95

Б

преди 6 години

До КВА ЦЕНТРАЛА ,БЕ 103Бекенската, евреино, Белеската !договора с Русия дето го развали Иван Костов беше за 4 милярда долара !

94

B

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТдълът не го направи *** !основната част от дъга го направиха евреите: Филип Димитров, Жан Виденов и Сергей Станишев !*** също е евреика !общото между тези гадове е че всички ченуват в Атлантическия Клуб на Соломон Паси - евреина който ни продаде на НАТО !

93

Анонимен

преди 6 години

Искам да даря на Националният Исторически Музейедин зелен прцал с извезан надпис "...или смърт", със златно лъвче,изцапан със семето на пра пра дядо ми,дето си го е бърсал с него след като е насилил две гавуррки.

92

КВА ЦЕНТРАЛА ,БЕ 103

преди 6 години

НАЛИ ВИДЕХМЕ ИСТИНАТА --- СМЕТКАТА ВЪЗЛИЗА НА 20-МЛРД.Э. ЗА ЖИВОТ ОТ 50-г.НА АЕЦ-а.САМО ОТ ПРЕХОДА ВЕЧЕ МИНАХА НАД 30-г.!КОЙ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ТИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ НА РУСИЯ...КАТО НЕ СИ В СЪСТОЯНИЕ ДОРИ ДОМАТИ ДА СИ ПРОИЗВЕЖДАШ...??!ЩЕ ПРАТИШ ДЪЩЕРЯ СИ В РУСКИ БАРДАК ЛИ ..ЗА ДА ТИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ ЗА ТОК?!

91

681

преди 6 години

Атомна електроцентрала за 4 милиарда доларазвучи като Ферари за пет лева.Или Ферарито е клапаво, или е крадено.

90

магаревъд

преди 6 години

Баси наглия тип е главния далавераджия и предател бойко борисов.Не мога да повярвам че българския избирател е толкова mъn че да гласува три пъти поред за този боклyк и гербавата му банда.Абе кой ще е следващата му патерица?... щото тримата nедали отиват на грандиозен провал...Дали пък не идва краят на ерата герб и гербавите далавераджии да се отправят към пандиза и бойко борисов да се опита да се скрие при ердоган...

89

магаревъд

преди 6 години

Ама каква омраза, злъч и подигравки се лее от коментарната секция по адрес на бъдещия главен пандизчия на републиката... единствения останал гербав комсомолец едвам успява да се обади. кеф да ти стане.На следващите избори всички против бойко борисов и гербавите далавераджии.

88

681

преди 6 години

Какви евреи бе, какви американски господари.Евреин е жидътт Путин и цялата ***-мафия, настанила се в Кремл.А за 4 милиарда долара и балдъзата ти не може да построи атомна електроцентрала.То си личи от космоса, че е лъжа.

87

Б

преди 6 години

новия дълг дето ще ви го запишат е за да спасявате еврейските банки дето се набълбукаха от раздаването на ипотеки в България !

86

Анонимен

преди 6 години

До 681каква беленска афера те гони бе евреин подъл !!!Русия искаше да ни построи цяла централа за 4 милярда долара !!!!Американските ти господари извиха ръцете на *** да подпише за 25 милярда за дивършване на Белене !!! за наш късмет Генерал Електрик се оказа че няма технически ресурси да дострои централата а грабеж е това което Американските гадове направиха с Марица-Изток !!!!поне визите да ти бяхна махнали Американските ти господари

85

Анонимен

преди 6 години

До Активист на БКПАслъ.Нали са от едно, комунистическо котило.

84

Анонимен

преди 6 години

Борисов, мини на пенсионерска диета три месеца и после сам ще искаш да се събориш. Ако си още жив.

83

Активист на БКП

преди 6 години

Да живеят ГЕРБ и КПСС !

82

Анонимен

преди 6 години

Бойко, ако не бяха 10-те ми години труд на запад, сега щях да очаквам нещо от теб! Благодаря на добрия си шанс да се справя, да се върна и изобщо да не завися от теб!!!

81

Анонимен

преди 6 години

абе той че си е на.гъл лъжец и гъ.онсу.рат всички нормални го разбрахалошото че ще се окаже вярна приказката за 80% дебилиинак няма обяснение как такива алчни лъжци управляват държавататова е възможно само при лош матриял - както рече банкянското ц.и.га.неили по точно при 80% *** то си личи и от коментарите- аде на минусите де.бил.чета

80

681

преди 6 години

Защо ми цъкате минуси, другаре?Защото наричам фашста Путин - фашист?Или защото ви напомням, че децата и внуците ви ще плащат за беленската му афера?Или и за двете?

79

Анонимен

преди 6 години

*** продължава !!!

78

681

преди 6 години

Нали трябва да плащаме беленските експериментина фашиста Путин.Ще плащате, братяяяяяя.И децата ви ще плащат.

77

Анонимен

преди 6 години

От присъединяването на България към Европейския съюз (ЕС) през 2007 г. от 10,4 млрд. лв. дългът е нараснал до 26,9 млрд. лв. през 2016 г., показва справка в информационните масиви на финансовото министерство. Размерът му към края на миналата година е малко над 28% от брутния вътрешен продукт (БВП) на страната.

76

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Алоуууу, кой ще ти позволи да намаляваш дълга на държавата бе? Точно ти увеличи дълга с близо 80 % ? През 2010 когато Путин погаси дълга на Русия, запада и банките пищяха на умряло в продължение на 4 месеца, че това било извън всякакви цивилизовани стандарти.