28

Анонимен

преди 6 години

До 28"Казармени методи" баба ти!Не си преподавал в училище, не са ти се качвали на главата из родчета, не с те тормозили нагли родители, за да знаеш как е!Децата нямат уважение към учителите, защото обществото не ги уважава, родителите не ги уважават и институциите не ги уважават!В нашата държава те са никои- тогава з какви възпитателни методи и респект говорим!?

27

Учител

преди 6 години

От тези деца ще стане хора, а не като днешните ***, дето нямат уважение от никой и от нищо. И какво като са стояли 15 минути с вдигнати ръце?!?

26

до 25

преди 6 години

Като ги гледам нашите деца и младежи не ми изглеждат уплашени. Напротив-груби, нагли, безпардонни, нахални и каквото се сетите

25

до 29

преди 6 години

С такъв начин на мислене, сигурно в службата целуваш ***-и вербално, и буквално на началници, като отидеш при чиновника в общината, в полиция, в съд, в която и да е институция сигурно си целувач на *** номер 1. По причините, посочени от теб.

24

Анонимен

преди 6 години

Възпитанието е изцяло работа на семейството. но то е като бумеранг. Когато едно дете не се възпитава в уважение, респект и добронамереност към по-възрастните, това неминуемо се връща на родителите. Затова на една определена възраст децата бягат от домовете си, взимат дрога, крадат, бият въдрастни хора по спирките, пият, организират си публични боеве, тормозят родителите си, дори ги убиват, вземат им последните пари, източват карти от банкоматите в чужбина, след това част от тях лежат по затвор

23

до 25

преди 6 години

Насилието никога не те прави нито умен, нито възпитан. А те прави уплашен, боязлив, комплексиран, мълчащ пред безобразията, роб и страхливец.Свободен човек не се възпитава с насилие, а с уважение към личността му. В азиатски държави възпитанието е с насилие, и виждаме после резултата.-още повече насилие и омраза. Във Финландия, например децата са третирани като свободни хора, като личности, и затова и стават и свободни и пълноценни хора. Аз избирам европейския модел, а не западналата азиатщина

22

Сп??нс

преди 6 години

На скоро препрочетох "Пътешествията на Гъливер" и там говори за това как в страната на лилипутите, децата се взимат от родителите , казва че те са най-малко квалифицирани да възпитат един пълноценен индивид, защото като са го правили са мислили повече за собственото си удоволствие и не толкова за какво бъдеще ще му осигурят. Любопитна гледна точка.

21

Василев

преди 6 години

Целуването на ръка е добър изпитан метод, при който се показва превъзходство и се показва на кой къде му е мястото!!Във мафиотските фамилии се целува винаги ръката на боса!!Децата трябва да се научат , че шефа и биг боса е учителя!!Утре ако поиска нещо от тях, те трябва да са винаги готови да го направят!!Така се възпитават децата, а не като им се молиш и да те заболи гърлото от викане, а нервите кой ще ти ги плати за жълтите стотинки, които получаваш като заплата!!!Агент Крейг Морисън!ЦРУ!

20

Анонимен

преди 6 години

25 методи от преди 100 години. Явно не ки видял модерно училище, но те само като материална база а и като начин на преподаване. С тоягата няма да стане, както и с казармени методи. Трябва да вървим напред, млади, широко скроени млади хора владеещи аудиторията те с пръчка.

19

Екс-ученик

преди 6 години

Горките малки удовища- какво ли увреждане са получили от малковъзпитание в уважение!?Повече увреждания получават от компютърните игри, детските анимации,пълни с насилие и фаст- фуда, но да бъдат умни, здрави, възпитани и учтиви не влиза в плана на Господарите, нали!?Нашите учители са ни поплясквали, този по география ни е побийвал с показалката,но класът го обожаваше и станахме достойни, мислещи, добре възпитани хора!

18

Анонимен

преди 6 години

Простотия. В чужбина съм и класната на детето ми е 22-3 години. Нежна, забавна, чиновете са в полукръг цари атмосферата на уважение и любов. Аз все още с ужас прекарвам прага на училището на род. срещи, детето ми не е по-различно, но учителката с много положителтост ми обяснява как постоянно се закача и говори и тя все го мести. Аз се извинявам, а тя казва че това не е толкова лошо и подчертава успехите му. В България учителката го заклеймяваше, че е ужас и че няма по-лошо дете в клас.

17

Както..

преди 6 години

...винаги реакциите на коментиращите са моментални и първосигнални, преди да е проведено компетентно разследване се издават присъди - от оправдателни, до "незабавно да се унищожат". Учителките.Неособено интелигентен подход, ама какво да се прави...

16

до 12

преди 6 години

Ти си потърпевш от насилие като дете, за което сам признаваш, а това представлява тежка обремененост.До там,че днес- като по учебник подкрепяш насилие към беззащитни 7 годишни деца. Мога само да те съжалявам, и да те посъветвам да посетиш психотерапия при добър специалист, където да разкажеш за насилието, което си изтърпял. Със сигурност, с няколко години усилие може да ти се помогне, в някаква степен. Наистина изпитвам съжаление към ,теб и ти пожелавам да успееш да се пребориш с психопатията си

15

ГРОБарска работа

преди 6 години

Целувайте ръка!Това е сигурен избирател и последовател на Вожда,гласувала му е доверие и Той е нейния кумир.

14

Василев

преди 6 години

Попа като подаде ръка, не я ли целувате!!!???Даже ви става хубаво, така се докосвате до Господ!!!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Учителката май е прекалила с Хамлет! Но както се казва, да свикват, днес на нея, утре на шефа-мутра!

12

Топ-експерт

преди 6 години

Децата не трябва да обичат учителя си и да му целуват ръка и да бъдат възпитавани със строги методи ако трябва ? Правилно е децата да бият шамари на учителите и да слушат чалга в междучасието, докато израснат изградени лентяи и чалгари ? После ще станат свободни и неграмотни висшисти на килограм с лопата да ги ринеш и ще обират банкомати и продават дрога. Когато 28 год. настъпваш мотиката от грешната страна тя неминуемо те бие през челото.

11

Анонимен

преди 6 години

Тези откачалки затова не искат психотестове и камери по класните стаи. В 109 оу са същите мършички. Но когато хленчат за пари нямат равни, мязат на ушеф откраднал туба бензин.

10

До 8

преди 6 години

Постигнал съм достатъчно, точно защото съм бил възпитаван с твърда ръка. Така се става човек, и в казарма съм бил, за да се науча на уважение и дисциплина. По тона ти мога дс предположа, че си бил сутсайдера на училището, който освен че е ял шамари от учители и родители е ял бой и от съученици.

9

лекувайте се

преди 6 години

Тежка девиация е подобно поведение. Но още по-тежка девиация е да одобряваш подобно поведение. Още малко, вие като ходите до съд, до полиция,, до чиновника ще сте готови да му се кланяте и също целувате ръце-за да докажете колко уважавате лица от които зависите в дадената ситуация. Одобряващите-явно имате липси от детството си, явно с вас са се държали по подобен начин, и това ви е комплексирало, озлобило, и желаете и другите да бъдат третирани така. няма да стане. Вашия провал си е ваш проблем