32

Анонимен

преди 6 години

Калеко Алеко, що не го поемеш в дyпeтo меко?

31

Анонимен

преди 6 години

Католицизма е запалил най-кръвопролитните войни в човешката история. Това инквизиция, зверства в Новия свят, изстъпленията през 20 век.... всичко това е дошло от католическата част на света.

30

Калеко Алеко

преди 6 години

Май дойде време за вечерния Намаз към Аятолах путин и поклонниците му, както винаги се наредиха на килимчето ... !!!

29

Анонимен

преди 6 години

Харесвате си алкохолика Елцин и предателя Горбачов, нали?Свърши тоя филм , Русия сега е велика сила благодарение на Путин , Медведев и Лавров!

28

Anonymous

преди 6 години

До Долу Путин 23Много е прав Путин, както винаги, католицизмът е донесъл на човечеството много повече нещастие, отколкото исляма.Католицизмът-най-извратената версия на християнството.

27

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Ако бяхте малко по-грамотни щяхте да знаете, че иранците са перси и наследници на древна култура.А, Путин отлично знае какво прави..На Изток скоро американците ще бъдат персона нон грата ...Мощни във военно отношение държави като Русия, Китай, Иран и Северна Корея вече са направили непровъзгласен съюз и само глу.пак би подценил това ..

26

Анонимен

преди 6 години

Путин е единственото останало здраво нещо в тоя неправилно усукан и побъркан свят на пари, лъжи, насилие и дрога!

25

Су-57

преди 6 години

Голям държавник и дипломат също и спаси Сирия Путин е Велик Русия е велика и Крим е руски за ужаc на недоклатените евро-шмиргели който сее ПРО жъне руски ракети.

24

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте....... драги българи.

23

Су-57

преди 6 години

Путин е добре приет във целия свят, Путин е защитник на правдата срещу империята на злото краваристан днес колко жертви имаше в краварника ?

22

Анонимен

преди 6 години

До русия=джуджеИмаш елементарно мислене, като ученичка от осми клас!!!

21

до 19 и 20

преди 6 години

Не е ли Мур-Сула и САЩ най-големия защитник на ислямар ? Hали ги демократизирахте а персите са едни от най-стаите култури на света лПутин не дбщува с треторазрядни евро-либерали гейове вегани и извратеняци. Доколкото си спомням Кадафи беше много голям приятел със САЩ и Франция ?

20

Калеко Алеко

преди 6 години

Пътят на путин винаги е водил към Аятоласите, мястото на белите араби от бензиновата сибирска губерния, винаги е било при техните най-близки роднини от арабския свят !

19

Анонимен

преди 6 години

Що за нелепо заглавие? Кой до сега е сочил пътя на Путин??? Какъв едеот трее да си, за да си помислиш, че Путин ще бъде под влиянието на когото и да било???? Човека, който е обвиняван, че дърпа конците в Белия дом, щял да бъде под влияние на аятоласи!!!! Пълен нонсенс. А тоя дето е пръкнал заглавието, най-добре е да скочи от небостъргач, без чадър.

18

Анонимен

преди 6 години

Оф, простотиите на тая "журналистка" нямат край! Всяка следваща "статия" още по-налудничава."Иран всъщност винаги гони единствено своите интереси"Е, Русия също гледа единствено своите интереси. Така че аятоласите нищо няма да сочат на Путин, калкулаторке.

17

русия=джудже

преди 6 години

До 12 :Русия никога не са били близо до цивилизования свят ,камо ли до развития такъв.Русия е най-големия защитник на исляма,не случайно най-ценните им съюзници са мюсюлмански държави.Това е и една от причините русия да е толкова изостанала държава Положението е такова - Русия и исляма ,срещу белия и развит свят.

16

Анонимен

преди 6 години

Русия, в съюз с Иран, С. Корея, Венецуела и Каталуния, вече представлява огромна сила, която контролира 3% от световния БВП и почти 16% от този на съперника си САЩ!

15

Анонимен

преди 6 години

Сорос и престъпната му клика-слуги, както и престъпниците Килъри Клинтън, както и Барак Обама - на съд за престъпления с/у човечеството и за хилядите невинни жертви в Либия, Сирия и Украйна.

14

Анонимен

преди 6 години

САЩ правят съюз с терористите и шейховете-сунити от Саудитска Арабия.Русия - с нормалните ортодоксални шиити - носителите на истинските ценности в Исляма-най-нормалните мюсюлмани.Кое не разбрахте, промити мозъци?

13

Анонимен

преди 6 години

ХО-ХОХО! Примката около краварника се затяга все повече! Дните на шорош са преброени!