32

Пич

преди 6 години

Козлодуй и Бургас са хубавици ...

31

Анонимен

преди 6 години

Хубаво си е момичето, с интересна характерна външност, като не ви допада, гледайте си плеймейдките и фолкдивите - и устните им тройни, и носовете им вдигнати на сто и кусур градуса.. кеф!

30

Уили до 35

преди 6 години

Не Лъки е ....

29

Mirko

преди 6 години

Не, че нещо, ама мита за гостоприемния българин, красивата българка и прекрасната природа може би е време да останат в миналото. Това са глупости повод за гордост на маса. Просто сме 1000 години назад от цивилизования свят за жалост.

28

Мосю Густав

преди 6 години

Алф! Ти ли си?

27

11

преди 6 години

Както казват англичаните, какво злощастно съчетание от черти - хем носът въздълъг, хем устата стисната и хлътнала. Спонсорът направо се е ошушкал...

26

123

преди 6 години

До Тука все Аполони...Аполони или не, ние не се явяваме на конкурси за красота. Че и да си плащаме да ги печелим. За това става дума. Иначе на живо може и да не е толкоз зле. Мене лично ме е срам тази да ни представлява. Където и да било.

25

Анонимен

преди 6 години

Така става когато човек има нездрава самооценка , когато мама те хвали че си убавица и вземеш че си поварваш.

24

Анонимен

преди 6 години

Медиите искат всички да се занимаваме с носа и, за да не можем да обърнем внимание на далаверите на управляващите.

23

Тука все Аполони...

преди 6 години

Баси малоумният народ сме... Тука все Аполони коментират, даже жените им едни красиви, красиви... Я се погледнете бе, хора - грозни, измачкани, черни и отвътре и отвън... Обаче хулите, някой от Вас могат само да си мечтаят да са с жена, пък дори и толкова "грозна", като въпросната мис... Жалки ***... Я се вижте на какво приличате - 80 % *** създадени с кофти материал... Прави са и Бойко и другарите от БСП

22

Анонимен

преди 6 години

Оставете момичето намира,да може да не е най-перфектна ,но кой изобщо е вие ли ?

21

Шаран-БГ

преди 6 години

У нашенско какъвто и конкурс да искаш да спечелиш, трябва да си "човек на някой друг човек" ! Всеки човек си има някакви критерии за красота ! Никой не знае,какви са били "критериите" на журито! Че няма да се класира дори по средата на световната класация, това е ясно. Но ще и се даде "път в живота". Тя е интелигентна жена, с високо вдигнати..пардон, вдигната глава, умна, образована.... Със здраве да си носи кръста и короната !!

20

Никк

преди 6 години

Тази от Козлодуй, която е от наше ляво, на снимката с Тамара победителката, е многократно по хубава и по женствена в сравнение с въпросната Тамара.

19

Анонимен

преди 6 години

Нещо оптимистично.Навсякъде срещам прекрасни българки, които освен красота, явно притежават морал и достойнство, за да не участват в халтурите нарачени конкурси за мис.

18

Анонимен

преди 6 години

До Неудобната истинаАми че те всички миски на такива състезания се борят за "световния мир". Така че две-три реплики която и да е мома ще наизусти. Проблемът е, че на фона на хубавите МОМИЧЕТА, които изпращат останалите държави, нашите до една са хем грозни, хем много далеч от понятието "момиче." Просто защото са с някой чичко-паричко. Ако тази миска има и грам съвест и родолюбие, ще отстъпи правото на короната на по-достойна

17

Анонимен

преди 6 години

Красива е, умна, но определено не е за мис. Лансирана ли е, незнам. Дано поне компенсира с делата си.

16

Анонимен

преди 6 години

Не и е голям носът. Просто кофти осветление и той хвърля сянка върху обувките и!

15

гого

преди 6 години

хайде сега, намерили че премерили, цял ден лъскате бастуни пред някой ХХХ канал, ама иначе експерти по красота. Зяпайте си порняцуте и замълчете...

14

Анонимен

преди 6 години

"Където мина, всички се обръщат" - да, ама в другата посока ;) ;) :). Не бе, каквото и да си говорим, не може това да е достойно за мис България, абсурдно е.

13

Ха ха ха

преди 6 години

Толкова култови фрази, събрани вняколко изречения, не са по силата дорина корифея втази област - чичко Димитър Пенев - Пената! Поклон пред интелекта на нашата "миска"!!!Моме, момееее... Не знам дали носът ти пречи, но определено те съветвам да си отваряш устата единствено по предназначението и при теб - да засмукваш и да облизваш!!!