете!

146

Сега, да ги пуснете

преди 6 години

Сега, да ги пуснете в своята къща, и после ще видите, какво ще ви направят. Не че само палеца ще ви отхапят, а и цялата ръка. Руснаците са такива. Но рускините, разбира се, смучат супер!

145

Анонимен

преди 6 години

В Русия винги се случва това, което никой не очаква

144

Usa

преди 6 години

Ако е успех от мизерия народа ти да пропие пяна за вана и то масово, значи Путин постига много. Просто не му достига малко да изкара крепостниците от средновековието. Но да е честит новия мандат, и да не харчи повече рубли за избори. И без това пари нямат.

143

Анонимен

преди 6 години

Продадохте си родина, съвест (ако въобще сте имали) а най вече задните си части за зелени хартийки. Жалки същества.......А сега и с минусите си потвърждавате това което казах.

142

156

преди 6 години

ама вие верно сте д....и, що ми цъкате минуси?! хептен не мислите!

141

Анонимен

преди 6 години

Продадохте си родина, съвест (ако въобще сте имали) а най вече задните си части за зелени хартийки. Жалки същества.......

140

<><>

преди 6 години

На българина всичката е наред че тръгнали да дават акъли Путин какъв бил ....упрвниците окрдоха милиярди от народа ....те Путин та Путин .....има нещо съмнително и побъркано !

139

Анонимен

преди 6 години

Доколкото съм чувала Путин имал 4 двойника.Нормално е всеки от тях да изкара по един мандат!

138

Анонимен

преди 6 години

PUTI SPASI RUSIQ I Q IZPRAVI NA KRAKA DA E JIV I ZDRAV 100 GODINI ZA UJAS NA ZAPADA SMRYDLIVI

137

Анонимен

преди 6 години

До Руснаците да го сму.За руснаците не знам. Рускините долу-горе се справят.

136

Анонимен

преди 6 години

Важни и реалистични са първите двайсетина коментари- безпристрастни, реални и обективни, с над 20 плюса- тоест одобрение. После, по сигнал от щаба на фондация америка за България, изпълзяват влеечугите- трооолове и започват да бълват повръщни и зловония. Е и? Пак не могат да съберат повече от 10 плюса за простотиите си!