89

Анонимен

преди 6 години

Европа мълчи за жестокостите на Ердоган, мълчи за ГУАН.ТАНАМО, мълчи за фаши.стите прояви и почести към Ф. ФРАНКО в Испания. Били вътрешни работи. Обаче за гейовете ще се бъркат до край. Питам се колко ли сбъркани са се НАБУТАЛИ в Брюксел?????

88

осеменител - лечител

преди 6 години

Не ни трябват още меки китки, а само дашни женици. Човек като не е зает в правенето на деца, започва да мисли за глупости.

87

Анонимен

преди 6 години

А сексът с магарета кога ?

86

трафалгар

преди 6 години

По изказа ви лесно си личи ниското образование и елементарните разсъждения...Нищо повече...Юридически международни въпроси са толкова длаече от вас, колкото едва ли можете да осъзнаете.

85

Лектор

преди 6 години

Последното изречение дава индиректно обяснение защо Братислава не получи домакинството на Европейската агенция по лекарствата, макар че за разлика от нас, бяха дали свестна кандидатура. Нито Румъния и Полша се доближиха до финалистите. Балтийците разумно не участваха

84

Анонимен

преди 6 години

Ще бъде нарушена библията и основните закони на църквата. България е същестувала и без ЕС.

83

Анонимен

преди 6 години

И после защо не се раждали деца... И защо ЕС е в демографска криза.

82

Анонимен

преди 6 години

До MustafaНе знам как сте вие у Турцията ама сте се развъдили до 85млн, не вярвам да е от нсики страсти.

81

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябва - Росен и Яне отдавна ги знаем, че имат жени само проформа...

80

Mustafa

преди 6 години

Izostanali ste balgarite.Konkursi za krasota samo za jeni.Jenite se samo za jeni.Diskriminaciq.Jivotinkite I te se nyjdaqt ot libov.Vreme e da se omajvate,okozvate,ovovchate.Erdogan oficialno ni razreshi-da se sveti imeto mu.Da se modernizirate,kakto nie v Turkey.

79

Нобелист

преди 6 години

Спинът и пидерите ще спасят света.

78

Иван

преди 6 години

Само прикритите гейове ги е страх от това, защото може да се изкушат. Нека се признае.

77

Анонимен

преди 6 години

Нещо референдум по въпроса? Или поне Българската православна църква да каже нещо, доколкото е останал някой читав в нея, де... Това ЕС-то е по-зле и от СИВ, бе!!!

76

Анонимен

преди 6 години

Църквата и армията ще загубят най-много.

75

Анонимен

преди 6 години

Адвокатите ще спечелят доста пари от разводи.

74

Анонимен

преди 6 години

България е била люлка на ценностите в Европа, като се е противопоставяла на разврата, злобата, меркантилността и хомосексуалността в съседна Гърция. И днес артефактите, откривани по нашите земи нямат аналог и като изработка, и като послание за вярата ни във вечността. Затова ние винаги ще имаме бъдеще, за разлика от много други днес охолни държави, но като живеещи в безпътица и развала запътили се към бунището на историята !

73

Анонимен

преди 6 години

Боят настана...D кой мислите ще победи ние или меките китки?Не мога да спра да се хиля като си го представя)))

72

иска се акъл

преди 6 години

До Иван ПешевАма че си ми наивен. Гейовете като станат семейство ще могат да осиновяват, деца, да не си мислиш че тия деца после и те няма да са гейове. Депопулацията е в ход, само се чудя защо ще го пробутват на нас, ние достатъчно бързо ни налкъсяват по стандартния метод - убав живот.

71

SS

преди 6 години

абе защо вобще има брак и семейство тогава? направо да го правят всеки сам за себеси и толкова да може да спи с баба ис дядо си леля си да прави деца на вуйчо си, кеф му да опъне баджанака и тъста си вобще всеки да живее и прави каквото си пойска, да праска деца баби трупове, животни дайте свобода бе ..... ааа ще ни ограничавате с някакви бракове и сексуални посегателства

70

Иван Пешев

преди 6 години

Аз не виждам какъв им е проблема на гейовете да си измислят някакви институция подобна на брака и да си нарекат някак различно - грак примерно и да си я ползват какъв им е проблема ? Също и за жените - като искат в гвардията да си направят армия да воюват 2000 години и да си направят гвардия - ама не на готово е по-лесно.