18

мъж

преди 6 години

Това, което го разправям е масово. Спане до обяд, кафе с приятелки, шопинг и после евентуално прибиране в къщи, за да дойде "глупакът", който им изкарва парите, за да му спретнат някакъв скандал или да му направят някакъв проблем. То търпиш, търпиш, но до време. Не можуш и да ги изгониш. Викат, пищьт, тръшкат се, заплашват, обиждат и т.н. Една ми вика, че ще ипотроши всичко в къщи. Викам и да троши нейните неща, а тя горката няма нищо освен смартфон, друхи и козметика.Какво за е правя кажете!

17

Анонимен

преди 6 години

До ГУРЕТЧИЯТАне всички са като теб

16

#metoo

преди 6 години

Бърза анкета;Бил/а съм жертва на с ксуално насилие-"харесвам"не съм бил/а-" не харесвам"

15

Анонимен

преди 6 години

До 7Такива жени пак имат право на избор - сменят града или квартала, не казват на никого който може да ги издаде къде живеят и пр. Насилниците обикновено са силни само в своята си среда - в своя град, в своя квартал, в своето обкръжение. Когато ги изкараш от тази комфортна среда нищо не могат да направят

14

мъж

преди 6 години

Добре де, кажете ми като се върна от работа изморен и няма наготвено, не е оправено, чиниите стоят в мивката от дни и са хванали мухъл, дрехите и разхвърляни из цялата къща, космите и навсякъде, където човек може да се сети, бъснала си оная работа и краката със самобръсначката ми, ползва ми четката за зъби, къпе се и сифона винаги запушен с една топка косми,какво да е правя.Не ходи на работа,защото не иска и не може да си намери за високите изисквания които има.Цял ден спи.Какво е праим такава?

13

Анонимен

преди 6 години

Здравейте,жертва на сексуално насилие не съм била,Слава на Бога(иначе сега трябваше да съм в затвора за убийство),но жертва на физическо и психическо насилие и терор -да!Съответно се разведох с насилника,доататъчно самостоятелна съм,справих се и сама с двете ми,тогава малки деца,сега съжалявам само за изгубеното време и изхабените нерви в продължение на 13 години!Съветвам никия жена или момиче да не търпи такова нещо,нежса се авършили мъжете,а пък и без мъж се живее и то добре!!!! Кураж момичета

12

а.д.ч.

преди 6 години

Не отчитате институционалното насилие, то е най- страшно защото лишава жертвата и близките основно децата от конституционални права, лишават от доходи, пенсии, активи, превръщат ги еникому непотребни вещи.Не се интересуват от конвенции, регламенти, дадености като кръвни най- близки връзки, това се нарича д.м.Когато става въпрос за имущества и пари се включва точно тази машина, машина за насилие и тормоз.Заформят безкрайни ненужни дела, ако решат такова могат да заформят и за процеса дишане.

11

Язък

преди 6 години

Всяко БЪлгарско дете е жертва на нагъл видео терор през НЕЗАКОННИ КАМЕРИ И СКЕНЕРИ инсталирани з а стотици милиони ограбени от народа в ясли градини и училища.НЯма неповредени деца вече.Терористите гушат яко престъпници на власт за да цакат с камери деца и възрастни..

10

Евроатлантик

преди 6 години

Изобщо не ме интересува, отивам да поднасям цветя пред джамиите в Египет да живее мултикултурализма. Жените няма как да бъдат над националните инереси на ЕС да живее ислямо-европейската дружба.

9

Анонимен

преди 6 години

И тук явно започва да се проявява арабския манталитет-жените само за разплод,без право на мнение!

8

ни са знай

преди 6 години

А в телевизиите този процент е почти 100................

7

жеко

преди 6 години

в бг жените се хващат само с мъже от силовите структури, охрани на дискотеки или дилъри , всички други мъже за тях са мухльовци , ако не можеш с голи ръце да убиеш тигър значи не ставаш за нищо, така че тенденцията е нормална, со малко кютек

6

anonymous

преди 6 години

Ами психическия тормоз на жените над мъжете- някой брои ли го?

5

Анонимен

преди 6 години

Тази "новина" по колко пъти ще я пускате?

4

Слаба работа

преди 6 години

Какво насилие?! Ами то холивудските порно актриси се жалват от сексуални насилие, вие за един шамар прайте гениални заключения!

3

666

преди 6 години

Булката пак е прегорила манджата и съпругът й й тегли една майна. Това брои ли се за насилие? Второ, съпругът също е жертва на насилие, тъй като няма какво да вечеря.

2

Анонимен

преди 6 години

Жените които са жертви на домашно насилие, до голяма степен сами са си виновни:1) Сами са си избрали да живеят с върпосния насилники 2) Сами са решили да търпят това - което означава че или насилника ги издържа и без него те рухват финансово, или се страхуват че никога няма да си намерят друг, и за това търпят всичко... Никой не им е виновен, нито държава, нито институции, а собствената им ограниченост

1

радев

преди 6 години

по не половината мъже са насилвани и не смеят да си кажат