31

anonymous

преди 6 години

Скоро ще купуваме ток от Турция и Румъния, това ли е целта?

30

пак киро

преди 6 години

Само 31 страни в света, от 196, използват ядрени реактори за ток.България е на 19 място по мощност на ядрени реактори от тези 31 страни.Пред нас, по-напред с ядрени мощности, се нареждат страни като САЩ, Франция, Япония, Южна Корея, Украйна, Канада, Германия, Китай, Англия... накратко страни с мощни економики.България е на 74 място по брутен вътрешен продукт в света.България е на 99 място по население в света.

29

Анонимен

преди 6 години

На женският пазар ли да го продадем или къде по-точно? То акъли да се дават е лесно....

28

Анонимен

преди 6 години

Трайчо, я сподели как докато беше министър обясняваше, че Белене ще ни струва 10 милиарда, а днес ги направи на 30? Да не би да е имало прилична финансова транзакция в офшорката ти? :)

27

Анонимен

преди 6 години

Такива " киряк стефчовци" като този продажен некадърник съсипаха България след 1990 година.

26

Анонимен

преди 6 години

И на кой ще го продадеш бе гении? Най-много да го върнеш на вторични суровини.... Тва да не ти е телефон, че да го продадеш....Аман от ***

25

олег

преди 6 години

Аз не искам крадливи политици да строят крадлив проект. Ако имаше частник, който да инвестира - да,!

24

Анонимен

преди 6 години

Трайчо както е тръгнал със съчиненията, след година-две ще ги закръгли на 60 милиарда.

23

kiro

преди 6 години

Наа България ядрена енергия и е необходима толкова колкото на ескимостие шезлонги за плаж. За съжаление продажна политическа класа и заблуден народ може да ни докарат до последната и финална национална катастрофа ако Белене се построи.Ядрен самолетоносач от клас Нимитц излиза около 4 милиарда евро. По добре да си купим два ядрени самолетоносача и паркираме в Черно Море. На гол *** чифте пищови е, но с атомната е на гол *** гаубица препасал.

22

До 18

преди 6 години

За тебе 100% .

21

До 19 олег

преди 6 години

Дай първо ти кст си отворен.

20

Анонимен

преди 6 години

"Строеж на АЕЦ Белене би струвал 30 млрд. лева, казаТрайчо Трайков"Трайчо Трайков, 16.09.2009 г.:"АЕЦ Белене ще ни струва между 9,5-10 милиарда лева"

19

атомчо

преди 6 години

На всяка цена и възможно най скоро трябва да се започне строителството на АЕЦ Белене - тя е жизнено необходима за България - - това дето се пише са пълни измишльотини ще продадем реактора и после ще купуваме друг обаче дивидентите от новата покупка ще ги вземе Трайчо - най евтината енергия най леката за производство най чистата - Франция защо не си продаде или спре поне един реактор - хайде стига с тези простотии

18

олег

преди 6 години

Вижда се нуждата Белене да се финансира с акции по 1000 евро бройката, за да може всички в тоя форум, които са убедени в нуждата от проекта да участват и във финансирането на строителството и в разпределението на големия келепир като тръгне. Не е ли честно така?

17

.

преди 6 години

Белене носи само смърт.

16

Процедурно

преди 6 години

До кога ще се занимавате с тоя ***?

15

Анонимен

преди 6 години

проект никога е нямало, имаше прибрани комисионни и поръчано оборудване, без дори да има пари да го платим. от дрогаря р.овч. а въпросните герб дори и да искат да строят, нямат нито един специалист в тази специалност (то няма и в България), че да успеят да калкулират бъдещи приходи и разходи.

14

ебаси

преди 6 години

Този незабавно да се арестува за държавна измяна. Такива като него обричат държавата докато другите карат електромобили, ние да сме на ***.

13

Анонимен

преди 6 години

Трайчо от ДАЙ БЪЛГАРИЯ ли беше?

12

Анонимен

преди 6 години

НА КАТАР, ТРАЙЧО, НА КАТАР ДА ГО ПРОДАДЕМ.