63

Износа

преди 6 години

Всичкото специалист с два лева в джоба чака България да фалира, ЕС да се разпадне, САЩ да изчезне. БГ има 38 млрд. износ, гледайте как да станат 50, а не само - това колко скъпо, онова колко скъпо.

62

скоро

преди 6 години

Не са глупости а истина у нас няма действаща пазарна икономика а дивашки метод на моментна печалба а после да става каквото ще,имотния балон ще се спука и много хора ще плачат....

61

666

преди 6 години

От Брюксел пак пишат глупости. Това е нормален пазарен цикъл. Учи се още в увода на икономиката. Когато пазарът и икономиката вървят нагоре и цените вървят нагоре, когато има спад - цените тръгват надолу. Така е вече стотици години. В момента пазарът и икономиката вървят нагоре, а цените на имотите следват тенденцията.

60

Анонимен

преди 6 години

Чакаме срива, че да се местим...

59

триапартаментен

преди 6 години

Вместо да квичите - голтаците марш на село, да ви е евтино.

58

анонимен

преди 6 години

Трябва да си......., за да живееш в Бояна , Драгалевци , Симеоново и т.н.! Когато започне зимния период , минете по Околовръстното и погледнете към Драгалевци ( привечер към 17ч) - ще видите ужасяващ синьо - сив похлупак от пушек върху цялото село !! Така е и над Бистрица и над Симеоново . Как може живущите там да не го виждат и как не се намери един журналист да направи репортаж ! Наще измислени ,, баровци " са жестоко прецакани отново!!!

57

Анонимен

преди 6 години

Бай *** нема капиталистическо мислене. Като се види в пари и прави най-глупавите наща или ги ръга в банката !!! Или налива бетон и прави апартаменти. С това мислене си оставаме завинаги бедни. Парите са пари, когато се инвестират и носят пари. Да си сложиш парите в банка на лихва 1-2% си е престъпление.

56

Анонимен

преди 6 години

До anonimenнали? Примерно имаме си азбука, а някои индивиди с ниска кОлтурЪ пишат на маймуница...

55

Анонимен

преди 6 години

В самия Брюксел балонът на недвижимите имоти е далеч по-голям. За един 2-3 стаен апартамент ти искат половин милион евро. След има-няма десетина години, като се разпадне ЕС, ще се сгромолясат просто..

54

Анонимен

преди 6 години

Цените на жилищата в България били най-ниски в ЕС :D Ама ако се сравнят и доходите и лихвите на кредитите ще видите, че всъщност цените на жилищата в София по-скоро към високите. Гледам някакви преди мен са сравнявали село София с европейски столици :D Хахахахах. София е гето със 70% население дошло от градове и села от цялата страна. По задръстванията им се вижда манталитета, псуват, свиркат, налитат на бой. София и селяния и мръсотия до шия.

53

anonimen

преди 6 години

v BG vsichko e obratnoto ...gud luck:)))

52

Анонимен

преди 6 години

До тТт"Докато не започнат да инвестират в ПРОИЗВОДСТВО" - в какво производство да инвестира човек от средната класа? Само изграждането на малък цех извън (без машините вътре) струва колкото 2 апартамента заради ненормалните административни изисквания.

51

Анонимен

преди 6 години

Ако някой чете внимателно докладите на Съюза, ще се увери, че те са определено негативни от години насам. Подчертава се липсата на реформи във всички най-важни сфери, като правораздаване, икономика, образование, здравеопазване и т.н. Говорят за високата смъртност, корупция, престъпност и в същото време ни потупват по рамото! Пълен абсурд или лицемерие? И на какво да вярваме?

50

тТт

преди 6 години

не средна, минимална - 240 евро, моя греша!!!

49

тТт

преди 6 години

Естествено, че балонът се надува и рано или късно ще се спука. Защото българския бизнес въобще не мисли средносрочно или дългосрочно. Докато не започнат да инвестират в ПРОИЗВОДСТВО, балони в нашата икономика винаги ще се пукат един след друг. А за тези по-долу които казват "ама евтино даже било" - кежете ми къде в света има средна заплата 240 евро и квадрат жилищна площ средно 1000 евро за кв.метър?

48

Анонимен

преди 6 години

До 43"Познавам доста куки с мерцедеси и доста доктори с джипове?" - ами мерцедес можеш да си купиш и за 3000 лева. Същото е и с "джиповете". Ти да не живееш в 97-*** че като чуеш "джип" и да се подмокряш? За 20 000 можеш да си вземеш по-висок клас втора ръка кола на 5-6 години в много добро. Ако смяташ че някой с кола за 20 000 лева е "заможен", то явно имаш финансовия ресурс на църковна мишка и си нямаш идея какво се нарича "средна класа"

47

Бай-Кольо

преди 6 години

Всеки има картуна над раменете си,с която мисли ...или не мисли. Да ,има балон,но предлагането е винаги според търсенето. Друг е въпроса че брокерите умишлено подкукурносват наемодателите да вдигат цените на наемите,а от там все си има Първосигнална система...:защо да плащам наем,като мога да купя жилище и да плащам същата сума на банката" Да ...ама не,при един дълъг здравословен проблем /примерно/ ...ЧСИ-то нема те чека да оздравееш...нито банката.

46

Анонимен

преди 6 години

NIKOI NE E OGRABIL PARITE MA G-N PETROV,A I TOI SI E VINOVEN--IZBRAL E NEPODHODYASHTATA BANKA.

45

Сифия

преди 6 години

София е една клоака-пренаселена, без план, сива и ***. Защо я слагате в едно изречение с европейски градове. Който поиска от провинцията дойде, а от чужбина хората могат да различат и да не инвестират в мутренски коптори. Балонът е факт и до година ще гръмне. Жалко за тези, които изтеглиха кредитите и ще стискат зъби още 30 години. Ако въобще някой довърши кутийката. Но то не става само с ядене, трябва и акъл.

44

Анонимен

преди 6 години

Добро утро... в "мега-елитните квартали" като "Симеоново и Манастирски ливади", където няма свястна канализация вече искат по 200 евро на квадрат за парцела... Така ще ви тресне пукането на балона, че идея си нямате