29

80%

преди 6 години

Щом и царя мисли за себе си ,а не за Блгария , то какво остава за "простия" гражданин ,освен да краде ,лъже и маже .За съжаление това са българите днес и не 80 % ,а 95 % .

28

До 18-комитата

преди 6 години

Да ти припомня тогава явно си малък.Виж какво направи крал Михай /и фамилия/ в Румъния.Те всички бивши монарси са ,,гладни"

27

Анонимен

преди 6 години

Тоз" господин "натика България в помийната яма за стотици години. С неговите и на министрите му пирати сили - Унищожи БДЖ.... множество далавери...и сам на себе си" върна каквото уж му принадлежи "2002 година СЕГА ВМЕСТО ДА Е ЗАД РЕШЕТКИТЕ ТОЗ ГОСПОДИН ПАК ЩЕ НИ КРАДЕ. УСПЯ ДА НАБУТА НЕГОВИЯТ ЛАКЕЙ БОЙКО ЗА ПРЕЗИДЕНТ СЕГА БОЙКО ВРЪЩА УСЛУГАТА-ОГРАБВА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СЕ ОТПЛАТИ НА СВОЯ ПРОКЛЕТ ГОСПОДАР

26

Анонимен

преди 6 години

Добре, че тоя мошеник не успя да ни стане цар. Щеше да е на власт и до ден днешен.

25

Анонимен

преди 6 години

А на Аспаруховите наследниц ще връщаме ли?

24

Анонимен

преди 6 години

Бацето тръгна в политиката от царят. Да не очаквате да защити народните интереси?Пък правото на ползване е още по-зле. Народа ще плаща целогодишна подръжка царчето ще щрака с пръсти.25876

23

Анонимен

преди 6 години

Значи Монката най-накрая ще има какво да залага в казината.

22

Анонимен

преди 6 години

"Този след 9-ти комунистите не го убиха,"А трябваше. Само че в такъв случай днес дУмократите щяха да обясняват как комунистите били убили "цвета" и "елита" на България.

21

АНТИ

преди 6 години

Този след 9-ти комунистите не го убиха,за да стане техен агент в чужбина и да се върне в указания от ДС момент.

20

Анонимен

преди 6 години

Само че тези имоти не му принадлежат. Той се отказа от титлата си за да стане премиер. Все едно Тиквата да поиска резиденция Бояна и Народното събрание след като падне от власт.

19

Георгиев

преди 6 години

Царя ни оправи отново. Предлагам Саксгобурготски-Кохари да им бъде забранено да влизат в България.

18

Българина

преди 6 години

Няма лошо стига да направи нещо за България, а той дефакто нищо не направи и няма и да направи. Незнам даже да е лобирал някъдецза нас

17

комитата

преди 6 години

Не помня някоя държава около нас да е върнала имоти на разни царе,крале и султани-егати държавата

16

АНТИ

преди 6 години

Сделката е пекана,но не е обръщана.

15

защо

преди 6 години

До амизащото не може да ги изнесе навън!!!!!!!!!!!

14

Момо

преди 6 години

Сакскобургготски получи обратно имотите си през 2002 година, по времето, когато беше министър-председател.Само аз ли виждам конфликт на интереси?

13

Анонимен

преди 6 години

Имотите са на интенданството, демек държавни. Строени от държавата за ползване от царя.

12

Анонимен

преди 6 години

Врана е прекрасно място за разходки , имах удоволствието веднъж да го посетя , сигурно ще е за последно като гледам какво пишат , жалко , че такъв карсив парк ще бъде затворен за ползване само от един човек ..

11

Анонимен

преди 6 години

Щом има претенции да докаже със съответния документ за собственост с който всеки поданик на страната би трябвало да има . Така с общи приказки и незнайно как придобито и присвоено не става . Всички сме равни пред закона . И да знае едно , че прекалената лакомия и кражбата се плаща от децата . Виновни също са онези дето го молиха и каниха да се върне и ни оправи страната . Видя се какво оправи , сега сме му длъжници всички .

10

Гумен Гадев

преди 6 години

Беше казал пред Кеворкян още през 90те години, че той, Симеон, никога няма да има претенции за имотите. Какво може да се каже освен и с царско потекло да си, за пари думата ти и достойнството ти може да се въргалят в калта.