275

До291

преди 6 години

Познаваш "отлично" путинова Русия.... Значи поне 10 пъти си ходил там или си отлично информиран от Дойче Зеле!? А ако е толкова "гадно" от какъв зор ходиш там?

274

русия=джудже

преди 6 години

*** е едно икономическо джудже,което не е фактор извън границите си.Градоввте в руската кочинка се разпадат а народа им мизерства дори повече от българския.Добре че бяха САЩ в началото на 20 век да инвестират някой друг долар в руската ***,че да могат и те да се развият малко технологично,иначе щяха да приличат на Нигерия в момента.

273

Анонимен

преди 6 години

До 290Супер си живеят руснаците особенно тия около завода Маяк, екстра са си, получават си безплатно мирна путинска радиация и то 900 пъти над нужната им, какво повече им трябва :)

272

Запознат

преди 6 години

До антизападопоклонник--282;Аз не съм бил там но имам протоколите ,които са поместени в телеграмите издадени 1976 г под редакцията на Громико. Има руски филми; САЩ спасиха СССР, но къде е нашата благодарност , Имам изказването на Сталин и Жуков в Техеран ,написано от преводача му В.Б. Даже КАЛПАЦИТЕ на генералите и Маршалите са Американско производство.600000 каниона ,2000 локомотива, половината руски самолети са с Алуминий от САЩ. Рузвелт пусна руснаците в Берлин ,зад гърба на англичаните.

271

Хаха

преди 6 години

Единственото вярно от статистиките на незапознатите русомразец е, ....че е ходил 18 пъти в СССР!? Щото е бил "репресиран" и "антикомунист"... Като лостофци и тетка Цачева! Само видни партийци ходеха по симпозиуми в СССР!

270

Анонимен

преди 6 години

"45%от Германските пенсионери работят допълнително за да изкарат до края на месеца. "ЕТО НАГЛЕДЕН ПРИМЕР НА КОМУНИСТИЧЕСКИ СИМПАТИЗАНТ !Смейте му се !

269

Анонимен

преди 6 години

Познавам путинова Русия отлично. Бедността там не е най-големият проблем. Корупцията, корупцията там е ужасяваща. Де факто олигарсите и местните велможи там са недосегаеми. Иначе наистина бедността там е покъртителна.

268

До 285

преди 6 години

Напротив - обикновените руснаци живеят доста добре, дори имат имоти и ходят на почивка в България и други страни по света... Богатите не го мисли - техните имоти и яхти са на Ривиерата, Малта и т.н. А бедни руснаци /алкохолици, наркомани и др./ ще има, както е по всички капиталистически страни, вкл. Говедария!

267

Анонимен

преди 6 години

До запознат, Книги всякакви, всеки може да си пише каквото си иска! Ти проверил ли си достоверността на тези "факти" от тези книги. Мнението ми за Сталин изобщо не е положително, че да ме интересува какви сделки е направил! Ти пък можеш ли да сметнеш колко стотици милиарда $ в руски стратегически активи са изнесли западняците от Русия, след разпада на СССР!? Някой руснаци правят такива изчисления и сметката надхвърля номиналното БВП на Германия за година!

266

Запознат

преди 6 години

Като беше хубав комунизма защо го сменихте? Кой бяга от хубавото? Защо пазехте границите и убивахте всеки който се опита да избяга от комунистическия рай? 3 пъти сменихте парите за да погасяте инфлация; 1947 ,1952 и 1962 г. В доклада си пред ДС Петър Младенов казва; За да работи икономиката ни след 1982 г трябва да внесем матер.и др. з $2,6 милиарда а срещу тях произвеждаме $1,5 милиарда. Или узяждаме 5 хляба а произвеждаме 3. Дей Киро на кирия. Комунист. ефективност. Защо Луканов обяви Фалит?

265

Анонимен

преди 6 години

45%от Германските пенсионери работят допълнително за да изкарат до края на месеца. В Испания политически затворници за изнасяне на неудобна за управляващите театрална постановка. Забравете за платени отпуски в справедлива Америка. В Лондон живеем по 5-6 и повече в апартамент за да спестим жалки стотинки. Интересна е информацията за бедните руснаци долна пропаганда

264

Анонимен

преди 6 години

Обикновенните хора в Русия живеят много бедно, а и ужасяващата корупция ги унижава допълнително. Мечтата им е да емигрират в САЩ или ЕС.

263

До 284

преди 6 години

Ар ю крейзи,тавариш?

262

Анонимен

преди 6 години

Руснаците били бедни интересна информация. 45%от Германските пенсионери работят допълнително за да изкарат до края на месеца. В Испания политически затворници за изнасяне на неудобна за управляващите театрална постановка. Краварите въоръжени до зъби жадуващи за войни за да поддържат фалшивия си стандарт. Дрога, корупция. Забавете за платени отпуски в справедлива Америка

261

антизападопоклонник

преди 6 години

До запознат, Ти лично ли ги брои тези помощи по време на ВСВ от САЩ за СССР?Махни тези помощи, но кажи как мислиш, че беше да се развие ВСВ, при условие, че Хитове беше успял да покори СССР?

260

Запознат

преди 6 години

До антизападопоклонник--275;След разпада на СССР ЕС и САЩ инвестираха в Русия $700 милиарда. САЩ 3 пъти спасяват Русия от глад; 1892 г. 1922г и през ВСВ. Прочетете телеграмите между Сталин и Рузвелт и Сталин и Чърчил. Изд. са 1976г. под редакцията на Громико. Прочетете книгите на преводача на Сталин--4 бр. Казва се Валентин Бережков. Изд. са 1968 г.Прочетете ; През очите на Рузвелт ,от сина му Елиот Рузвелт. Изд. в Б--я жпрез 1947 г.Прочетете ;Руския експедиционен корпус във Франция и Макед

259

Анонимен

преди 6 години

Тези от РОССТАТ са продажни краварофили, лъжат за да ни убедят, че руснаците са обеднели, но ние истинските русофили знаеме, каква е истината това е долна еврогейско-краварска пропаганда. Не им вярвайте повече четете коментарите тук, тук е истината. Добре, че има добри хора да ни отворят очите!

258

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--270.Руснаците не са платили и копейка. Помоща се оценява на тогавашни $13 мил;иарда или сегашни $204 милиарда.Даваха им не само техника и оръжие но ХРАНЕХА и ОБЛИЧАХА руската армия. Дадоха им 10 милона чифта униформи, 15,5 милиона чифта обувки, над 12 милиона каски.На месец им даваха; 18000 тона месо,12000 т. консерви,и толкова сланина . 2 милиона т. пшеница. Русия е виновна за ВСВ Трябваше да я оставяти сега руснаците щяха да говорят НЕМСКИ.САЩ 3 пъти спасяваха Русия от глад.

257

6

преди 6 години

Гледайте тук какво става 20 лв нищо не можеш да купиш оставете руснаци ние много сме богати

256

Подкрепям ЗАПОЗНАТ

преди 6 години

Моето семейство също е било репресирано от комунистите.На татко чичо му е бил арестуван,затворен в Белене ,а след това съобщено,че е починал с отказ да се предаде тялото.Иззети са на сила от комунистите 40 крави,овце и *** за основаване на ТКЗС ! Други членове са били бити и заплашвани !Къщата и кошарата на село е била подпалена ,за да сплашват рода ни !Толкова ги мразя,че ходих в гр.Левски да търся Газдов,добре,че беше умрал,щях да го ликвидирам лично,не се шегувам !