33

Новият Левски

преди 6 години

Ако се засили и прескочи оградата като Левски,цена няма да има.Само си го представете...

32

до 29

преди 6 години

Е как да ти праща помощи хер Путин, като хер Плевелов при всяко отваряне на устата си, дори когато не го питат, започваше да бълва змии и гущери срещу Русия.Не си ли задаваш и този въпрос по някога.Или реши, че хер Путин е мазохист.

31

гербист от класа

преди 6 години

Стабилност да има, другото на нас си ни е добре. Ние сме се оправили отдавна, още при първия ни мандат, сега ни трябва само стабилност за да живеем добре. А народа, ами той си е свикнал да опъва и да го опъват.

30

Сесил Каратанчев

преди 6 години

Браво,Борисов!

29

анонимен

преди 6 години

разкараите ам воиски от балканите и черно море нато да си прави ученията впрерията никои не ме е питал искам ли нато и ес не желая воина с русия и нитикаите зорлем кьм конфликти при толкова много воиски все ще стане някоиинцидент

28

Един българин

преди 6 години

До: номер 27Тогава връзвахме двата края, щото "големия брат" СССР ни пращаше помощи.Сега хер Путин ни смята за врагове (щото сме в НАТО) и затова не ни праща нищо.С робите е така - когато робите в древния Рим са били освободени, те се чувствали много нещастни щото си нямали вече господар... който да се грижи за тях.Та и ние така.

27

Пинокио 2

преди 6 години

.. Борисов , искам да ми посочиш ... ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА , в която средната заплата да е ... 250 евро ?!?! ... ЧАКАМ !!! :) ;) :) ..... В ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ВСИЧКИ ТЕЗИ ОЯДЕНИ *** , В ПАРЛАМЕНТА , ЩЯХА ДА БЪДАТ НАЙ - МНОГО НОЩНИ ПАЗАЧИ , ПОРТИЕРИ И СЕРВИТЬОРКИ .. Защото просто нямат АКЪЛ за повече ! .. Имат малко мозък единствено да си пълнят банковите сметки от далавери и да слушат заповедите на "Световните господари" .. ТА ШЕФ НА ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА - ДПС НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ !!!

26

Анонимен

преди 6 години

Заглавието е като преди 89-та ама тогава връзвахме двата края. Сега ни докара до просешка тояга.

25

Анонимен

преди 6 години

Бойко е новия Левски. Давай Дяконе, води ни. Комунистите нека реват.

24

zeus

преди 6 години

Заглавието е като от "Работническо дело" от преди 1989а година, написано с патос за успехите на Вожда.

23

Пинокио

преди 6 години

Ха ха ха ... Б. Б. пак приказва вицове да му се смеем всички ... ;) Не че му дреме де ! :) Той милионите си ги е натрупал ... Има и за пра пра пра внуците ... ;) ... КОЕ НИ Е "СТАБИЛНОТО" , бре , Борисов ? ... ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ? ... ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ ? ... НАЧИНА НА ЖИВОТ ? ... ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ЖИВОТ ? ... ХРАНАТА ? ... Борисов , искам да ми посочиш една ... само една ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА ... в която пенсията е ... 100 - 150 евро ... на месец ! ... Борисов , това едва ли го има и в ... Африка !

22

Анонимен

преди 6 години

При Мугабе има още живи, защото там има диворастящи банани и няма зима. Борисов ще закрие държавата.Ако фърли топа по-рано ще сменим националния празник.

21

гербисто-патриот

преди 6 години

Мачкай Бойко, мачкай.Хемус няма да я има, но нека с нея да залъгваме будалите. Ние нашта работа сме си я оправили отдавна. Мачкай.

20

Жокер

преди 6 години

"Я да видим, тъй както съм седнал, мога ли да изям една ябълка.." Алеко Константинов "Из Бай *** Български"

19

Пуч трол

преди 6 години

Ако искате мир, гответе се за война срещу Мао Кратун.

18

Анонимен

преди 6 години

Или с други думи, както е бил казал фюрерът на Третия Райх, нашите аутобани ще бъдат новите "египетски пирамиди" - ще ги помнят и споменават след хилядолетия!Дали? Или...

17

Анонимен

преди 6 години

Щом мугабе управлява до 94 защо Борисов да не може? Това е правилно решение надявам се поне още 20-25 години да е премиер

16

Анонимен

преди 6 години

Тоя ме чете ли коментарите в мрежата? Хората са възмутени.Комунист нрава си не мени.

15

Анонимен

преди 6 години

Бойко откога я обещава тази магистрала, време е да се поразмърда и да направи нещо!

14

Анонимен

преди 6 години

Как може така безочливо да лъже, просто нямам думи.Единственото, което "се случва" е, че загиваме.