81

рускиня

преди 6 години

До Знаещ"УАДА е загубила всички проби на спортистите от отбор на САЩ,вземани между 1990 и 2016.ДОКАЗАНО ФАЛШИВА НОВИНА"Ами ако ти си този чистач - вервам ти. Така развъртя заднка че събори рафта. Само че Досега нито една проба на американски спортисти не е представена.

80

Анонимен

преди 6 години

Звучен шамар в ботоксовото лице на топ допинговия спец ***!

79

Анонимен

преди 6 години

Колко жалък плач има Боже.....Позитанските помияриии са се активизирали да ни кзват колко е хубаво държавата да зоба спортистите, а в Москва мълчат, защото знаят какво са правили. Жален плач....

78

рускиня до 84

преди 6 години

Каква е тази държава "***". Ти трябва да бъдеш по-внимателен с изписването на държава "Руссия". Но към човек, който живее в *** на Европа, освен това на задна скорост - няма да се придирям.

77

рускиня до 80

преди 6 години

Нямам лоши чувства към американци и към МОК и УАДА, които изпълняват поръчки. Просто гонат свио интереси с всички възможни средства, включително и непотечтенни.Обаче,когато чета постове на такива жалки *** като тебе имам чувство че настъпих кучешко л...о. Като нямаш смелост да се опълчиш на Русия само това те остава "Русофилски вой, музика за ушите". Само това щастие в живота ли те остана, жалко създание? Съчувствам

76

АНОНИМЕН

преди 6 години

Кога най-накрая света ще се освободи от робството на краварите зад океана? Не стига ЕС, не стига ООН, не стига ЮНЕСКО сега и спорта. Най-допингираните състезатели са именно на краварите, но тях ги прикриват. Стигна се до там за ни казват и кой ще спечели Евровизия и победители като обратния от Австрия, некадъръната от Украйна и т.н. Унищожиха ни и образованието като ни вкараха тяхната порочна система остава само като при тях да почнем да се стреляме по училища.Но Путин ще им разкатае фамилията.

75

ДО Митак

преди 6 години

Абе ти в тоя"доклад"на МОК да си прочел поне едно име на руски спортист.Също така може би не си асимилирал достатъчно добре пасажа,в който се казва,че не са открити доказателства за държавна подкрепа в тоя"допинг-скандал".Всичко е нещо от рода май така е било,май така е станало,май са вземали допинг,ама не знаем кои са и кой го е давал,май това ,май онова...А ти като"виден"спортен фен да си чувал за Армстронг,Бен Джонсън,Джъстин Гатлин,Контадор,Фелпс,Надал и др.хванати или"контузили се"самички.

74

Анонимен

преди 6 години

всички спортисти в професионалният спорт вземат стимуланти отделен въпрос е вида им и достъпа до най съвременните.крайно време е да се легализират и всички да имат еднакъв достъп до тях.който е спортувал сериозно знае че без да се тренира здраво а само на стимуланти нищо не се получава.трудът и таланта ще са същите само ще се избегне избирателният фактор,неравенството и използването им за политически цели.

73

Анонимен

преди 6 години

Русофилски вой, музика за ушите ;)

72

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина за спорта и за целия нормален свят. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

71

Пената от Мировяне

преди 6 години

Спартакиада на НАТО ще наблюдаваме !

70

Активист на БКП

преди 6 години

До Анонимендо 74 : кЛоака ,бе Ломоносов ,клоака !

69

ДА

преди 6 години

Китайския Олимпийски Комитет излезе с заявление в подкрепа на правото Руските спортисти да участват с своя флаг и страна и не вижда доказателства за някакъв допинг скандал с Русия.

68

До 72

преди 6 години

Мозъчето ти е промито до бистро и полирана до блясък. Което не е голяма загуба.

67

Анонимен

преди 6 години

Мачкай руската коака!

66

ясно е

преди 6 години

До ОлимпиВъпроса не е само до Русия а е общо за машинациите в олинп.спорт,от години виждаме какви безобразия стават там.

65

Анонимен

преди 6 години

Как плачат русофилистиик-путинофилскатаа измеет :))))) Красота просто :)))))))))) Допинга ли защитавата нещастници :))))

64

Анонимен

преди 6 години

До Ей СтранджаЙовков е друг.В Атина беше Йовчев.

63

Румен до Митак

преди 6 години

Като малък явно не си получава достатъчно йод и последиците са налице. Стойността на IQ-то ти не надхвърля годините ти.

62

Олимпи

преди 6 години

Голяма трагедия станала,та ревнаха всички за горките руснаци,какво се палите,да не би България да са отстранили! Заслужили са си го,за да ги накажат така!