79

Joko

преди 6 години

Един мой прияте казваше: "сложи бюро с един чиновник на "Попа" и той веднага ще намери работа на всички ! Направеното предложение отразява горното..... Не можахте ли да измислите нещо по разумно ? Не ви ли е ясно, че проблемите са в културата и манталитета на мат'ряла !

78

чарли

преди 6 години

На всички който са имали 3 по география в осми клас да им се вземат книжките.

77

Анонимен

преди 6 години

За да намалеят катастрофите трябва да се направи следното:Да се елиминира купуването на книжки. Голяма част от шоф.книжки, издадени след 1990 г. са фалшиви. Глобите са превишена скорост да не са фиксирани, а да зависят от мощността и масата на превозното средство. И премахването на условните присъди. За мен условната присъда е наказание само на хартия.

76

Посветен

преди 6 години

В Испания се подновяват книжките докато самия човек се смята за годен.Е има съответните законови ограничения.За кръвното ограничението при подновяване на свидетелството е 200100мм.По усмотрение на лекаря може да се въведат ограничения в начина на кормуване на превозното средство,което най често засяга скоростта,която може да се ограничи до 80 кмчас дори на магистрала.

75

Пешо

преди 6 години

***, 50% от младите шофиори си взимат книжките като платят на съответния човек, иначе хипертониците са ви проблема.

74

Имитация на дейност

преди 6 години

Поредената имитация на дейност. Катастрофите няма да намалеят, ако се вземат книжките на част от хората. Само ще има повече такси, които ще плащаме за тези медицински свидетелства и докато псуваме властта за това, няма да я псуваме за съществените неща, вкл. и защо има толкова много нарушения по пътищата.

73

Анонимен

преди 6 години

По голяма простотия не бях чел скоро . Логично е да нямат книжки тогава и диабетици и всички с по тежки заболявания та дори и бременни а може и хора страдащи от диария

72

Анонимен

преди 6 години

Леле, Тиквата остана без книжка...

71

МВР

преди 6 години

Министърът на вътрешните работи - доктор! Заместници- фелдшер, медицинска сестра и санитарка!

70

Всички без книжки

преди 6 години

Няма смисъл при наличието на безкрайната простотия на "нормотворците" да имаме книжки. По-добреда ги махнат и никой да няма. И ще видите, че птп-тата ще намалеят чувствително и жертвите ще са по-малко!

69

Анонимен

преди 6 години

Това го няма никъде по света! В тази "държава" терорът стана начин на "управление".

68

Анонимен

преди 6 години

Ами ако този тежко болен човечец, живее сам и колата му е единствения начин да се придвижи от точка А до точка Б, за да си купи лекарства примерно или да отиде на преглед? Това помислиха ли го гнусните, долни политици, с помоща на които половин България обезлудя и затвориха 1/3 от болниците пък и на всичкото от горе изнесоха в чужбина животоспасяващите лекарства на точно тези хора? Сега искате и книжките да им вземете-това е геноцид по Сталински..."Има човек-има проблем, няма човек-няма проблем"

67

Анонимен

преди 6 години

И в момента когато си подаваш документи за шофьорска книжка се изисква медицинско. Защо ви ли си мисля че това медицинско до сега го е имало само за да се прибират едни пари и толкоз. Още повече че отиваш при доктора и му казваш "трябва ми медицинско" дават ти документ и никой не носи отговорност за него.

66

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Да се вземат книжките и на тези,които...страдат от приапизъм,защото са много...опасни.Може всеки да си представи докато шофират,за...какво си мислят.

65

Анонимен

преди 6 години

Болезнено е да има и гледам и слушам, докато правите жалки опити, да разсъждават ...

64

Анонимен

преди 6 години

Да, преди 15 мин. Гледам *** с мерцедеса прави ляв завой. Стои *** на релсите и трамвая не може да мине, сложно е да се изчака трамвая в Неделя следобед в час пик, но на нас хипертониците и тези с инсулт са ни виновни, а не това, че не знаем или не спазваме закона. Значи хипертониците са престъпници, а ***-мерджанов е образцов шофьор. Страшна държава не стига, че ти крадът лекарствата, но и ще те вкарат в затвора щото си болен?

63

Мили Боже,

преди 6 години

Еднокнижният и хунтата му съвсем изперкаха. Аз лично мисля, че трябва да е вземат книжките на гербаджиите , доказали се, че са без всякакви мозъчни гънки!

62

Анонимен

преди 6 години

Най добре да се забранят автомобилите в България и да се върнем към катъри мулета и магарета така гарантирано няма да има жертви от автомобилни катастрофи!

61

Антибългарско!

преди 6 години

Само римляните не се плашат, понеже : книжки нямат, лекарства не пият и не им пука от полицията!

60

Куку

преди 6 години

Ей Шушумиги предлагам и тези които имат договори с мобилните апарати да не им дават книжки . Преди 10 ден една се вряза в мен -чатила си на телефона .