32

До изнервен

преди 6 години

В кое водещ бе ***? В простотията, неграмотнистта, наглостта, предателствата и продажността, в параноята която го тресе от години да не го свитнат, хиляди гадости извърши. Водещ е и в незнанието на поне един Английски, толкова необходим в чужбина, в нагъзването на Ердоган, в постижението, че властва вече 9 години и сме най-бедни и най-корумпирани. Едно добро ми кажи? А, купените медии за да му ли::жат дебелия г//z. За подигравките към него за липсата на култура и неадекватност? Пълен смехурко!

31

Анонимен

преди 6 години

До Бай ХТой въобще не го е нарекъл мутра, той пита "кой не знае, че е мутра?"За което е трудно да го осъдиш.Виж отдолу един привърженик на Герб си го бе нарекъл мутра без притеснение. Сигурно на принципа - аз съм мутра, ти си мутра, ще се разберем, само да те изберем.

30

Анонимен

преди 6 години

До 27 и 28. Сега коментираме Радефф, не се опитвай да замиташ коментарите с предишни президенти. То така дай да се върнем до хан Аспарух.

29

Анонимен

преди 6 години

До 25. Правя, правя точната разлика, защото този не е никакъв президент на България, а резидент на Масква.

28

Анонимен

преди 6 години

Колко % харесваха рогоносеца, бе Ганев?

27

Анонимен

преди 6 години

На човечето с мозъчен дефицит, което обяснява, как рейтинга на Радев бил висок, защото от президента нищо не зависело, ще припомня - от президента Плевнелиев зависеше още по-малко, обаче рейтингът му бе потресаващо мизерен.

26

Бай Х

преди 6 години

До 22 анонимник. Дали спомняш, че Данчо Ментата го нарече мутра от парламентарната трибуна и после се скъса да се извинява, защото Боко го беше подбарал по съдилищата. Ти може да си следващият. То не става просто така с кухи обвинения.

25

Анонимен

преди 6 години

Aнонимен,нарочно ли употребяваш думата резидент или не правиш разлика между резидент и президент.

24

Рукавишников

преди 6 години

До 15, 19 и разни други подобни червени драскачи. Хе, рейтингът на Борисов бил раздут от агенцията - ами нали по същия начин аз мога да кажа, че пък рейтингът на резидента на Решетников е раздут. Вие как разбрахте истината?

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен21Кой го е избрал? - ЦИКЦИК определят резултата от изборите след като прочетат какво е написал краварския посланик върху салфетката от вечерята си. На ГЕРБ толкова, на БСП еди колко си. И край, никой не оспорва, даже загубилите, защото това означава вън от хранилката.

22

Анонимен

преди 6 години

Е че ББ не е ли Мутра?Значи като го наричаш Мутра и си бил от ГРОБ?Що за комунистическа "логика"?

21

изнервен

преди 6 години

Ами нормално е изпълнителната власт да не е харесвана много, защото е на топа на устата на всички. Президентът е фасадна фигура и не е интересен за критики. Само дето водещата фигура в България е Борисов, а резидентът Радефф е просто девета дупка на кавала.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонименами като не го харесват защо тогава пак го избрахте бе хора защо?

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Ти си от истинските привърженици на ГЕРБ, това ясно се вижда от коментара ти. Само наистина осъзнат фен на ГЕРБ, може да нарече Борисов - мутра, и да критикува грешката му, че допуснал Радев да стане президент.

18

Анонимен

преди 6 години

Добре, че списвачите на това "изследване" получават пари от Цецо Цървула за да надуват рейтинга на Тиквочев. Ако има и 5% пак ще е добре. Все пак има хора на хранилка при него, гласуват по задължение. Факта, че охраната на *** е все по-голяма показва едно, увеличаваща се "Народна обич" към него. Страхът от наказание за извършвани гадости от него е огромен. Корупцията която насади у нас прояде обществото и влоши живота ни. Американците му гушнаха 3 милиарда гепени пари от нас. И си отива.

17

Анонимен

преди 6 години

Заседнал или не , той коли и беси и разпределя благата ! пък ние като го търпим няма смисъл от коментари, овчия народ си е ***!

16

Анонимен

преди 6 години

Представяте ли си каква всъщност е разликата след като новоизлюпените г- золисци от Тренд казват, че е такава и после замазват, че това не е точно така.

15

Анонимен

преди 6 години

Целият кух рейтинг на Борисов се дължи на лакейските медии, които той контролира и които непрекъснато му го помпат.Как пък за десет години не срещнах човек, който да е гласувал за ГЕРБ.Освен ако не го е срам да си признае.Факт е че за Радев гласуваха 3/4 от българите.

14

Анонимен

преди 6 години

Ако Мутрата не беше сложил оная за кандидат президент, тоя фалшив нямаше да спечели никога.

13

Анонимен

преди 6 години

Колко му плаща Путин за агентурната дейност?