16

Времето е наше, арап

преди 6 години

Дружбата със Саудитска Арабия е тъй жизнено необходима като слънцето и въздуха за всяко живо същество Бойко Борисоф.Саудитите са наши братя, 500 години сме били съграждани и сме ходили без визи в пустиняка.

15

Предложение

преди 6 години

Борисов да остави договора за рибарството, ами да говори със саудитците докато е там за газ, газопроводи и терминали за втечнен газ, че да направим сериозна диверсификация и да подкрепят газовия хъб! Иначе руснаците, знаем ги как ни изнудват те нас, ще ни държат вечно за топките и ще саботират газовия хъб! За руснаците газовият хъб Балкан е трън в очите, защото той ще измъкне България от лапите им!

14

Анонимен до 12

преди 6 години

Защото нас никой не ни брои за нещо, и най вече суджука Борисов.

13

анонимен

преди 6 години

България-най-бедната и най-пропаднала държава в цяла Европа.Дори 1/2 от африканските страни са с по-висок стандарт на живот от България. Гарантирано от ГЕРБ.

12

Патриот

преди 6 години

Борисов отива да ни продаде. Да ви светна той им продава оръжие, с което биват снабдявани терористи. Също така ислямски фондации спонсорират ислямските центрове в България в които се проповядва радикален ислям, също спонсорират изграждането на джамии и радикализирането на ромите! И да го светна никой не е ходил защото това е на терористичната ,радикална държава в света в която още режат глави на площадите и убиват жени с камъни.

11

ВАЖНО!

преди 6 години

Българският народ е завел дело срещу иранските изтребители за държавна измяна. Не били изпълнили дълга си.

10

анонимен

преди 6 години

Защо няма българското знаме, а има само знамето на С. Арабия?

9

Обикновен електорат

преди 6 години

Ами какво? При равни други условия, винаги е по-добре да сме гъсти със саудитците и те да харчат и да инвестират у нас, отколкото да не го правят!Така че на добро е тази визита, безспорно!

8

Анонимен

преди 6 години

Страшно пpocт човек. ОСТАВКА СЕГА!

7

Анонимен

преди 6 години

Много резултатна среща няма що, а той резултата ще дойде по късно, ще се сдобием с най голямата джамия в Европа.Гарантирано от предателството ГЕРБ.

6

Ново-Цар Българский

преди 6 години

дали Цар Мони насмърдва и се праи да не чува когато Тиквар Бъдя го моли да си го осинови та освен Правителствената Държава да заграби и Монархическите имоти и се превърне впърви престонаследник и Ново-Цар Български Приьомчик под името Бойко Суджукготски, а?

5

Щерю

преди 6 години

Обещано - Всеки българин - богат като арабски шейх...

4

Браво!

преди 6 години

Браво!Най-накрая България успя да намери своя истински лидер; мъдрият патриотичен министър-председател, който ефективно успява да сключи договори за сътрудничество в областта на земеделието, животновъдството и рибарството с водещите страни в света и от това да произлизат практически резултати!Браво!

3

minuvach

преди 6 години

АМАН ОТ ТОЯ ВЕЧЕ!!!НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ПОВЕЧЕ...

2

Анонимен

преди 6 години

Браво на Бойко Борисов.Голям политик е.

1

Анонимен

преди 6 години

Приел е исляма и новото му име е Байкъш Байкъшлъ.