37

mutra

преди 6 години

супер бе. като си скот да броиш 1200 на метър за апартамент в блок тип панелка залепен до 10 други такива заслужаваш камион да ти паркира пред вратата и шовера да метне ключовете за няколки дни. преди да си купувал, да си гледал чертежите и устройствения план....

36

11111

преди 6 години

ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА НАКГО Е СОБСТВЕНОСТ ВИТОША СКИ И ФИРМА ПСТ ГРУП. ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО СА ТОЛКОВА БЕЗКРУПУЛНИ

35

Лилия Манолова

преди 6 години

Законово, ако мястото си е отредено за паркинг и е на "Витоша ски" няма какво да се жалват живущите там, да се обърнат към строитлея на комплекса, който явно ги е врътнал на времето нещо

34

Анонимен

преди 6 години

Ние,нормалните хора живеем в ОТВОРЕНИ КОМПЛЕКСИ с изградена инфраструктура.Кой може да си позволи да живее в затворен комплекс изникнал в нищото.Над мототехника има блокове с септични ями.В ,,Манастирски ливади " също се застроиха ей така урбулешката.Ами като купуваш нещо трябва да се поогледаш,да попиташ и да помислиш.Купуваш дом в полето от ЧАСТНИК и искаш после общината да ти оправя бакиите.Искайте ги от този който ви е ,,затворил комплекса"Кой строи в мочурливите поли на Витоша? А ????

33

Анонимен

преди 6 години

Тия от 2006 година до момента промишлен ток ли плащат?!

32

Анонимен

преди 6 години

От тоя коплекс излизат много интересни автомобили. Постойте час-два на лифтовата станция и вижте кой живее вътре - чисто нови Порше, Мазерати...Не е като да нямат пари да си платят за един път, ама нашите богаташи са скръндзи. Сигурно и данъци не са плащали откакто са се нанесли.

31

Анонимен

преди 6 години

Просто не е истина! Купили са имот ПРЕДИ акт 16! На зелено или груб строеж в една кална нива, която не е в регулация, заобиколена от други кални ниви които също не са в регулация. И сега мpъсните селяци искат общината да им построи път...

30

vlady

преди 6 години

Да сезират компетентните служители протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян за случая.

29

София

преди 6 години

Като не ви харесва , обратно на село !!!

28

Анонимен

преди 6 години

ОБЩИНАТА ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ПЪТ ПРОБЛЕМА Е НА ОБЩИНАТА!!!ПОНЕ ТАКА ГО РАЗБРАХ АЗ!! ПЪТ ИМА ПЪТ НЯМА! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕЩАТА СА ЗА СЪД

27

Анонимен

преди 6 години

Просто не е истина! Пълни празноглавци посещават този сайт! Били незаконни апартаменти, без акт 16 ..но всеки е "разбирач голЕм" и пише...Комплексът е 100% законен и си има акт 16, заедно със абсолютно всички необходими документи/разрешения! А "Витоша ски" както винаги със своята безпределна наглост си прави каквото си иска - това е реалността в тази абсурдна държава, но тепърва ще ства интересно. А разбирачите - пишете си, и без това май само това си можете..да драскате и да сте големи "мъже"

26

Анонимен

преди 6 години

В белите държави преди да се построи комплекс първо се строят пътища. След като се построят пътищата тогава започва строителството на блоковете. Но това се отнася само за белите държави в Африканските въпроса стои по Африкански. А този архитект дето е дал разрешение за строеж без пътища извън земен лие или е рептил? Може да е излетял за марс и неможе да се намери ли?

25

Дари

преди 6 години

какъв концлагер бе, вие луди ли сте? как може да използвате такава дума?!?! за да си напишете гръмки статии сте готови на всякаккви инсинуации.

24

Клето

преди 6 години

Гл.архитект издал разрешително за строеж неправомерно.Добре де-този гл.архитект не може ли да се види кой е?Да му се потърси отговорност за безобразията които е сътворил?Нали подписа му все още стои под документите?

23

Анонимен

преди 6 години

"В комплекса са 9 блока и тук живеят хиляди семейства с малки деца."Значи, ако нямат деца или не са малки, не е проблем така ли?

22

Анонимен

преди 6 години

Ами като си купувате жилища, купувайте си такива с акт 16 бе, будали! Все гледате нещо по-евтино да вземете, пък после мрънкате.

21

Иво

преди 6 години

До пепиПепи злобата ти е показна за ситуацията в България. Аз живея в комплекса под наем и съм далече от понятието ти "тарикат". На заплата съм и то средната за страната. Карам кола най-вероятно по-евтина от твоята. Наемите в комплекса не са по-различни от тези в Младост или Дружба, а повече от половината хора са също под наем. Да те питам, ако си на мястото на някой от живущите в комплекса и имаш нужда от спешна медицинска помощ, а тя няма как да достигне до теб, какво ще ти е мнението тогава?

20

Аз

преди 6 години

То път нямало че тогава канализация имат ли?? Егати затворения кене* ...

19

Кратунко Тиквундеров

преди 6 години

Пак сме наопаки! Във всяка развита държава, хората като строят нови квартали първо изграждат инфраструктурата. Първо се полагат всички подземни тръби за вода, газ, канализация. После се полагат тръбите за тока и комуникации и се изграждат всички шахти. След това терена се оформя и се изграждат пътищата, троторарите.....всичко и накрая остават само парцелите във които ще се построят сградите. Единствените неща които се правят след сградите са уличното осветление и озеленяването.

18

Мъка

преди 6 години

Ае стига писали глупости бре...Виждали ли сте го комплекса! Хиляди семейства живеели там...А мамоооо...