116

Анонимен

преди 6 години

135, през 20-те и 30-те години на XX век е най-страшния период на комунизма и най-дивата колективизация. Тогава измират милиони украинци и руснаци. Реколтата е насилствено иззета от селяните! България става комунистическа през 1945г. когато Сталин е вече дърт и прави по-малко лошотии. После идва Хрушчев и пада култа към личността в Източна Европа

115

До 135

преди 6 години

Не са факти, а измислици това което си писал. И в България при колективизацията е било голяма мизерия, но ти си неук и не знаеш. По-късно ТКЗС-тата са ги напълнили с животни, но те са били заграбени от народа - например стадата на каракачаните.

114

Анонимен

преди 6 години

И ЗАЩО ГИ НАРИЧАТ ХОХОЛИ (ХОХОЛЬ - ПЕРЧЕМ)ЗАЩОТО НОСЯТ ПО ЕДИН ПИСКЮЛ НА БРЪСНАТИТЕ СИ ГЛАВИ.

113

ДО 135

преди 6 години

Купончета другарЮ купончета имаше при нас ...а при *** - глад

112

Анонимен

преди 6 години

Пришили са се към Русия, защото иначе поляците са щели да ги таковат.

111

Анонимен

преди 6 години

Това с тоя глад при колективизацията ми звучи малко като постановка - в България при колективизацията ТКЗС - тата бяха препълнени с овце, кози, прасета, едър рогат ***, коне и пр. Нивите бяха разработвани на максимум и даваха огромна и плодородна реколта... Гладни хора нямаше, и това са ФАКТИ, тъй че и да ми слагате минуси няма да има файда! На ФАКТИ и да се слагат минуси, не ги правят по-малко ФАКТИ!

110

Анонимен

преди 6 години

Украинците трябва да разберат, че световният кръволак и антихрист е бил такъв и към всички други държави - включително и към нас българите. Да не говорим колко милиона собствено население е погубил ( точната цифра е обект на спорове, но е над 20 000 000 !). Днешната азиатска държава, която му е наследила нрава и досега в нищо не се променила, нито скоро и ще се промени - включително и към България !

109

майорки

преди 6 години

До Анонимен 127кой е първият космонавт ???коя е първият 4овек излязнал в открития космоскои е най големият птоизводител на ракетни двигатели ..кой е най големият производител на атомни станций в света..да твърдиш 4е от СССР не е имало никакъв прогрес за 4ове4еството е пълна глупсост!

108

Анонимен

преди 6 години

124, те затова поляците мразят украинците. Полша, Русия и Украйна толкова се мразят помежду си, че Сърбия, България и Македония изглеждаме като най-добли приятели в сравнение с тях.

107

ГЛУПОСТИ!

преди 6 години

УКРАЙНА ВИНАГИ Е БИЛА ПО-БЛИЗО ДО ПОЛША .....ОТКОЛКОТО ДО РУСИЯ!А , ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТОВА ---ЧЕ ХИТЛЕР И СТАЛИН СИ БЕХА СЪЮЗНИЦИ!!!ВСЪЩНОСТ: КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ---"РУСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ" И ..."НЕМСКИЯ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ"..??!АБСОЛЮТНО НИКАКВА---ВСЕ "КАФЯВ" ИЛИ "ЧЕРВЕН" ...ФАШИЗЪМ!!!ЗАД ТЯХ---САМО ЛАГЕРИ НА СМЪРТТА ...ГРОБИЩА.....И СМЪРТ!!!!!!

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 120Ха-ха....от тия 40 милиона 80% СА РУСНАЦИ!!!!!!!!!! Укропите са създадени от полската нация и затова са толкова проклети!

105

11

преди 6 години

"голодомор (глад на украински)" - като превеждате, поне превеждайте докрай. Не е това точно думата. Пък и кво има да му се превежда от някакъв измислен диалект на руския, който от своя страна си е чист български диалект. Неграмотна работа.

104

хехе

преди 6 години

До Анонименколко е било голямо Запорожието в сравнение със сегашна Украйна имап ли си на представа ???? една пета ....или една осма от сегашна украйна ...???и какво общо има запорожието с полският език...или сегашният украински .....там са били казаци ..... и ги е покорявал всеки който е минал от там ...турци многоли ...татари ...хуни ....руснаци ....това не е държавност ...а племе ....

103

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се уважават държави които носят прогрес за света. Такава е например Германия. А от СеСеСерето освен регрес, геноцид, тормоз, реквизиране на частна собственост, на спирт, на злато, крадене на часовници и кокошки, равенство в бедността за всички, фалити на цели държави, деградация и тотална простотия друго не се е видяло.

102

Анонимен

преди 6 години

Предлагам на оня лудия, дето е писал за рутения в Челябинск, да си доразвие теорията на конспирациите, и да напише че рутения е в резултат на падането на НЛО в Челябинск през 2013г.Има само един проблем... Теорията за НЛО-то няма да се върже с неговата теория за "лошите руснаци", хахах

101

Анонимен

преди 6 години

До УКРАЙНА Е ВЕЛИКА! Това е вярно. Руснаците не са славяни, а татари, тюрки и монголоиди. Когато в Киев е имало цимилизация, Москва е било едно ледено блато. Украинците да по-снар народ от москалите.

100

Анонимен

преди 6 години

Бандеровците са рязали живи поляците на гатери във Волинска губерния през 1942-43 г.

99

Анонимен

преди 6 години

До УКРАЙНА Е ВЕЛИКА! 118Хи-хи-хи-хи-хи...........................нег.ра.мотнико.........КЪДЕ В ДВЕТЕ ДУМИ "КИЕВСКА РУС" има нещо подобно на "укри....."???????????????????????????????????????

98

Анонимен

преди 6 години

Войско Запорожие - това е била митичната Украйна, която се е присъединила към Русия. И е била една армия от запорожки казаци, които са били базирани на остров Хортица. Не е имало държава дори.

97

Анонимен

преди 6 години

До хехе Държавност е имало и се е казвала Запорожие през 16 век, ленин не е създал Украйна, Ленин възснановява запорожието но в рамките на съветската империя. Не може да наречете 40 милиона души измислена нация. Русия унищажава запорожието и колонизира телиторията на казаците (новорусия)