88

Az

преди 6 години

До до 71Как реши, че книгите на Божидар Димитров са преписани? Бяха твои и той ги открадна? Не може да има база за сравнение между човек не направил нищо в живота си(освен празни приказки) и такъв, който все пак е постигнал нещо. Дали го харесваш персонално е друг въпрос. А когато един политик каже на народа си "***" е редно да си подаде оставката и да се отдаде на дисертации. Същото важи и за ББ при "лош материал", "кучета" и пр. Това, че ти си партийно зависим не значи, че и останалите сме

87

Анонимен

преди 6 години

За този да обиди българският народ е маловажно. Много по маловажно от драсканици по ***

86

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда да се защитава, напълно съм съгласен с него! Аз това го твърдя от много време насам, а убеден съм и повечето мислещи хора също го твърдят в частни разговори с приятели

85

Българче

преди 6 години

Няма значение къде си роден за да се чувстваш БЪЛГАРИН! Има значение обаче дали казваш ИСТИНАТА, колкото и БОЛЕЗНЕНА да е ТЯ. И по-важното е, дали си СПОСОБЕН да си ИЗВАДИШ УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ от нелицеприятните факти и да ПОЕМЕШ по "ВЕРНИЯ ПЪТ ".

84

Пешко

преди 6 години

До Анонимен 72, ти да не реши, че другарят Христов е станал професор в САЩ? Хаха, поредната БСП-партенка - всички там са все професори, акадаемици и т.н. тежки титли, да си кажат хората - бре, бре, все умни глави. Ама като им чуеш глупостите и ти става ясно що за умници са

83

Гунчо

преди 6 години

А за изказването на Бойко Борисов че българите сме лош материал, забравихте ли....!?

82

Пешко

преди 6 години

До Свинаря, е какви истини е казвал този професор? Не се сещам някоя негова прогноза да се е "сбъднала", щото той нали го играе предупреждавач

81

Анонимен

преди 6 години

Прочете кометарите под статията и ще установиде кой пра, кой крив...

80

Иво Христов-дебил

преди 6 години

Щом и посредствения Иво Христов са го направили професор(вероятно по партийна линия), то тежко и горко за България...

79

до 80

преди 6 години

Да така функционира ''демокрацията'' в държавата на ....... А във Швецария, Австралия, Канада, Финландия как е ?

78

Анонимен

преди 6 години

79, ти и да искаш не можеш да четеш. Между ушите е празно.

77

Анонимен

преди 6 години

А най-смешно ми беше, когато измисленият професор Шибидар в желанието си да се подмаже на Суджука и сравнявайки го с Цар Симеон по време на откриването на кичозната бутафорна Голяма базилика в Плиска му изми главата със "света вода", която всъщност се оказа фекална от пробива в канализацията.А сиромашката Тиква така гордо се пъчеше, все едно че го псвещават в рицарски ритуал.А после една седмица се разнасяше вонята из цяла Банкя, та чак до Божурище.

76

Мен

преди 6 години

За пръв път чувам за Диплома за професор.

75

Свинаря

преди 6 години

Този професор си беше проект още от самото начало. Много хубаво и сладко говореше,все истини казваше и народ взе да го харесва,и в един момент-хоп в БСП.Определението му за народа е 100% истина.

74

Не Дебил

преди 6 години

За дебилността на българите, Христов е много прав! Защото позволяват на такива, като него да съществуват в българската политика и образование.

73

Аз

преди 6 години

До АнонименКакви дипломи търсиш? Май не разбираш как функционира демокрацията? Явяваш се на избори, печелиш, управяваш. Какви дипломи? Покажи дипломата на Тодор Живков да я видим? Или тази на Путин? Аз имам 5 дипломи и какво? Това дава ли ми повече права от теб? Носи ли ми нещо повече?

72

до 71

преди 6 години

Не чета книги писани от .........Ти като ги чете как случайно не си станал член на Сорбоната дрогарю ?

71

Анонимен

преди 6 години

Помислете логично - кой друг, освен дебилни и неграмотни пролетари, ще тръгне да спасява евреите?

70

Ми

преди 6 години

може и да е прав! Чета коментари и не вярвам! Ти го обиждаш, то те защитава! Няма значение какво и къде е завършил! НИКОЙ НЕ МУ ДАВА ПРАВО ДА ОБИЖДА ОГРОМНИЯ ПРОЦЕНТ ОТ НАЦИЯТА! Ако БСП не се освободи от това същество, другия път (живот и здраве) ще гласувам за ГЕРБ!

69

Анонимен

преди 6 години

Защо ли ме съмнява че ако дойдат чорбарите на власт начело с Нинова ще се повтори сценария Костов