15

Анонимен

преди 6 години

Един от нерешените математически проблеми е, дали съществува функция, която няма обратна функция.Тъй като банкерите нямат време да решават задачи са се пуснали по пързалката на криптовалутите и банкирането по интернет. Така те строят една паянтова постройка, която във всеки момент може да рухне с гръм и трясък

14

Анонимен

преди 6 години

Лава хвърля вулкан не е,Леле мале, к'ой туй нещо....

13

+++

преди 6 години

Цитат: Дигиталната валута биткойн ....+++Сутринта Управителят на БНБ каза в интервю, че биткойна не е дигитална валута и даже изобщо не е валута, а стока.

12

АНОНИМЕН

преди 6 години

с подобни измишльотини да не се чудят защо нямало квалифицирани кадри, дори в Европа няма лекари, та вземат нашите, а и не само такива, кой ще иска да учи цял живот и да поема рискове, а на някои защитници ще им пожелая да ги оперира криптохирург и да ядат криптопържоли.......

11

Yo yo

преди 6 години

ETF се предлага на Шведската борса ;)

10

до 7

преди 6 години

И какво точно търгуваш с тях?Софтуер е програма не еВалута е в банка не стои Пипнеш го растеКво е това нещу дето мяза на онова нещу.Сериозно схемата е чисто пирамидална като ръст и популярност.

9

Анонимен

преди 6 години

Ха ха, намерил се тук някакъв експерт да слага минуси на разумните коментари, явно има някакъв интерес.

8

Анонимен

преди 6 години

Докато има овце, ще има и кой да ги стриже. После ще искат помощ от държавата, че останали без пари и всички ние ще плащаме за глупостта им.Хайде на биткойните народе.

7

Анонимен

преди 6 години

Те и парите нямат покритие ама ги ползвате. Щото някой ви казал че имат :))) Баламурници ...Това са парите на бъдещето - хубави или лоши. Вече се търгува с тях .

6

****

преди 6 години

Да не забравяме и лихвите по времето на Жан Виденов кави проценти гонеха,и след тов всички знаем какво стана,и тук ми намирисва на същият проблем,но в светове мащаб.

5

Анонимен

преди 6 години

Какво стой зад тази виртуална валута ?????,,, държави,, фирми ,, предприятия,, автомобилни компании ,,рудодобивни мини ,, атомни ел. централи и ТН. КОКВО??? АМИ НИЩО МАИ!!!!

4

Румен

преди 6 години

а,останалите 300 криптовалути,защо не ти отразявате? днес ще има ли нови снимки на Николета?а,на Гришо,ще му броим ли пак парите?

3

Анонимен

преди 6 години

Щом китайската банка се отказа от биткойните нещата са ясни. Сега няколко години ще се вихри спекула в добрия и лошия смисъл на думата и после ще има хора които пият студена вода.

2

Топ-експерт

преди 6 години

Биткойна ще стане 50 000 $$$$ и тогава ще спре да расте и ще се стабилизира.

1

Анонимен

преди 6 години

Зеления Хайвер и той има повишен индекс.