21

681

преди 6 години

До Българин Не е виновен старчокът, а просто деменцията е в пълна сила при него.Просто е клиничен случай!

20

Добре сме!

преди 6 години

Със сто милиарда Евро заеми?Идеално сме...И преди само чакахме СССР да ни спасяваи сега същото. Интересно ще стане обаче,когато тези дето ги дават, започнат да си ги искат обратно...

19

La France

преди 6 години

"Щеше да е катастрофа ако не бяхте приети в ЕС" Факт. Каква по-голяма катастрофа от това да си под руски ботуш? Другарката Нинова много знае, но синчето й е далеч от Русия при врага. Тя е милионерка и само *** вярват на партията й. България не може да извлече нищо полезно от тази изостанала във всички отношения държава. Затова всички, които се зовете русофили сте като Нинова - позьори. Дори да ви плащат няма да отидете да живеете там и да светите като крушки от рутений 110.

18

Един българин

преди 6 години

Вижте сега какво: Ферхойген си е Ферхойген. Европейският Съюз е демократична организация. Което ще рече, че Ферхойген не е Европейския Съюз. Това, че той е изказал мнение за България, не означава че всички са съгласни с него.Защото ако беше така - тутакси да ни бяха приели в Шенген. Ферхойген защити България, каза че сме имали напредък, но не би. От Брюксел ни обвиняват в голяма корупция (и с право), и затова Шенген - през крив макарон, въпреки Ферхойген.

17

Анонимен

преди 6 години

До 7 С тоя акъл , не се чуди, че си беден :))

16

Анонимен

преди 6 години

Щеше да е катастрофа, ако не беше умишлен брюкселски геноцид.

15

Един българин

преди 6 години

Абе какво мрънкате бе? Какво недоволствате? Кой ги избира комунистите от ГЕРБ?Марсианците ли? Ми да бяхте избирали между всички бивши (то има ли бивши?) комунисти по-добрите. Вместо БСП-то избрахте ГЕРБ, или ГРОБ, не знам кое е по-правилно, май второто. И сега мърморите. Е, няма пълно щастие, винаги ще има недоволни.Само когато умрем (и ако сме праведни) Св. Петър ще ни посрещне на портите на Рая, където вече никой няма да е недоволен... или и там ще има мърморковци?

14

анонимен

преди 6 години

поредният д====ил дошьл да яде и пие за моя сметка

13

Анонимен

преди 6 години

Като гледам улиците с колите , ресторантите , клубовете , кино салоните , моловете , екскурзиите ....хич не ми прилича на катаклизъм :))) Е да ако си някоя *** ...

12

Българин

преди 6 години

Тоя подиграва ли ни се или нещо не е вред с разума!?Каква икономока,калво развитие,бре старчок!!!Едно е да те разхождат по отбрани места,друго е видиш низините с очите си.

11

Един българин

преди 6 години

До: номер 9Ами ти разхождал ли си се по Северозапада преди (2007 г.) и след влизането ни в Европейския Съюз (което стана по времето на БСП а не на ГЕРБ държа да уточня), че после да се изказваш?Пътят от Монтана до Видин преди беше кошмар, докато сега го направиха доста хубав с европейски средства. Поне до Димово съм сигурен че е така защото по-нататък рядко ходя. Разбира се, има още много години да изтекат докато се оправят пораженията от комунизма. Партизански край е все пак там.

10

Гушнал Гейморген

преди 6 години

Щеше да е катастрофа, да!А СЕГА НАПРАВО Е КАТАКЛИЗЪЪЪЪЪЪМ!

9

Анонимен

преди 6 години

Най радостното е че пенсиите все повече изчезват под земята. Скоро България завинаги , ще се отърве от най-простото си и продажно поколение . Осакатилоо България 60 години.

8

Анонимен

преди 6 години

Тоя защо не го поразходят по провинцията хеле по северозапада и после да ръси бисери София не е България.

7

Анонимен

преди 6 години

da jivee demokratichen EC v neq ima razvitie dolo komunizma fashizma

6

Ахахаха

преди 6 години

Смени дилара Фери

5

ха сега де

преди 6 години

Дрогарете казват същото, само, че за Съветския Съюз....

4

anonymous

преди 6 години

ЕС е един проект на масоните-колкото по-бързо се разпадне, толкова по-добре за България!

3

Анонимен

преди 6 години

Така е този път съдбата се усмихна на България. Щеше да е трагедия ако продължавахме да живеем, като през 90те. Колкото и платени мишоци да драскат тук ...напредъка е очевиден. Всичко извън ЕС тъне в мизерия, конфликти и боксуване. Даже и крайно лявата Сърбия заговори за ЕС и присъединяване. Макар, че вече е късно за нея.

2

Циник

преди 6 години

Турция в ЕС... и н Германия криза няма...Е , тоя лъже по-яко и от арменец пазарящ се с евреин!