127

Алов666

преди 6 години

Перхидроления пудел от де копува бело спроед вас?

126

Анонимен

преди 6 години

Прав е Бойко. Той работи за стабилното развитие на България, а БСП търсят само как да съботират прогреса и да всяват недоволство и разединение сред българите. Всъщност какво положително нещо са направили БСП досега? С това поведение те работят против благото на народа ни и в интерес на външни сили.

125

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Май се оказва, че Нинова и Радев ще си канят Путин у дома... - никой друг не иска да се среа с него...

124

Прав си,Борисов

преди 6 години

Най- вече са замесените в купуване на гласове. Първият си ти. Толкова гласове ,колкото твоите,нито една партия не е купила. Всички знаем как печелиш изборите.Иначе отдавна да си политически труп. Ще те запомним като най- жестокия инквизитор на българския народ и най- големият национален предател.

123

с млади доячки

преди 6 години

На 2-ра снимка: Другаря Тодор Живков на среща с млади доячки.

122

Анонимен

преди 6 години

Баце,точно ти ли ни говориш за наркотрафик и купуване на гласове.Ти който заедно с Киро Гела направихте България номер едно в света в производството на амфетамини.Ти ли,дето с Цветанов купихте 90% от ромите на последните избори след четири часа следобед,когато видяхте,че Корнелия ви бие.Скрий се бе.Още малко ти остава,ако не си разбрал.

121

Василев

преди 6 години

Не са ли д.ебили българите, когато един следовател ни каза , че слязъл да пикае в храстите и от колата му откраднали тефтерчето на Златанов!!!???Агент Рони Ламбърт!ЦРУ!!!

120

мутирал ген

преди 6 години

България не е ли еднопартийна комунистическа държава, ръководена от т.н. "герб" - мутирал ген на БКП?

119

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Питам се дали неврастенията на Нинова, не е породена от факта, че има ***...

118

До Странджа

преди 6 години

Абе човече, вземи малко мишеморка и сложи край на слугинския ду живот и мислене. Така си си заврял носа в задните и тъмни части на Падишаха, и въпроса е, как свикваш с миризмата???

117

Анонимен

преди 6 години

Да, това е партията, която вие от ГЕРБ цените и уважавате, дето я поздравяваш след изборите за добрия резултат, на чиито лидер предлагаш председателството в НС и пр. и пр.Заради нея отстъпи от съдебната реформа, с нейните членове се засичате по коктейли, а обикновенния българин е потънал в кредити и се чуди как да свърже двата края. И го занимаваш с взаимно несподелената ви любов с БСП преди избори, когато изпадате във взаимна истерия. До кога ?

116

Гюнтер

преди 6 години

Хахахааа..тоя олиго дето произвеждаше амфетки във Варненско не апира да ме изумява с огромната си наглост и безочие!

115

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ГЕРБ спря не само корупцията, но и каруците...

114

Тъпанар

преди 6 години

Лум.***.ни ни управляват. Ама кой ги избира? После се сърдим на някакъв си там комунист, дето бил казал че 80% от българите са де.би.ли. Ми не е прав - 90% са...

113

Анонимен

преди 6 години

Браво Бойко, мачкай враговете на България!

112

Василев

преди 6 години

Иво Христов под думата д.ебили , искаше да каже, че българите са исторически и политически неграмотни и не знаят за геополитическите битки и процеси, които в момента стават в ЕС , САЩ,Русия и Азия!!!А това е факт неоспорим!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

111

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ако ГЕРБ пуснат по чешмите мед и масло... - комунистите пак ще ревнат - уууууууу, спряха водата на народа...

110

Анонимен

преди 6 години

Да бе, Суджук ефенди е чист като планинско поточе!!! Лъга като дърт швед, че дедко му го убили ***. А то, двама братя се съдили за земя, дедкото станал свидетел по делото, загубилият с още два юнака го пребили с тояги. Какви комунисти, ментарджия. Как са го приели тогава в Симеоново, с убит дето от ***? Момчето си е глупаво по рождение, страхливо и много алчно. На кого ли не се гъзи за да стане гл.с-р, дори на Доган. Иначе е страхотен, около 15 милиарди си внесе по сметките.

109

Наивен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа, забрави ли ГУГЪЛ и правописа. Дадох ти съвет, ама не вдяна.

108

Наивен

преди 6 години

*** = д,е..Б?и,,л/е"н. Дискотирана дума почти седмица. А ако кажа, какво мисля за ДНЕС, ще ми изтриват превантивно.