58

факт

преди 6 години

Еми *** сме,щом търпим една шепа политици да ни грабят и да съсипват страната,какви сме?

57

Антимръсник

преди 6 години

Чудно,как един имбесил с измислена московска титла е решил да дава оценка за хората.

56

Анонимен

преди 6 години

има хора в България дето много ги мъчи че има още България а ако и нещо добре и справедливо се е направило направо вият от болка и завист и тук случая е такъв...а бе не се тези прости българи спасили евреите ..други са онези великите червени войници само дето са забравили в декларацията до царя да прибавят едно..С ОГЛЕД СЪБИТИЯТА НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ НЕКА НЕ ИЗПРАЩАМЕ ..ИТ.Н.ако това е бил основния мотив за действията то как да си обясним че изпащаме евреите от македония и бел.тракия...

55

нищо

преди 6 години

А Б Борисов когато нарече Българите лош материал какво стана?

54

Анонимен

преди 6 години

Ясно е кои са се припознали.

53

123

преди 6 години

До 44Тоя па - антинародни изказвание ?!? Ей мунчоо...ТИ явно за първи път чуваш за Иво Христов. Той, ако не е патриот, здраве му кажи! Писнало му е на човека, и се е изпуснал - на всеки се случва!Освен това - е прав, в голяма степен! Вижте какви *** растат, и какво поколение идва - направо пълни ***.ч.е.т.а!А ГЕРБ трябва всичките да бъдат разкарани от власт и съдени!!! Това важи и за повечето от БСП, ДПС, разни "патриоти" и "демократи", и и всички либералчета, като цяло!

52

Лека нощ деца

преди 6 години

Ще се сърдите бе, прав е другарят Христов. Масово сте неграмотни, главите ви са празни и се интересувате само от чалга и риалити предавания. Ако тръгнете да говорите, не можете две смислени изречения да навържете и нищо не ви се разбира. Да не би да мислите, че създавате впечатление на културни и нормални хора? НЕ! Създавате впечатление точно за такива, каквито ви е нарекъл червеният другар.

51

Анонимен

преди 6 години

Щом Антон Тодоров напусна парламента, въпрос на морал е да го напусне и Иво Христов. А... морал ли? Стига да го има - и той, и парламентарната му група

50

Нещастник

преди 6 години

Е..против народа си може да говори обидни думи, но против своя кумир как да каже и думичка напреки...

49

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ се приоизнаха. Боли, а?

48

Анонимен

преди 6 години

Що бат Бойко да може да нарича народа лош мат'рял, а другарят от БСП да не може да използва синонима "***"?*** е слабоумен. Айде огледайте се сред младежите и забележете че в тях няма никакъв живец, очите им са празни, не изразяват нищо. А братята роми направо не могат да пишат, ама имат шофьорски книжки.

47

Жоро

преди 6 години

Най-лесно е да плюеш по някого и/или нещо (нация). Много е по-трудно да се напънеш и да го поправиш. Дали плюеш интелигентно или просто псуваш, няма голяма разлика в резултата.

46

анонимен

преди 6 години

аз не се чувствам *** и подкрепям проф иво христов вьв всяка една неговадума 27 години бьлгарите доказаха че няма по големи *** от тях

45

Гробокопач

преди 6 години

До 13Христов е в Парламата, най-вече заради мен. И за да прави точно такива изказвания. Това, че ви боли от определени характеристики, не ви пречи след това на практика да докажете правотата на Христов, когато отидете с маршова стъпка до урните. Не се обиждайте, дами и господа, това е един много слаб етикет, който Христов, косвено ви залепи. Щото е косвено, все пак, той говори за общата грамотност на българите по времето на Втората световна война, а вие се припознахте в това днес. Трагедия;)))

44

Анонимен

преди 6 години

Явно сме такива щом още не сме ви разпънали на петолъчки, гнусни червени животни.

43

ИВО ХРИСТОВ

преди 6 години

е на светлинни години по-интелигентен и образован от цялото сборище в БОСТАНА. Затова е тоя вой. Щом Дебелянчо Добрев от арт дизайнер 4 год. колеж стана министър на икономиката /ГЕРБ са повечето калинки като него, Е.Захариева, Партийната секретарка от Плевенското село ЦЕЦА....../ Те просто не могат да повярват, че има и нормални интелигентни и образовани хора

42

Анонимен

преди 6 години

не парламента, България да напусне заради такива анти-народни изказвания!!! Самозабравили се оядени *** на чужди политики и задни части!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Червените тролчета толкова се престарават, че не виждат колко са смешни :)

40

Анонимен

преди 6 години

*** в България са само комунистите.

39

Малко силно е казано

преди 6 години

Но над 2/3 от българите със сигурност мислят само за ядене, пиене и секс, а културно-социални потребности нямат изобщо.