64

Анонимен

преди 6 години

Т.е. все едно само ние сме на далвера, а руснаците не са на далавера?Ами и руснаците са на далавера.Влез в някой руски сайт и виж какво мислят руснаците за България и защо купуват тук като луди апартаменти на морето.1. Езикът е близък и почти се разбира.2. Няма всеки ден самовзривяващи се терористи като в Турция.3. Като излезеш на улицата и не те е страх, като в Турция.4. Евтина и сравнително качествена храна и алкохол.5. Добронамерени хора (българите).6. Евтини жилища (все още).И т. н.

63

Анонимен

преди 6 години

Не съм швед а се опитвам без цензура да ти обесня какво е Дасикане швед тоест ''дас'' което всъщност е християнизиран ром , в История на България умишлено не пише за да няма Ромски бунтове в България тоест да се надигнат и да стане война

62

Анонимен

преди 6 години

Докато не сринем русия из основи тези терористи няма да спрат. русия е голямото Зло и ще ги смажем когато света спре да се нуждае от нефт и газ. Тогава азиатските индианци сами ще се завърнат в 13-век и няма да са заплаха за никоя цивилизована страна.

61

Анонимен

преди 6 години

Лошите хора отново се опитват да разрушат живота на добрите

60

Анонимен

преди 6 години

Значи за такива маймyни като тоя границата има е отворена, но за болшинстовто българи не е? Нищо, че сме в ЕС от 10 години..

59

Анонимен

преди 6 години

кузата е вилика с Византийско-османски руга е да знаиш

58

Анонимен

преди 6 години

Пил "Боярищник", пил "Боярищник" и накрая изкукуригал. Абе и да си живял в РФ не е лесно.

57

до червените тролеи

преди 6 години

Как пък всички от ИД са обучени в РФ и са граждани на РФ.И разбира се това е винаги "случайно".Някой от червените тролеи да отговори.

56

Анонимен

преди 6 години

И за твоята братска Русия се изисква виза, не само за САЩ, не се прави на умен.

55

Анонимен

преди 6 години

Русия е най големия спонсор на тероризма. Не е ли странно, че терористите и руската *** имат една и съща цел да громят запада. Кимчо и Мадуро и те громят запада, а наш *** Балканя им се кефи. Направо ще се разплача.

54

Анонимен

преди 6 години

За двуличните власти не е важно това, че им трепят населението, а това какво крещят докато го правят. Например хахото което безмълвно и хладнокръвно застреля на концерта 60 човека и рани 600 не е терорист, а тази руска тарамбука крещяла алахакбар и прегазила 8 човека е терорист. Докато това двуличие е на лице ще продължават да ги стрелят, колят и газят.

53

Евро-Атлантик

преди 6 години

Като го гледам ми изглежда на клет бежанец мил и безобиден ....трябва да му се даде възможност ! Мисля че Меркел и цяла Германия биха го приели с удоволствие ! Той просто е заспал на волана или нещо е изгубил управлението ......милото дете !

52

jddn

преди 6 години

Най-интересното е, че такива муджахидини като тоя биват допускани в САЩ, а аз и други като мен, с Висше образование и английски, които пускат от години кандидатури за Зелена карта ядем дедовия..

51

стига вече

преди 6 години

До FhЩО за глупости плещите,детска градина а не зрели хора сте...

50

Анонимен

преди 6 години

Бил той ислямист , а че още през 3-5 век е имало християнизиране , даже Док. филм по немската ZDF има

49

факт

преди 6 години

На фона на избитите от САЩ милиони хора при техните агресии,преврати,революции и пр.това е нищо,САЩ са държава терорист .

48

Fh

преди 6 години

Този узбекистанец е от евразийската зона около Русия, и някои другари искат да присъединят БГ при тези диваци.

47

анонимен

преди 6 години

терорист при терорист отива краставите кучета се надушват отдалече хаиде сегатиквите на главата и празнуваите хелуин

46

Australopithecus

преди 6 години

Този е същински представител на бозайници , семейство "хоминиди". Тоест напреднали в еволюцията човеко-подобни.

45

Тинев

преди 6 години

Религията е в дъното на всички убийства!Кладите в средновековието - избиването на индианците - кръстоносните походи ....и още и още и още ......... Религиозните буна*ци ще затрият човечеството.