16

Анонимен

преди 6 години

Въпреки всички недостатъци, хората участвали във ВОСР са били ИСТИНСКИ ЛИЧНОСТИ! Смели, уверени, готови да рискуват живота си, за да защитят някакви идеали!Днешните дебелаци и хрантутници не само че не могат да направят революция, те не могат да оцелеят и седмица без съвременните удобства и глезотии като интернет, Фейсбук, смартфони и там подобни глупости...

15

РБК37

преди 6 години

До не си човек И какво лъжа , за кое лъжа ? Народа ни бил беден до N cтепен и благодарение на болшевиките ,то ние малко се оправихме . Аз ще ти кажа ,че в Португалия има много беднотия ,в Браселона съм видял това което у нас ЩЕ ВИДИШ във Факулутета ,в Италия има беднотия , Турция ... ,Гърция е като нас само че им наливат пари ... . Държави които са били типа империи и колонии са работили за тях ,то ние с тях не можем да се мерим ,нали ? Има и много минуси от соца ,но няма строй без минуси .

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Тоя па, тоя па......1000% съм сигурен, че САМ ти не осмисляш това което си написал! Моля те, тук пишат интелигентни хора, не се бутай където не ти е мястото!

13

Хм

преди 6 години

Тая статия е голяма словесна галимация,в която липсват съществени моменти!А именно-тая революция е до голяма степен евр*ейско дело-финансирано и вдъхновено от тях!.Още на Виенският конгрес Ротшилд(участващ в незнайно качество) заявява на руският император:"Ще унищожим династията ви,ако ще да е след поколения."*И успяват,100г по-късно,чрез болшевиките!Има и още нещо-Руската империя въобще не е била процъфтяваща държава,с добри перспективи!Болшевиките я вкарват в 20-ти век по един брутален начин.

12

Анонимен

преди 6 години

благодарение на болшевишката революция от 1918 година досега Русия губи 100 милиона от населението си, а това което е останало е продукт на негативен подбор - невежи, пияници и престъпници.Малка България която няма стотици милиони население, е застрашена от изчезване, пак благодарение на болшевишката революция.

11

Анонимен

преди 6 години

Точно без проектираната от Ротшилд червена революция щатите никога нямаше да са световен хегемон!Колониализма и досега щеше да е в сила!Нямаше да има ислямизъм и емиграция!

10

Анонимен

преди 6 години

Аве, кауни, не разбрахте ли, че капитализма беше готин докато имаше социализъм! Тогава двете системи се бореха за умовете и сърцата на хората. Искаха да бъдат харесвани. Сега като няма соц, ела глей кво стаа. Въпрос на време е мултинационалките да ви наведат до дюшамето плътно!

9

Анонимен

преди 6 години

A щатите се борят с последиците от робството, като вече половината население на тая иначе велика държава са нerpи. А това ей богу, не е добре.

8

До1

преди 6 години

Нямаше да има и Всв без революцията! Версайския договор щеше да важи поне до 68 г!

7

не си човек

преди 6 години

РБК37,Господ ще те накаже за лъжите

6

Анонимен

преди 6 години

Блазе им на всички държави, през които не е минал комунизъмът.

5

РБК37

преди 6 години

Благодарение на болшевишката революция работницте по цял свят минаха на 8 часа работен ден ,жените започнаха да имат глас и равноправие с ммъжете ,бедни и селеяни започнаха да имат възможност да учат ,безплатно образование , профсъюзи ... когато влиза Червената армия у нас ,то 90% от населението ни знаело какво е чаршаФ ,80 % не е знаело какво е закуска ,революцията в Русия донесе много за народа по света ...но тук в този форум а и унас имаш чуството,че всички са внуци на банкери,фабриканти... .

4

До 1

преди 6 години

Ако нямаше болшевики ,Русия щеше да владее Константинопол!Нямаше да има и Все!

3

Ооох,

преди 6 години

И ние ще се борим с наследството,което ще ни остави Боцо и ГРОБ няколко десетилетия,ско изобщо ни има. Русия се изгради,но ние се сринахме.

2

Да

преди 6 години

И кво разбрахме , нищо!

1

Анонимен

преди 6 години

САЩ, Япония и НАТО се опитват да разкъсат Русия и да заграбят Сибир, Без комунистите царят щеше да капитулира и да подари територията както Аляска.