84

Lora

преди 6 години

Все ми е едно кой си дал отвод и кой го махнали на 10 ноември. Важно е, че онзи извратен репресивен строй приключи. Има, за съжаление още останки тук и там, които тормозят, но и те ще бъдат заличени с времето.

83

Ей ти СПЕЦНАЗ

преди 6 години

Я виж отчета на ЦК на БКП от 88-89 година за дереджето на икономиката,селското стопанство и индустрията и тогава говори.Като бяхме печеливши защо бай Тошо каза че социализъма е недоносче и положението е катастрофално.Не ни даваха повече ВАЛУТЕН ЗАЕМ защото се работеше на загуба и за СИВ ,а с дотации и преводни рубли икономика не се поддържаше.Всички сте с носталгия по 60те-70те,но така ли беше от средата на 80те когато всичко почна да издиша.ВСЕКИ КОЙТО Е ЖИВЯЛ по това време го е изпитал.

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95Разходи се до Швеция...

81

Анонимен

преди 6 години

До inatutДа бе, то сега е по-различно? Само че центърът е на Козяк. И ако преди идваха да ти кажат, сега дори отиваш да ти кажат!

80

До 85

преди 6 години

Това че ти си живял по-добре и по спокойно в тъмното другарю,не значи че е било същото за по-голямата част от хората.За вас си е било добре с привилегиите но за нас не.А и лъва си живее спокойно в клетката но мислиш ли че му е по добре от колкото в ЕСТЕСТВЕННАТА му среда.Свободата човече е най висшето благо,но такива като теб продължават да,, мътят водата". 45 загубени години а виж къде отидоха малки държави като нас ,които не строиха недоносчето /според Т.Ж./ социализъм.

79

Спецназ

преди 6 години

На този ден 10 Ноември през 1989 година Мафията направи държавен преврат и взе управлението на Държавата в своите алчни и кървави ръце. От тази дата започна и продължава и до днес унищожението на икономиката, селското стопанство,армията индустрията, образованието, здравеопазването. На тази дата стартира моралното и физическо унищожение на българския народ. Това е черна дата в историята на България. На този ден НРБ загина, за да се превърне в обезкървена и жалка колония на САЩ, управлявана от престъпници.

78

Анонимен

преди 6 години

До стина - относно моменти от последната реч на правешкия цар:СОЦИАЛИЗМЪТ Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ. Ето това е самата истина. НЕДОНОСЧЕ!с едно уточнение - СОЦИАЛИЗМЪТ В БЪЛГАРИЯ Е ЕДНО БЪЛГАРСКО НЕДОНОСЧЕ!Така уродливо беше, което уродство беше наследено и доразвито и в днешната демократична българска държава.Защото днес виждаме множество капиталистически държави и монархии, прилагащи социални политики, без да се наричат социализми, които съвсем не са недоносчета!

77

inatut

преди 6 години

ЦиРК е това. САВЕЦКИЯ посланик вика дедо тошо на килимчето и му казва - разтуряй седянката, да идва петър младенов.Няма избори, няма пленуми, няма нищо. Събират се другарите и, тъй като знаят, че властта им е зависи само от СССР, правят един цирк, вопли, сълзи и сополи, благодарят на дедо тошо и го сменят. То каква е разликата с 16та репужблика? Излиза, че освен външна, нямаме и вътрешна политика. Единствено някакви граници са очертани на картата с друг цвят, но всичко се определя от МАСКВА..

76

Професор

преди 6 години

До 81 беше.

75

Професор

преди 6 години

До 86Така е но ромите не прадставляват опасност за националната сигурност защото нямат сепаратистки настроения. Те не могат да живеят в собствена държава докато турците като станат повече искат права, предавания на техния език по медиите и т.нт. Ромите си гласуват за онази партия която им плаща.

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88A vie i bagaj nqmate ve4e iz4ezvate s zlobata si zaedno

73

Анонимен

преди 6 години

До До 81Чувал ли си за понятието ирония?

72

стина

преди 6 години

Истината казана Тато Правешки"Нашето ръководство, по-специално Политбюро твърдо застана на позиция, че ние имаме работа с едно недоразвито общество, или ако вземем да не се разпростираме, СОЦИАЛИЗМЪТ Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ. Ето това е самата истина. НЕДОНОСЧЕ! Откъс последната реч на Тодор Живков, 9 ноември 1989 г.

71

До 81

преди 6 години

Е как ще разрушиш нещо което е по силно от теб?Ако е така ние щяхме да разрушим ,,капитализЪма" Само че това със пушки и пищови се видя че не става а с мощна икономика.А съоръжението СИВ търгуваше със......себе си.Сега С.Корея се мъчи да ,,процъфти"но логичният край е предварително ясен.Виж какво произвежда Ю.Корея и какво Северна.Кой цъфти според теб?Така бяхме и ние,само с лозунги и военни паради не става.

70

Анонимен

преди 6 години

Бившите комyняги дотам докараха народа, че да предпочете да го управлява една една откровена мутра пред политическите пpocтитутки от БКП-БСП продали се за по една шепа рубли.

69

Калеко Алеко

преди 6 години

Така започна тя нашата Демокрация, другарки и другари с уведомление от Генералния Секретар на КПСС, другаря Тодор Живков да се оттегли и депешата рабирасе е била връчена от рушкия посланик. После афганците описани във вулгарните романи на Христо Калчев, дойдоха на талази у нас и дадоха началото на мутренския ни преход. И сега общо взето схемата на взаимодействие на "БСП и СиЕ" с "братушките" е същата, само че преди посредника се казваше Шарапов, а сега са товарищите Макаров и Решетников ... !!!

68

Циник

преди 6 години

Гледал съм доку за ЮАР... потомствената прислуга на холандските бури...Плачеше, че я "освобождават"Налага се същия паралел с партийната прислуга у нас!

67

Селянин

преди 6 години

Цъкайте плюсове, колкото искате, но при Тато се крадеше масово и пак имаше

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84Това означава че и ти имаш багаж в Турция

65

Анонимен

преди 6 години

Татооооо, върни се да оправиш държавата :D