66

Анонимен

преди 6 години

КАК МОЖЕ ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ ПОДОБНИ НЕЩА?ИЗЛАГАМЕ ЦЕНТЪР-НАПАДАТЕЛЯ ПРЕД ЕВРОПА.НАЛИ ВСИЧКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОК? ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ БУЛЕВАРДИ В СОФИЯ ЩЕ ПУСКАТ САМО ДОВОЛНИ ХОРА, ОХРАНЕНИ И ДОБРЕ ОБЛЛЕЧЕНИ. И ДА ПУШАТ ПУРИ.-ДРУГИТЕ - ПО ЗАДНИТЕ УЛИЦИ.НЯМА ДА СЕ ИЗЛАГАМЕ,Я!

65

Анонимен

преди 6 години

Четирима не могат с 250-300лв за храна. Това е само за вечеря. Хората се хранят и през деня- закуска и обяд навън- 400лв. Ток 100лв зимата- абсурд. За 100лв може да се отопли 1 стая, а 4-*** не стоят в 1 стая. Дали дърва или парно- пак е скъпо. Зимата трябват поне 300лв за отопление.Станаха 1000лв. Смятам за семейство с деца 5-6 клас. Ако са по-големи(или бебета),не ми се мисли, ако има абитуриент и студент-ужас. А вода,телефони,цифрова,нет,облекло,обувки,лекарства,транспорт,консумативи за дома.

64

Милионер

преди 6 години

Сега ще ви кажа, че всички за които гласувате са като мен. Не само те. Всички депутати са като мен. Всеки, който някога е бил депутат в "Народното" (каква гавра) събрание е като мен. Всеки докоснал се до власт в тази държава е като мен.

63

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че богатите смятат много отдавна, че българският народ е оскотял. Затова са и думите на ония комунист за 80 %. Те това и го мислят наистина. Просто в другите 20 % слагат себе си.И разпределението на парите се направи много отдавна. И оттогава богатите са си едни и същи хора.Общо взето България е странна държава.

62

интересно

преди 6 години

"" Под издръжката на живота са 75% от домакинствата в България ""-----------Не са 75 , а около 90 -92 %Aма какви са тези статии ??? Нали ББ и всички от управляващата коалиция ни казаха , че вече сме със средноевропейски доходи ???Нали всички по празниците пътуваме до Гърция ???лесно се смята - праг на бедност - 314 лв - за пенсионерите няма какво да говорим , там сигурно 90 % са под този праг А работещи - 2-*** +2 деца в провинцията , 2x600 чисто / ако имат късмет/ - пак под прага остават

61

стефчо

преди 6 години

снощи изпих 100 лв в готин бар,обаче днес нямам пари да си взема нещо качествено за ядене....майната му няма да живея 700 години

60

Д. Добрев

преди 6 години

Я съм си назначил всичкото рода по администрацията на град Х. Нашето многочленно семейство си ги изкарва тези пари за ден (максимум два ако е слаб деня). Да си знаете - и в провинцията има *** дето изкарват големи заплати - ама са ми братовчеди :)

59

Анонимен

преди 6 години

ДО МИЛИОНЕРНА ВСЯКА СВИ..,ПАРДОН, НА ВСЕКИ МИЛИОНЕР МУ ИДВА КОЛЕДАТА

58

Анонимен

преди 6 години

до 61Аз пазарувам понякога и био продукти - има си начини:фермерски пазари,коперативи, бабите от село и др. Не е нужно да се навираш по скъпите биомагазини.

57

брутален

преди 6 години

Столичния псевдо елит нещо е огладнял и озверял предпразнично, пак ще има псевдо революции и чистки и реформи на реформата , щото суджук (е с пари) за всички властимащи софиянци няма нали така другари и другарки дефицит мааму стара ............както едно време........

56

Анонимен

преди 6 години

В СОФИЯ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ СЕ ПОЛУЧАВАТ ОСНОВНО ОТ ТЪРТЕИТЕ НА ГЕРБ, КОИТО ЗАДРЪСТВАТ МИНИСТЕРСТВАТА И ДРУГИТЕ ИНСТИТУЦИИ.ЗА ПЪРВОТО ПОЛУГОДИЯ В "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ СА ВЗЕЛИ ПО 100 000 ЛЕВА БОНУСИ, АМА НИКОЙ НЕ КАЗВА НИЩО. В РАЗНИТЕ КОМИСИИ КАТО КЕВР, КЗК И ПР. СЪЩО ВЗЕМАТ ОГРОМНИ БОНУСИ.

55

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

За нормален живот на четиричленно домакинство - двама възрастни и две деца, са необходими 2301 лева на месец.ЧЕ АЗ С ТОЛКОВА ПАРИ В ГЕРМАНИЯ СЕ ОПРАВЯМ ! ПРИ ВАС ТРЯБВА ДА Е ПО-ЕВТИНО ,НО КАКТО ВИЖДАТЕ ПРИ ВАС Е ДОРИ ПО-СКЪПО ОТ ГЕРМАНИЯ ! НЕ СИ ТЪРСЕТЕ КЪСМЕТА В БЪЛГАРИЯ ! КЪСМЕТА Е В Г.УРБЕТА !

54

Анонимен

преди 6 години

До 48Явно просто ядеш скъпи *** в големи количества та за това ти е такава сметката.

53

Милионер

преди 6 години

Начи не *** интересува простолюдието ка дживее.Бирата ми я носят директно от чужбина, че тукашната не мога да я дишам. Опитвам се всичко, което ям да е директно от чужбина. Да не говорим за перилни прахове, сапуни, шампуани. На детето подарих за рожденният ден (18 г.) чисто ново AMG Mercedes, няма да се вози в трошки. Патриот съм дишам български въздух, волю, неволю. Кога ми скимне си ходя до Лондон на шопинг. Жената е предимно по шопинга де.Чувам, че имало бедни.Защото са мързеливи,не за друго

52

до 45

преди 6 години

Студент или стажант си? Сериозно даже продавач в мола взима поне 800лв в София.

51

петия член на семейс

преди 6 години

А като се замисли човек, че всъщност тези 3000 лв са санитариния минимум за 4-членно семейство и става още по тъжно ...

50

Грешка

преди 6 години

До Анонимен511.00 лв. = 0.50 евро

49

до 'до tgb'

преди 6 години

Чрез данъците приятелю. Например - Летище София е в София и носи основно ползи за София. Обаче е изградено с пари от централния бюджет. НДК е в София, но ще бъде ремонтирано с пари от центрания бюджет. Арена армеец е в София и плаща данъци в София (данък сгради такса смет и т.н.) но е изградена с пари от централния бюджет. Още примери?

48

Lina

преди 6 години

Ами колкото и да го смятаме е точно толкова. Не, че не е възможно и в провинцията да се изкарат 5000 лв ( напр. лекар, адвокат), но не всеки е с това заплащане. Има го и другото - всички нямат пари, но се втурват да " почиват" групово по празниците, и в Бг , и в чужбина. Всичко е възможно , с добър семеен бюджет и правилното му разпределение, освен ако не искате нова кола всяка година и не сте наясно, че не сте Рокфелер.

47

Анонимен

преди 6 години

Ако приемем еврото ще обеднеем двойно, защото всички цени ще станат в евро. Примерно един хляб сега ако е 1 лв. след това ще стане 1 евро. Заплатите обаче няма да се вдигнат.