146

а стига

преди 6 години

Полша е член на НАТО и да останат само с кучета на границата Русия няма да ги нападне.Поляците са напълно изкуфели и елита им корумпиран.

145

бг

преди 6 години

Осама Бин Ладен християнин ли е?

144

бг

преди 6 години

Не умувайте,ами четете Библията,там е записано кой ще е победителят.

143

Анонимен

преди 6 години

До бг.............Американските нацисти са силни и безстрашни,ама все зад Коалиции се крият..А руските фашиcти все с мюсюлмани и терористи коалиции правят-с Иран, Сирия, Хамас, Хизбулла...

142

Поручика Балканец

преди 6 години

Всъщност за последните 10 години единствено Русия заграби чужда територия. За намеренията на Русия можем да съдим както по броя на завоевателните войни през последните 200 години, така и по речта на Путин през 2015, когато той в прав текст заяви:"Ние сме нация на завоеватели!". Почти всички европейски страни изказаха притеснения от Русия - Испания, Великобритания, Полша, Литва, Латвия, Естония, Финландия, Швеция, Норвегия и Румъния. А за нашите тролски *** Россия "белая и пушистая".

141

Анонимен

преди 6 години

До рускиня до 140=============ако ти,робе, знаеш какво е тов..................Че руските *** кога сте били свободни. Дори през турско сме имали повече права от вас, а вие винаги сте бил и и винаги ще си останете роби на някой батюшка, който да ви плющи с нагайката. А най-гнусни са робите на руските роби!

140

бг

преди 6 години

Американските нацисти са силни и безстрашни,ама все зад Коалиции се крият.

139

Анонимен

преди 6 години

До рускиня до 140А как ще коментираш факта, че путинските соколи убиха преди два дни 53 мирни жител, от които 21 деца при "законна" и хуманна бомбардировка? Избихте над 5000 сирийски жени и деца, в Украйна жертвите на руските убийци са над 10 000. Колко невинна кръв трябва да пролеете за да се наситите?

138

Боби

преди 6 години

До диванните/форумни експертиПАТРИОТ ПАК-3 конфигурация НЕ МОЖЕ ДА СТРЕЛЯ ПО САМОЛЕТИ САМО ПО БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ И СПЪТНИЦИПатриот ПАК-2 който е еквивалентен на нашия стар С-30ПМУ може да стреля и по самолети и ограничено по балистични ракети.Защо Русия не се притеснява - Искандер лети малко над атмосферата(около 30-км височина)по три-измерна зиг-заг траектория "високо е за ПАК-2 и "ниско" за ПАК-3ВСИЧКИ КОМПЛЕКСИ СА В ЗОНАТА НА ПОРАЖЕНИЕ НА Антирадарната Х-31П Ракета която вече е стандарт

137

Анонимен

преди 6 години

До рускиня до 140в книгите на Влади́мир Богда́нович Резу́н и името на автора не е вярно

136

НеСоросоид

преди 6 години

До АнонименНе Путин загроби Русия, а гробокопача Горбачов и пияндето Елцин. На западът му изнасяше да изкупува Руски активи на безценица и да богатее от природните ресурси на Русия. Путин е първият Руски политик след 90-та, който съумя частично да спре разграбването на Русия от запада и да възстанови(изкупи) част от подарените руски компании. Колкото и да говориш глупости Путин е най харесваният политик в Русия и това няма да се промени скоро......

135

бг

преди 6 години

Бесилници и колове,ама Доналд Туск е оцелял.

134

З. Стоянов

преди 6 години

По-малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и на събитията, че руското правителство имало братски, честни и благородни намерения, когато е стъпило в земята ни да ни освобождава. Ще ни се смеят ташкенците, афганците, черкезите, бухарците и арменците, за които същата Русия не по-малко кръв е проляла. Ще ни кълне Полша, тая китка на славянството, която руските железни автократи три пъти хайдушки разделиха помежду три царства, с бесилници и с колове окичиха цели градове и села. Ще ни кълне още нещастна Босна и Херцеговина, която пак руските дипломати

133

Боби

преди 6 години

До Анонимен 122Чел съм Ледоразбивачът да и много от данните изнесени в книгата са верни. НО тълкуването на събитията е мноооого популистко. Ето един пример Т-28(Или Викерс 6 Тонен) е бил с "хартиена броня", независимо че е имал по-дебела броня.Първия наистина успешен СССР танк е средния Т-34 но вариант Т-34-85 а при тежките ИС-2 Преди това са имали ,много много проблеми със всички останали по-стари танкове.

132

рускиня до 140

преди 6 години

Би ли ме споделил по какъв нормативен акт е била бомбардирана Сърбия,Ирак и Сирия?Нито за едно няма резолюция на ООН,но сащ решават,че някоя страна не ги кефи и спокойно бомбардират,въводят войска,хвърлят бомби.Защо в тези случаи не виеш за международно право?На какво основание България е дала коридор за бомбардиране на независима държава?В Крим е проведен рферендум, който е висша форма на демокрация, ако ти,робе, знаеш какво е това.Апропо, кога Тексас ще бъде върнат на Мексико.

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен===========Плевнелиев влезе в официалните документи на ЕС, НАТО и рдица дТова си е срам и позор, отвратителен факт, и черно петно в биографията му..За нас, българите е срам и позор и отвратителен факт е някой с български паспорт да слави и величае чужда държава. А факта, че казаното от Плевнелиев се потвърждава от организации, в които България ако не знаеш членува може да е само повод за гордост.

130

Анонимен

преди 6 години

До русофилчетата, които с пяна на уста защитават "миролюбимата" руска ***.ПРО е отбранително оръжие за разлика от Искандерите и другите видове ракети, които са разположени в Калинниградска област и западните граници на Русия в нарушение на Договора за съкращаването на ракетите с малък и среден обсег. Това е истината, а вашето е руска пропаганда и фалшификации.

129

Анонимен

преди 6 години

До +==============Затова всяка сутрин Плевнелиев ходеше сутрин на ул Козяк да получава инструкции ,========Ако сам си вярваш на написанато, значи имаш голям ментален проблем! Всичко казано от Плевнелиев влезе в официалните документи на ЕС, НАТО и рдица държави като Великобритания, САЩ, Испания, Германия, Холандия, Финландия, Прибалтийските страни и още редица други.

128

Анонимен

преди 6 години

Вчера порусначената партия БСП заяви че щяла да се бори за премахването на руските санкции. С една дума Русия грубо погазва всякакви международни договори подписани и от нея, завладя чужди територии по крайно вероломен начин ама ние руските пoдлоги в България трябва да си затворим очите и да се борим срещу санкциите. Кога в БСП ще проумеят че т.н. санкции са срещу върхушката на Путин, а Путин въведе санкции срещу ЕС. От изявлението на руските подметки не става ясно срещу кои санкции ще се борят.

127

+

преди 6 години

До Русофилските лъжи Колко си наивен ,колко си млад и зелен ! Затова всяка сутрин Плевнелиев ходеше сутрин на ул Козяк да получава инструкции ,та затова и получи бонус цял етаж от комплекса който разреши да се строи , та затова Плевнелиев подържаше ПрокопиеФ в неговата игра от САЩ за 3 милона долара . Слаба ракия си ,но инче викаше ,тоест пищиш силно , но си нивник на 20-25 години.)