66

ШматкофонХамбурски

преди 6 години

Синоптичката с русите прави коси и поглед на незадоволена нимфоманка по БТВ ми харесва повече от колкото тази Деси Банова ! Бившият президент дали си е мислил някога че ще си ляга с настояща синоптичка ? Да не одкрие рубрика с хороскопи като МАЖЪТ НА СИНОПТИЧКАТА като оня съсел МЪЖЪТ НА ГАЛА да ме прощава ама 90 годишната ми тъща и се чуди на Гала как си ляха с туй плашило? То и Гала е толкова красива и ума ама хайде да не продължавам че ...

65

От Карлуково

преди 6 години

Ние обитателите на това заведение, много страдаме за теб госпудин екс-президент защото няма кой да ни прави вече смешки. Само един Боко ни остана да ни прай смешки :(((

64

Анонимен

преди 6 години

Чрез Банова американците се опитват да вдигнат нулевия рейтинг на най-вярното си протеже в България.Сметките им обаче са криви,а ефекта е обратен

63

ined

преди 6 години

А не може ли направо да спрете с "новините" за Плевнелиев?

62

Българин

преди 6 години

Абе какво ни занимавате с този *** и тая златотърсачка. Да си се е.ат тихо и кротко. Никой не го интересува.

61

mielve

преди 6 години

Жалки карикатури.Американските суфльори на Плевела разбраха,че в България подобен маньовър никога няма да успее и се отказаха.Отидоха да лъскат Титаник под вода - по-лесно е ,отколкото да стържат имиджа на Плевника.Ето защо и Деси Е..Банова " бие отбой".Льохманчето - бивша пастирка трябва открито да развее дъгоцветния байрак и да чака Бате му Боко да признае еднополовите бракове.Дано в България подобна гнусота никога да не се случи.

60

Анонимен

преди 6 години

Не виждам как може да се хванеш с най-мразения човек в България.Нито е млад, нито е красив, излъването му е нещо средно между ох-люв и гни-да.Остават парите.

59

Анонимен

преди 6 години

Деси, това ли нареди татко, да не давате интервюта повече :)

58

ГАДОРЯН

преди 6 години

Мдааа пичолините като минат 30така и яко свалят летвата. Факт!!!

57

nqkoj

преди 6 години

да я зима тая, аз взимам николчето станкулова

56

Анонимен

преди 6 години

В общността на българите по времето на комунизма мъжете задължително ходеха 2 години в казармата, а след това учеха висше образование. Жените също учеха висше образование. Чак после се женеха и раждаха деца, може и малко преди това, да.-------------Ако разликата им беше 14 години, той също можеше да й бъде баща, нали така. Зависи от общността ;)

55

Анонимен

преди 6 години

наскоро се разнасяше някакъв слух, че след европредседателството тиkвeника щял да сдава властта, а тоя плaзмодий щял да става премиер - не го вярвах, но сега като го гледам как си завира муцуната в телевизора, не виждам друга причина освен да се готви за новата си роля - няма просто логика да го прави ей така. Явно не е се е светнал, че причината всички да ни е гнус от него не е това, че нямаше жена по ръка, можеше да си спести цирка

54

АНТИ

преди 6 години

На младоженците, честито !!Бъдещият наследник, как ще се казва ?!Плевналинчо .... Троскотчо ....

53

Анонимен

преди 6 години

И тия ще ги раздели злобата и простотията българска.

52

Bg

преди 6 години

Абе вие работа нямате ли, та се занимавате с глупости. Оставете хората на мира, двойка като двойка. Обичат се и толкова!

51

До 36-Анонимен

преди 6 години

Той е на 53 ,тя на 37 съвсем спокойно /ако имат желание/могат да си родят дете.В днешно време това въобще не е изключение.А ти залягай над уроците и попитай 45 годишните си родители дали правят секс

50

9К51

преди 6 години

Любовните подвизи на Деси синоптичката са добре известни - футболисти, синчета на милионери и други подобни, желани от жените люде, но този път надмина себе си - хвана голяма и тлъста риба /нямам в предвид килограмите на експрезидента/, а неговата банкова сметка. По различни оценки състоянието му надминава 10 000 000 лв. без да броим недвижимата собственост в България, Гърция. Който си го може, си го може ... нищо, че разликата им е 16г. кажи речи може да и е баща.

49

УжасТ ! клецавицата

преди 6 години

тея надминаха плеймейтките по "ниво" , чалгата е цвете пред дази деградация - бивш Президент на България се плюнчи и лиготи по медиите .

48

Анонимен

преди 6 години

Типично гузно поведение - като ти свият сармите, свиваш платната. Само бай Плефню е мъж и като усети всенародната омраза си го изкара на Путин със заплахи и бабаитлък. Щото е горд ясттребб, ежи се само на най-силните.

47

До 35,.

преди 6 години

Всички сме го минали този път.Като ученици един мъж или жена на 35-40 ги мислехме за старци.Като станеш на тези години виждаш че съвсем не е така А мъж на 53 и жена на 38 са си в нормална човешка възраст На тези тинейджъри/а явно са такива/ дали родителите им са живи ,или са починали от,,старост"Поумняването си идва с възраста,а при някои никога не идва-80% не стават и *** за зеле!